Hoppa till innehåll

Jordens undergång!?...


Gäst -Snake_bite-
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 135
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

0013: Ja just det ja, att ett annat jätte stor galax skulle krocka med våran (vintergatan). Det var mer än 40 % chans, för dem närmar sej jätte snabbt mot varandra. Och då kommer båda galaxerna att utplånas. Och att solen kommer att sprängas är säkert. Händer med alla andra stjärnor, om du har stjärnkikare kan du se så något gult flammande (nu glömde jag bort vad det hette), det är när en sol (stjärna) sprängs efter att heliumet tagit slut. Då svälls den upp som ett jätte likt klot och kommer att sträcka sej ända bort till Pluto, sedan kommer den att minskas tills den blir en jätte liten vit värg och slocknar. Allt liv kommer att upphöra. Men dte är 4 miljarder år kvar, så det är lugnt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

elle889: Det tror jag med (eller hoppas på det), för då skulle vi finnas om några miljarder år om inte vi redan har utplånat oss själva framtill dess. Då får vi inte se när solen sprängs och vi blir grillade..

 

mr.best: Nej, går inte att spränga asteroiden. Då blir dem ännu fler vilket blir ännu värre, bäst vore att skicka en raket som knuffar bort asteroiden.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

elle889: När dinousarierna dog ut, varför skapades inte dem på nytt? Därför så funkar vår värld. Där en värld ut, skapas nya arter av bakterier och sånt som överlevt. Nya växter tar form som kommer vara en förbättrat uppdatering från förra livsformlerna. Dem kanske blir mindre eller större. Annorlundare växter, däggdjur, fiskar, skadjur etc. Vi kommer aldrig att finnas, dör något ut så är det dött. Skapas aldrig igen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...