Hoppa till innehåll

Tv-tabbar


Girafariglove
 Dela

Rekommendera inlägg

Läste just en bok som heter Lilla boken med TV-tabbar o har hittat otroligt många saker som har blivit fel som i Batman (1989) Batmobilen "ska" köra på autopilot o det ser ut som det, men, man kan oxå se en hand som kör bilen. Oooops! :blink:

 

Har själv sett i en Bond-film, Thunderball tror jag, att när Bond jagas i en stad så åker han in i en gränd på vänstra hjulparet men kommer ut på det högra utan att ha skiftat emellan. Ooops igen :blink:

 

Så vet ni några TV-tabbar?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag har filmen "National Security" på datan och har märkt ett "litet" fel... Det är en kille som går på "Los Angeles Police Academy" polisskola... där man ska träna på att jaga personer med en polisbil, då ska den här killen jaga en polislärare som träning och i början och genom hela jakten har polisbilen en siren på taket som blinkar och så... fast när den exploderar ser man klart att det inte finns någon siren på bilen, lite dåligt. Det kanske var lite dåligt förklarat men titta på filmen själva så får ni se!

 

Har sett lite småfel på MacGyver som att när han hoppar ut genom ett flygplan med en bil fast i en megastor fallskärm så ser man i en scen precis när det åker ut att det är en person som hopper ut efter, en kameraman?!

Har också sett när han ska hoppa ner för ett berg med fallskärm med en kille han ska rädda så försvinner killen han räddar när han åker i luften fast kommer tillbaka när dom landar...

 

Kanske dåligt förklarat, jag är inte bra på att förklara

Redigerat av minijeppe
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Johnny depp hade adidaslappen kvar i sin mössa under inspelningarna av Pirates of.. blabhaaha.

 

Dessutom ska det finnas hemskt mycket fel i Sagan om ringen filmerna. Hittade detta:

 

· I andra halvan av filmrn har Frodo ett ärr på högra kinden, nära hakan. Många gånger under resten av filmen byter ärret plats och storlek.

· När Gollum släpper brödet från klippavsatsen ser man bladen som det var inrullat i fladdra iväg och brödbitarna faller mer eller mindre rakt ner. När Sam hittar brödet senare är brödet fortfarande invirat i bladen.

· När Gollum anklagar Sam för att ha ätit brödet dyker inte smulorna på hans axel upp förrän i det klipp där Gollum borstar av dem.

· I scenen där Frodo blir huggen av den enorma spindeln och invirad i dess nät tror Sam att han är död för att han inte rör sig alls. Från Sams synvinkel är Frodos ögon fixerade som öppna. Vid ett klipp från sidan när Sam lyfter Frodo är ögonen stängda. I nästa klipp är Frodos ögon åter öppna.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...