Hoppa till innehåll

Grind Guide


Rekommendera inlägg

Tänkte förklara ett stort ämne nämligen grinding.

Jag definierar grinding som att döda mob efter mob efter mob i tre olika syften, antingen samtidigt eller inviduellt.

 

1 : För att levla upp professions, då grindar man nästan bara tre professions, skinning enchanting eller tailoring.

 

2 : för att få pengar, kan vara för items, för mount eller bara för att få pengar

 

3 : För att få lvl så snabbt som möjligt.

 

Jag tycker vi tar ett ämne i taget.

 

1 Grinding för att få pengar.

Detta är ett svårt ämne att förklara eftersom det är olika från klass till klass och level till level.

Jag ska dock ge ut några bra ställen som jag gillar att grinda på eller som är bra.

 

Skinning grind. Låg lvl

Innan ni har möjlighet att komma till Barrens ( Horde ) eller ett annat ställe för allience, Loch Modan till exempel, så ta bara första stället, ( Tex Dun Morogh för dwarfs & gnomes, Durotar för orc&troll )

Jag säger bara BARRENS!!!! Här är överfullt med mobs , nästan bara beasts så skinna på !! Ungefär 50% har inte ens skinning så ni hittar massor som bara ligger på marken, bara att plocka upp.

För alliance är den lättare att gå till Loch Modan som också är mycket Beastpackat.

 

Skinning Grind högre lvl

Grinda aporna som finns strax över Booty Bay i Stranglethorn Vale, de heter oftast Mistvale Gorillas eller liknande. De är runt 40 leveln, har mycket lågt armor och dör ganska fort. De skinnas för mycket bra läder, tex Heavy Leather.

Efter det , om ni har tillräckligt i skinning prova Plaguelands, annars försök med Hinterlands.

 

Enchanting Grind Låg level

I Silverpine finns en instance som heter Shadowfang Keep. Den har många sköna drops men inte den jag vill fokusera på.

Under instancen finns en liten förhäxad liten stad som heter Pyrewood Village. Pyrewood villages förhäxning är mycket enkel, alla är varulvar, och förvandlas på natten. Grinda dem på dagen, de är runt 15 elite, och kan ganska lätt tas av en 25-30. Staden är ganska packad och de droppar mycket ofta, då gröna items som är mycket passande för lägre level enchanters.

 

 

 

 

Enchanting Grind Hög lvl

30+ Grinda Låglvl instancer, Ragefire Chasm i Ogrimmar för horde, Deadmines för allience, kan dock vara lite svår på 30, isf vänta ett par levlar.

40+ Lite högre instancer, SFK och Scarlet Monastery funkar ju. Är ni mer skillade än det försök Witherbark elite trollen i Arathi Highlands

50+ Grinda Legashi Satyrs i Azshara

60+ Härifrån är det svårt att grinda solo, men Tyrs Hand i Easter Plaguelands brukar funka mycket bra, men där är det ofta 70 Gold Farmers :(

Efter det är det bättre att ta instancerna i Outland.

 

Tailoring Grind låg lvl

Jag nämnde innan Pyrewood Village under Shadowfang Keep i Silverpine har mycket härliga drops när det gäller linen, men mer än det tar det stopp.

Wool cloth Hillsbrad Fields.

Silk Cloth grindar man inte precis så eftersom det är spridda drops, är ni i den normala levelen behövs de inte grindas, är ni hög level prova instancer exempel Shadowfang Keep, kanske Arathi Highlands

 

Tailoring Guide hög level

Mageweave döda spöken i Azshara, de heter Litchling eller apprentice-nånting.

Runecloth, grinda Legashi Satyrs i azshara eller kanske Plaguelands, där droppas massor av undeads.

 

Tailoring Guide Outland

Här finns bara två sorters egentligen Netherweave och Felcloth, Felcloth kan jag inte alls tyvärr men Netherweave grindas gladeligen i Hellfire Peninsula, jag fick runt 40 utan att leta efter dem. Vart ? Överallt där det finns humanoids !!

 

2 : Grind för pengar.

Om man ska grinda för pengar beror det på vilken level man är. Är man runt 35 och ska ha det mountet ska man grinda mobs som dör fort och ger pengar. Det här mountet kostar bara 100g, så om ni inte slösar pengar spelar det inte så stor roll vad man grindar, men jag ska ge tips

De ska dö fort.

De ska ge pengar eller bra drops.

Ta vara på allt, släng ingenting. Grå till vendor resten till AH, vendor eller er själv.

Om ni är osäkra, kolla på AH, säljer det bra så sälj det ( även vita items )

Ta mobs som är ett par levlar under er själva, är ni 35 döda 30-32 mobs, exempelvis kan ni grinda i Arathi Highlands, där finns många passande mobs, välj efter vilka professions ni har.

 

Professions spelar mycket stor roll när det gäller pengar, Herbalism/Alchemy är ett av de mest lönande i sen level då ni säljer allt ni gör.

Mining / Skinning är rena pengar, man får floder av pengar om ni skillar upp det så långt som möjligt.

 

Ska ni grinda runt 50-55 för epicmount har jag ett par bra ställen, tre stycken

 

51 : Legashi Satyrs i Azshara

 

54-55 : Spöken på den frusna sjön i Winterspring

 

59-60+ Tyrs Hand i Easters Plaguelands, de är 55 eliter men mycket lönsamma i pengar.

 

 

3 : Grinding för level.

 

Detta är absolut en idiotisk sak att göra om ni inte har passerat MINST level 30, eftersom det tar dubbla tiden som quests, men sedan får det snabbare.

OBS : När ni kommer till Outland i 60+ Börja questa, det ger ENORMT mycket mer pengar än att grinda, Blizzard har designat outland så.

 

34-36+

Venture Co. Meteorologists i Lake.N i Stranglethorn Vale, ganska lätta att döda och har ganska bra drops, passar också hyfsat att grinda mount på.

 

Ta sedan Nagas i Desolace upp till 37+, därefter tillbaks till Stranglethorn Vale och döda murlocs. Dessa behöver inte grindas så länge om man inte gillar dem, finna många alternativ, exempel Badlands. I Badlands ta först rock elementals sen Scalding Whelps. På 40 Döda Wastewander humans i Tanaris, de börjar från 40 och i olika ställen går de upp till 45.

Ta spökena i Azshara, Ta sedan Dunemaul ogres i Tanaris. Efter det ta Deadwood Village i Felwood. Sedan kan man ta spökena på frusna sjön i Winterspring. Sedan grindar man i först Western Plaguelands, och fortsätt i Eastern. I Eastern Plaguelands är de flesta questerna döda, så extra XP därifrån, sedan är man 60 Och då börjar man questa i Outland, om man vill kan man gå dit redan vid 58-59.

 

 

Grinding är inte lika roligt som questing, glöm inte det, tröttnar ni på att grinda, gå till ett lämpligt ställe och questa.

 

Några grinding tips : Är ni melee, eller en range som tar mycket skada skaffa

First Aid och mat!! Har man tailoring så kan man skippa first aid, men first aid är mycket bra.

 

Jag tackar för mig, hoppas det här hjälper er där ute. Behöver ni någon mer grind hjälp eller ett bättre ställe, skicka ett meddelande eller svara bara på tråden.

// Black Shadow

Redigerat av Black Shadow
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Enchanting ska man inte grinda före 25+ eftersom det är så onödigt, är man under det kör mana bara som vanligt. Har man problem men att itemen är för höga får man köpa billigt på AH eller köpa ingredienser från tränare, men enchanting är en dyr profession, ska uppdatera den bättre dock

 

EDIT : bättre så?

Redigerat av Black Shadow
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...