Hoppa till innehåll

Black Shadow

Medlem
  • Antal innehåll

    478
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Black Shadow

  1. Rogues är det självklara valet. En rogue som kan spela, inte en oneshoot noob som rollar rogue bara för att han tycker han dom är bra, utan någon som kan spela ska inte ha några som helst problem med en warrior. Problemet ligger i att de flesta rogues slåss mot warriors med 2 abilities, sinister strike och eviscerate. Jag har stora problem när jag slåss mot warriors, men av helt andra anledningar. Jag är pve speccad med pve gear, medans de är pvp speccade med full s1 / s2 :D Men en combat / sub rogue ska egentligen inte ha problem med en warrior så länge som de inte är ovanligt bra.
  2. Röstar på Warlock då du ska levla upp en character. Min main är rogue men de är tradiga att levla upp tycker jag, men warlock är skitkul att levla ( Alla kommer kalla mig galen, men affli lock är det roligaste som finns, med lite variaton ofc :) )
  3. Craelis 1-375 'lockpicking Guide Den är mycket bra använde den hela vägen till full lockpicking ( 70 rouge )
  4. Var inte så säker på det. När jag farmade i Azshara så var det en rogue som farmade, en botrogue. Jag träffade flera andra som farmade där och de visste att hon var en bot, och berättade hur man skulle göra för att få roguen att dö. Jag farmade där i 2 veckor och då var roguen där hela tiden. De flesta gånger orkar inte folk bry sig. Bara gör det på ett ställe som inte är så farmat.
  5. Var snäll och gå inte offtopic. Tycker du att jag har förolämpat dig på något sätt så skriv det isåfall inte här utan skicka ett Pm. (gillade du inte filmerna så säg bara det)
  6. Jag vet inte hur man gör så kan någon berätta det här ändå?
  7. 70 rogue på Burning Legion.. håller på att levla upp en lock också ( 30 atm )
  8. Har du ett grafikkort som är ganska nytt ( max två år gammalt ) så kan du prova att överklocka det för att se om du kan få mer prestanda. Är du säker på att det är grafikkortet? Kan också vara att du har för lite Ramminne ( minst 1gig är nödvändigt ) och du måste ha en ordentlig processor, men är du säker på att det är grafikkortet så kan du testa att överklocka ( på egen risk! Kan paja grafikkortet! ) Detta är om din dator är för dålig. Är det problem med wow så kör Repairfilen, den ligger i wowfilen.. Välj rutan där den byter ut filerna själv och låt den rulla.
  9. Först, det här med för lätt att skaffa gear i arena har ändrats nu ( eller lite grann iaf ) nu behöver du en viss rating för att kunna behålla gearet.. eftersom jag inte spelar arena själv kan jag inte bekräfta detta dock. För det andra så kommer Death Knights att funka så här ( för de som inte vet ) Du gör en quest som kommer låsa upp ett så kallat hero slot. Heroes är i princip nya klasser, först ut kommer DK. Blizzard har sagt att kanske kommer tillexempel blademaster att komma i nästa expansion. Du kommer att ta dig till Northrend ( ja horde iallafall ) med zeppelinaren utanför orgrimmar, övertagen av murlocs. ( källa : Level : World of Warcraft ) My sword can cut through armor, and still cut a tomato!
  10. Kan jag gå in på mirc #pwc @qnet och därigenom organisera ett pcw ? sen undrar jag, de som isf är inne där hur pass bra är de?
  11. Helt ok guide ( högsta beröm som jag kan ge :D ) Har haft F-Secure och det funkade tillräckligt bra, men sen bytade jag till AVG och det var mycket bättre. Varför? JO Uppdateringarna kommer dagligen och kör bara i ca 30 sekunder. Den skannar datorn varje dag på nästan inget minne, den kör alltid på väldigt låg processor och CPU kostnad, så det blir inget lagg överhuvudtaget, något som var ett problem då jag spelade WOW med 1gig minne innan och det kunde lagga ibland, försvann helt när jag fixat AVG. Nu har jag två gig men håller fortfarande fast i mitt AVG :)
  12. Jo men det ser skitfult ut! ^^Jaja jag röstade på 1.6 och jag heter [LG]Zanza
  13. ''Vi har en gräns då bara bra spelare kan vara med'' Duger det inte som skill req eller måste jag prata ditt l33tspråk? De enda plugins vi har är camp meter, mapvote och killräknare.. Just nu som jag har sagt ( suck ) så försöker vi bara fixa medlemmar.. CW tar vi när vi kommer dit. Om du skulle ta och läsa ( och förstå! ) så skulle du förstå att du gnäller utan grund. Vad jag menade med ''fri'' är att jag lyssnar på folks åsikter om vad som är bra och dåligt, och att jag inte har onödiga plugins som Headshot ljud ochsåvidare eftersom jag tycker att det bara blir störigt. Om du tror att jag inte kommer fixa till servern innan ett CW så tror du fel. Jag kommer självklart att ta bort plugins, extraljud osv, de har jag för att kunna hålla hyfsad ordning när ingen admin är där.. känns ganska nödvändigt då vi vill ha spelare som kommer tillbaka och som njuter av att spela ifall det finns någon med rätt kvalifikationer. Tycker mest du gnäller utan anledning... Vill du vara med/ är intresserad säg det, vill du inte det, var tyst. Till alla som bryr sig, välkomna att prova in i clanen om ni är intresserade.
  14. Wtf detta hade jag ingen aning om ( seriöst ) vilken questkedja får man den i? Hur länge håller den?
  15. @ Raptomex Det kanske kommer en Css server men det är inget som vi fokuserar på just nu, lyckas vi få lite medlemmar som vill spela css så vem vet? Servern är bara uppe till ca 22:30, försöker du efter det så hittar du inget :P Jag tror jag har rätt Ip ska kolla upp det. @ Feminixbobs Som jag har sagt så är det inte en kompisklan, vi har en ganska hög standard och om vi får tillräckligt med medlemmar så vill vi absolut försöka köra CW eller liknande. Förstår inte riktigt vad du menar med ''administrerar servern'' då vi är admins och försöker hålla de regler som finns. Vi har flera plugins installerade och försöker att lyssna på vad folk tycker. Jag vill gärna hålla servern ''fri'' då jag tycker det blir roligare att spela då. Besök gärna forumet och registrera er där då det finns mer exakta informationer om servrarna där :P
  16. Hej. Nu har jag startat en ny Counterstrike clan. Vi spelar 1.6 och har en egen server med 16 slots. Vi håller på att fixa en till och den funkar förmodligen snart. Vi har också en ventrilo server med 8 slots ifall någon är intresserad av det, vi har ett nytt forum som jag är väldigt nöjd med, men vi har inte så många medlemmar! Just nu har vi 6 medlemmar. Vi har en gräns då bara bra spelare kan vara med. Eftersom det är omöjligt att förklara hur ''bra'' ni ska vara och eftersom alla är olika bra så besök gärna forumet där det finns information on clanen och båda servrarna [LG] Forum Servern körs med amxmodx. Clanen heter [LG] vilket står för Lost Goat. Vi har just nu inga speciella mål mer än att rekrytera medlemmar då vi har ganska få eftersom vi är en relativt ny clan. Clanleaders / admins är jag [LG]Zanza och [LG]Oggy. Vi har en moderator, [LG]James och sen ett par medlemmar till. Om ni är intresserade posta här, gå in på forumet [LG] Forum eller besök servern. För att gå in på servern öppna console ( § ) och skriv connect 90.228.221.114:27024 Vi är säkra på att servern fungerar då vi har haft 16 personer på servern utan lag eller andra problem. Servern är privathosting ( Min dator ) men då jag har en väldigt bra router och en bra dator så kan jag hantera detta utan problem. Som sagt, frågor eller allmän information posta här, med specifik information var vänliga att gå in på forumet. Om ni vill ha min mailadress, yahoo messenger adress eller msn messenger adress skicka ett PM. Välkomna in! // Zanza
  17. Först och främst, en guild generator med över 10.000 möjligheter, http://www.nickyee.com/python/guildname/generator.py Jag gillar mest 2ordiga guildnamn, som mitt, Lost Goat ( Copyright! ) Local Phoenix Technical diffculties Indispensible Dismissed Unique Flight 1337 Equal Society Soulshard thethe Unnoticed (Förresten, hur gör man ett Ð utan att kopiera från en text? (hur trycker man på tangentbordet??))
  18. Jaha ja, då blir det väl mitt ansvar att gå backtotopic dådå :) Jag spelar horde på Burning Legion ( 70 undead rogue ), med påtryck har jag även startat en NE warrior på Genjuros men jag föredrar horde långt framför alliance, och jag hatar gnomer. ( inget personligt alla ni rumpnissar )
  19. En ny cs clan har skapats, namnet är Nihilum. Zanza och Oggy är clan ledare, IP till clanserver är denna 90.224.20.202 Vi kör banor som har godkänts av clanmedlemmar, om ni vill lägga till/ta bort någon server från listan så säg till, listan är: Cs_assault Cs_backalley fy_simpsons cs_office aim_map_deagle de_dust2x2 fy_woods surf_ski_2 de_pf_dust3 awp_twohouses För att komma in på servern krävs steamfritt cs-account, dvs inte steam. Serverns stängs vid 22.00 och öppnas runt 15.00
  20. för det första : du måste göra attunements. för det andra : ingen guild kör dem men man kan skaffa pugs till exempel Onyxia
  21. Undead Druid, Undead Deathknight ( om det funnits :D )
  22. Fy vad grym, dödar trampolin snubben.. HAHA han ska tänka sig för innan han stoppar massmördaren link igen :D Transformerns filmerna, skitbra ide , men link var klart bäst hahaha
  23. directX 8.1 är helt enkelt verison 8.1, vet inte om man kan skaffa det sådär. kolla google och windows update.
  24. Fel igen. Jag levde på crits 50-65 inte svårare än combat. Combat tog jag för omväxling, var lite trött på min dagger :S Mitt tips är börja med att skaffa cold blood i assass, skaffa sedan preparation i sub, du måste vara typ 50 innan det är klart så det räcker ett tag, jag hade den speccen till typ 60-65 någonstans
  25. Där har ni helt fel. Om man spelar wow för att vara så bra som möjligt och göra det bästa blir det väldigt tråkigt. Man ska spela på ett sätt som är ROLIGT. Om du älskar ambush, skaffa subletly spec, du har en skitbra ambush improve talent där som ger 45% extra critchans på ambush. Mitt Motto : Spela som du tycker är roligt, ändra bara det som du vill ändra eller det som är nödvändigt ( borde korta det :lol: ) DVS : Om man gillar att lira svärd. LIRA SVÄRD. Om du tror att du behöver spara till epicmount, spring inte och köp gear, spara och köp bara gear när du MÅSTE.
×
  • Skapa ny...