Hoppa till innehåll

Hur Man Fångar De Tre Legendariska Hundarna


Eric_H
 Dela

Rekommendera inlägg

Gäst Dark_Zebra

Egentligen är det mycket lättare att ha Golbat eftersom den är snabbare än Umbreon.Master_Adi har faktist rätt.Annars var det en bra guide.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...
  • Svar 69
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Tänk på att man kan använda Gengar också, Gengar är en grym pkmn, för den har både Mean Look och Hypnosis.

 

Jag har nog en bättre idé om hur du ska fånga en legendarisk hund lätt.

 

Vi säger att du har valt bulbasaur som din första starter, efter du har klarat pkmnligan byter du bara till dig en Entei från en polare då registreras den i pokedexen, och på det sättet kan du ta reda på var din Entei är.

 

Kom ihåg att varje gång du flyttar till en annan route eller går in någonstans som i en grotta eller ett hus så flyttar Entei sig till ett annat område. För att nu kunna få tag på Entei, sticker du bara till ett område där det finns antingen en grotta eller ett hus och så går du in och ut från huset och varje gång kollar du var Entei håller hus, gör så tills Entei har kommit till samma område som du är, då har du din position. Då är det bara att leta i gräset så hittar du Entei. Men kom ihåg, om den finns i din närhet så flytta inte till ngn annan route då förflyttar den sig igen.

 

Jag rekommenderar nog en Masterball, lycka till med fångandet.

 

MVH

 

Jag glömde att tillägga att inte oroa er för Gengar's speed, det är bara att låta den hålla i en QuickClaw eller ge droger som gör den snabbare, så länge Gengar är i hög lvl behöver man inte oroa sig.

 

På det sättet hinner den använda mean look. Kom ihåg att attacken Lick är också bra, det förlamar din motståndare och chansen att fånga den blir 20% mer.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ni ska inte tänka negativt, om gengar är i hög lvl så klarar den sig tills en av hundarna har somnat av gengar's hypnosis. Ni kan också switcha pkmn till Scteptile som minst måste vara i lvl 70 och använda false swipes sen switcha tbx till gengar medans hundarna ligger där o sover så hinner ingen av de fly och så är de svårt skadade.

 

Det är också ett tips, eller kasta era masterboll direkt.

 

Eric, det här är ett alternativ, om du inte har en ''polare'' med en legendarisk hund får du väl gå den svåra vägen.

 

Fusket jag skrev är till de som har möjligheten.

 

MVH

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...
  • 2 månader senare...
 Dela

×
  • Skapa ny...