Hoppa till innehåll

Fhux

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Halmstad

Fhux's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Allting är farligt om du hanterar det fel. Till exempel: Att sitta och spela länge i sträck kan vara dåligt för kroppen, bland annat blodcirkulationen, men det går lätt att förhindra med att bara resa sig upp, sträcka på sig, och röra lite på kroppen var 30:e minut. Då sätter du igång blodcirkulationen igen och faran är åtgärdad. Men som så många andra har sagt före mig så är allting farligt i för stora mängder. Det är inte spelen i sig som är farliga, utan det är bara hur du hanterar dem.
  2. Jag tror allt att BF3 är det bättre spelet, då det har utvecklats en himla massa mer, har en bättre community, snyggare grafik, och allmänt bättre gameplay. Däremot tänker jag inte köpa någon av dem, då jag inte finner modern-day multiplayer-inriktade shooters att vara ett dugg intressanta. Alla verkar ooriginella, tråkiga och rent utav dumma. När man har kunskapen att kunna skapa precis vad som helst för andra att uppleva, för det är vad du kan när du utvecklar spel, så borde inte det första man tänker vara "Åh, vi gör ett FPS som utspelar sig i nutid, vi lägger till en dålig och tråkig story, och vi visar upp det som 'vi som ska döda CoD'!" Sedan inser jag att jag antagligen är en av de väldigt få som tycker och tänker så här, vilket är tråkigt.
  3. Fhux

    Yotube Spel

    Vadå "spelet heter Orm spelet"? Du måste väl ändå veta vad Snake är... Eller?
  4. Jaså verkligen? Läste på en och annan hemsida att det mesta handlade om några skillnader i ljuset osv. Nå, om du nu vill punga ut med de pengarna för att ett ensamt spel ska se bättre ut, GTX 570 - 590. Dyrt men bra. Jag är dock med WASD på denna, att lägga ut 5000 spänn på utseendet på ett spel är ganska så overrated.
  5. Använder själv en 570, klarar nästan alla spel på maxat utan större problem. Om du nu vill vara säker på ultra på BF3 kanske du kan behöva något högre, det vet jag inget om eftersom att jag inte har spelet. Däremot tror jag inte ultra är så mycket bättre än high. Du borde klara dig på en 570, det är ett riktigt bra kort.
×
  • Skapa ny...