Hoppa till innehåll

Paper Mario

Medlem
  • Antal innehåll

    757
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Paper Mario's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. moget svar! jag gillar! Samma här, tror aldrig jag älskat någon. Men de är skönt att bli älskad
  2. De flesta mobbare är bara väldigt osäkra i sig själva eller den roll de spelar i skolan på arbetet eller i laget. Egentligen behöver du inte bry dig om honom. jag kan tänka mig att det värsta som finns för en mobbare är när du visar dig vara helt oberörd av vad han säger mot dig. Men sätt han på plats om du vill, det är ju alltid kul. Stå upp för dig själv nästa gång han säger något så blir han nog riktigt förvånad och rädd själv.
  3. Brotherhood PUNKT. men du bör ha spelat alla delar i assassins serien, för att kunna njuta av storyn.
  4. Du kan ju alltid kolla om tråden finns först. annars finns det risk till att den tas bort eller någon låser den. SSB är ju classic, när man kör wii, vilket an aldrig gör nu mera är det helt klart bridge of eldin.
  5. haha okej onödigt inlägg. om du inte vet behöver du ju inte svara ;) Ingen som har någon koll på var denna fråga skulle kunna bli besvarad då?
  6. Tjo! Jag undrar om man kan nollställa online statistiken på fifa. Det är nämnligen så att min roomie har vandaliserat mitt online konto och åkt på en jävla massa torskar. Så jag skulle vilja nollställa det och på så sett kunna börja om med "0" matcher spelade i online läget. Går det att göra? har installerat om fifa på konsollen men online statistiken är fortfarande kvar.. tack på förhand! / Paper Mario
  7. Paper Mario

    Café World

    Någon som vet jävligt bra fusk till café world? Något så man får cash eller går upp i cp?
  8. hur många gånger måsta man vinna innan man får ducking shiny stone då? har vunnit bug contest 5 gånger men bara fått massa andra stenar. så kan fortfarande inte utveckla min togetic...... hur många gånger måsta man vinna innan man får ducking shiny stone då? har vunnit bug contest 5 gånger men bara fått massa andra stenar. så kan fortfarande inte utveckla min togetic...... hur många gånger måsta man vinna innan man får ducking shiny stone då? har vunnit bug contest 5 gånger men bara fått massa andra stenar. så kan fortfarande inte utveckla min togetic......
  9. Aaaha, tack som fan! fattade ingeting för fångade en skit stark schyther här om dagen och förlorade mot en carterpie.. blev ta me fan helt galen!! Men tack! :) då vet jag
  10. Hur fasiken ska man göra för att vinna the bug contest? Vilken pokemon ska man fånga? jag fångade en schyter på level 15 men förlorade mot en kakuna?? vad ska man göra för att vinna, är det level man ska gå på?
  11. Byt inte namn! Det är najs att det fortfarande finns folk med mellanrum i namnet.

  12. Vilken startpokemon bör man börja med!?
  13. Jag har återuppfunnit kärleken för pokemon efter en 12 timmars lång flygresa sittandes bredvid två högljudda holländare gick det inte att sova. Så efter spelet pokemon fire red i 12 raka timmar vill jag verkligen ha heart gold eller soul silver. Eftersom enligt mig silver och gold är de bästa pokemon spelen som gjorts. Jag undrar om det är någon som har någon bra länk eller liknande till någon bra nintendo ds emulator som man kan spela på. Och sen bara ladda ner spelet. Jag hade en grym emulator förut innan min hårddisk på datorn pajade och jag fick fixa ny. Minns dock inte vad den hette. Men man kom som in på en hemsida där man kunde klicka fram alla nintendo ds spel som finns i stort sett, och sen så klickade jag på t.ex. pokemon. Sen på knappen play i högra fältet och sen laddade man bara upp spelet. Sen var det bara att spela. man behövde bara ladda upp det första gången sen var allt väldigt enkelt. om någon vet vad jag prata om snälla skicka någon länk eller liknande till var jag laddar ner den emulatorn. Vill gärna veta vilka program som skulle behövas för att ladda ner och installera både emulatorn och spelet så det fungerar korrekt. för minns ej vad jag hade på min förra dator. Vilket spel bör man välja förresten? Heart gold eller Soul silver?
  14. Paper Mario

    Fm 10

    Kan någon snälla länka mig var jag kan hitta editorn på FM10. Tack på förhand!
×
  • Skapa ny...