Hoppa till innehåll

123spill

Medlem
  • Antal innehåll

    1437
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Min hemstad

123spill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Allt låter helt konstigt. Nu försöker Sony bara lura en på pengar, det är vad dem gör.
  2. Aa den är också rolig. Det som också är kul är när folk går tillbaka in på toaletten :P
  3. 123spill

    Debatt

    Ja, självklart att det ska komma ett debattforum! :)
  4. 123spill

    Michael Winslow

    Han är sjukt rolig asså. Den bästa scenen här är nog andra videon när dem sitter och äter hamburgare, så j*vla roligt :P
  5. Ett roligt litet skämt. Se och skratta :)
  6. Jag tror inte man gör en "dokumentär" med en mobbad unge. Han borde dock sitta hemma och ha självmordstankar om han var det. Jag tycker detta går överstyr. All prat om anorexia och fetma är ju bara pishpash. Killen verkar inte ha någon sjukdom, för då borde han inte bli skjuten (Friends dont shoot people with any kind of illness, except if the "shooter" has a illness called BeingAnAsshole.) Detta var bara ett prank som lämnade 2 eller 3 blåmärken och nånting han kommer skratta åt om några år. Lämna det och gå vidare, please? Hur vet du att dom inte är tillräckligt galna att skjuta på nån med en sjukdom då? Bor du granne med dom eller? Det är nog mer troligt att han inte har någon sjukdom. Och varför skulle han ha någon sjukdom ens? Han är en normal kille. Visst han är tjock, inget mer med det... ;) Jag menar bara att om han hade haft nån sjukdom, som är omöjligt att veta nu vet man inte om hans "kompisar" skulle kunna skjuta på en med nån allvarlig sjukdom. Alla människor är inte normala. Nej det klart, aja nog prat om det nu.
  7. 123spill

    Bus Tips

    Hahaha, f*n va roligt, måste testa :D Ja om man är terrorist så.
  8. Jag tror inte man gör en "dokumentär" med en mobbad unge. Han borde dock sitta hemma och ha självmordstankar om han var det. Jag tycker detta går överstyr. All prat om anorexia och fetma är ju bara pishpash. Killen verkar inte ha någon sjukdom, för då borde han inte bli skjuten (Friends dont shoot people with any kind of illness, except if the "shooter" has a illness called BeingAnAsshole.) Detta var bara ett prank som lämnade 2 eller 3 blåmärken och nånting han kommer skratta åt om några år. Lämna det och gå vidare, please? Hur vet du att dom inte är tillräckligt galna att skjuta på nån med en sjukdom då?Bor du granne med dom eller? Det är nog mer troligt att han inte har någon sjukdom. Och varför skulle han ha någon sjukdom ens? Han är en normal kille. Visst han är tjock, inget mer med det... ;)
  9. 123spill

    Bus Tips

    Hahahaha, har aldrig tänkt på det förut :P Enkelt men roligt. Öööh, kycklingfett med ägg, hur kan man ens komma på en sån sak, du måste vara ökänd i ditt kvarter... :P Ja busringa är ju klassiskt, det är nog det absolut roligaste också. Särskilt när man typ ringer nån senil gubbe eller någon som skäller ut en totalt :)
  10. Våldsamma typere här. Vissa är ju t.o.m mördare...
  11. Man behöver inte direkt "bry sig om" tecknade figurer för att kunna välja vilken man tycker bäst om. Och varför skulle man egentligen inte bry sig om tecknade figurer när man är över 14? För när man är över 14 så är det då allvaret gäller (betyg och massa annat).Därför tror jag inte nån har tid att sätta på Disney Channel och kolla på någon hannah montana eller camprock w/e. Annars om man är under 14 då skolan inte har sån stor betydelse som 8an och 9an, då kan man ta fjärren och kolla lite då och då. Annars är ju disney channel också ganska tråkigt med alla skitiga real-serier som Raven och sånt. Bara massa fake-skratt och trams imo. Jo det kan vara sant det du säger, aja ska inte gå in mer på det.
  12. Med en liten sökning på google hittade man: Länk ;) Men är det inte roligare utan fusk?
  13. Tjock eller inte, roligt var det iaf när han skrek. Haha en av dem roligaste videos jag sett på länge...
  14. Då kan man ju lika gärna ta bort alla forum här om musik,humor,skola och allt annat som inte har med spel att göra och sätta dem trådarna under allmänt. Nej, dem forumen har lagts till eftersom att det var aktiva ämnen, vilket djur inte är. Och du tror inte att det skulle komma upp trådar om djur om det kom upp ett djurforum?Säger inte att jag vill ha ett, jag bara ifrågasätter.
  15. Ingen vet...admin har hittils itne svarat på frågan varför det är bort...bara att det är bort. Du kan ju gå me i gruppen "Debatt", tyvär är den itne lika bra som forumet men bättre än ingenting...vi behöver bara fler personer med olika åsikter...just nu håller vi med varandra för mycket :P Soad_token Haha, ja asså många av dem som brukade vara aktiva i debattforumet verkar ju vara borta nu också. Har inte alls sett många av dem... Tråkigt :(
×
  • Skapa ny...