Hoppa till innehåll

San-andreas

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

San-andreas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag kan inte hitta en rosa omb bomben för att få kanonen... jag har 112 stjärnor men inte denna och jag har letat i hjäl mig!
  2. välj någon av karaktärerna och börja slakta orcher och urukhair utanför porten och se till att den inte blir attackerad. för att enkelt döda berserkers ( dom som slår som galningar med ett långt svärd) annvänd uruk-hai bane. sen så får man se när antingen aragorn eller legolas slaktar några uruker. gå då upp för trappan på vänster sida och döda finenderna på vägen. nu ska du följa med aragorn/ legolas ner tillbaka och du kommer att se ett klipp där gimli/aragorn dödar dågra urukhaier som sedan slår på dörren. hjälp honnom tills någon skirker "orch archers on the walls" gå då upp för trappan och sjut orcherna som sjuter pilar. sen går du ner och dödar tills trollen kommer se då till att döda dm snabbt annars pajas porten. ( men till slut förstörs den i alla fall av ett troll som trillar på den.) detta är nog den svåraste banan så du ska inte tycka att du är efter...
  3. San-andreas

    Gta Vice City

    Till Jonathan: den finns ganska långt söder ut på 1:a ön. om du fick en karta med till spelet så ska det vara en rosa markering... alltså inte kartan i spelet... om inte så håll bara utskik ett rosa lysande hus ( syns best på natten) PS. använd en helicopter...
  4. nej jag har "bara" 116 stjärnor... men jobbar lite då och då för att få fler :D
  5. när du gör ett uppdrag för en FBI agent (tror jag) så får man ett uppdrag där man ska åke till en övergiven flyg plats ute i öknen där lär man sig köra flyg plan på samma sätt som med bliar och motorcyklar. men du måste ha kommit till 3:e ön..
  6. du måste "reply positivity" för att börja dansa lite och få över ett ex antal poäng. sen ska du ta bilen och köra som f*n. (för att "replaya positivity tryck --> på din kontroll.
×
  • Skapa ny...