Hoppa till innehåll

Johkie

Medlem
  • Antal innehåll

    796
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Dreamzzz

Johkie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Efter att länge ha haft motivationen och viljan till att skapa videos, men bristen på idén/spelen att hämta materialet ifrån, fann vi äntligen ett spel att börja bygga på, och därför har jag och min gode vän nu tagit steget in i det ny fenomenet: - Youtube Series. I just denna serien kommer vi att ta med er på en tur in i spelet "MicroVolt", och förhoppningsvis bjuda på en hel del underhållande stunder att fördriva tiden med. Kan säga redan nu att tanken inte är att visa hur bra och coola vi är, utan enbart en chansning att försöka hitta ett sätt att underhålla de personer som känner sig manade till det. Är väll ganska uppenbart att det vore roligt om ni hängde med oss på denna resan, och förhoppningsvis de framtida serier vi kommer att göra ifall detta skulle uppskattas av en publik. Skriv gärna era tankar och synpunkter på vad ni tycker om detta, liksom vad ni skule vilja se i fortsättningen, antingen här, eller under våra klipp om ni skulle vill stödja vår tillväxt (varje kommentar, like och favorit markering hjälper som ni säkert vet :). Finns egenltigen inte mycket mer att säga. Tack för att ni tog er tiden att ögla genom denna posten, och förhoppningsvis hörs vi igen! :)
  2. Johkie

    Stopmotion, Najs

    Tjo! Då våren har kommit har även tankarna på en ny stopmotion film ploppat upp. Dock skulle jag vilja veta lite mer vad jag ska tänka på, så vore prima med lite feedback från filmen jag gjorde för ganska exakt 1 år sedan. Jag har lärt mig att stänga av autoljus funktionen, men skulle gärna vilja ha lite mer kött på såren. Tack.
  3. Helt ärligt ser jag inte hur det kan vara ett personligt påhopp att säga att någon har dålig självkänsla? Isåfall håller du själv på med det ;> Var de inte du som gav mig kritik? Sen att jag inte skulle tåla att någon påpekar att min engelska suger vet ja inte va du har fått ifrån, då jag redan vet de mycket väl. Det jag inte tål däremot är folk som du. Har du inget vettigt att säga, kan du lika gärna strunta att gå in på denna tråden, då du ändå kommer bli ignorerad från nu. Ha det fint :=)
  4. "Gott med stavfel och grammatikfel i din trailer, seems legit." "Du kan ta dina språkkunskaper till nästa nivå innan du tar ditt spelande till nästa nivå. Både du och andra skulle må bättre av det. Sen vad har en emohörna och Lego med det här att göra? Du verkar ju veta vad det är i alla fall." Är det vad du kallar kritik så har du helt rätt i att jag inte tål det. Skriv något vettigt nästa gång så kanske jag lyssnar. Note: Grammatiskt korrekt: Nuff said.
  5. Meningen är inte att visa upp några skills, vilket du för övrigt omöjligt kan göra på ett 2-3 sekunders klipp. De klippen visar enbart exempel på vad jag kommer lira, och med det även streama. Sen har du nog missuppfattat hela poängen, anledningen till att jag gör detta är för att få skills, med andra ord: - Sick gamer.
  6. Ser inget större problem med min engelska då jag aldrig har haft några problem att göra mig förstådd hos engelsktalande personer. Att du däremot stör dig på grammatiska fel är helt och hållet ditt problem. Emohörnan och legot har att göra med att du antagligen känner dig så misslyckad med ditt liv att du spenderar tid till att påpeka andras "brister" för att känna dig lite bättre. I annat fall tycker jag bara synd om dig. Nuff said.
  7. Well, aldrig påstått att jag stava, eller för den delen prata, flytande engelska. Är det allt du har att säga kan du lika gärna fortsätta sitta i emohörnan och leka med lego. ;>
  8. Tjena! Detta året bestämde jag mig för att jag skulle ta mina gaming skills till en ny nivå, och med det även erbjuda en livestream för de som vill kolla på mina framsteg/misslyckande eller bara ge mig ett gott råd påvägen (vilket gladligen tas emot). Har även gjort en liten trailer: http://www.youtube.com/user/Johkie?feature=mhee Anyway, för er som är sugna att tuna in, be my guest. www.twitch.tv/Johkie
  9. Ska testa det inför nästa! Ty for the tip.
  10. Fanns tyvärr ingen tid att fixa till det iom att vi hade 1½ vecka på oss att fota samt färdigställa den :P Men håller med att det är störande i längden.
  11. Tjena! Jag och min polare valde att göra en stopmotion film till projektarbetet i gymnasiet. Detta är våran första "längre" film och det vore väldigt kul att höra vad ni som tittare tycker om den, så att vi kan förbättra oss inför eventuella framtida filmer. Tack på förhand :) EDIT: Uppdaterad länk
  12. Johkie

    Css Community

    Härligt iniativ med en CSS community :D Dock funkade inte URLen.
  13. Har du inget företag som brygger alkoholiska drycker i närheten då? Du kanske blir full av den tillsatta luften isåfall :rolleyes:
×
  • Skapa ny...