Hoppa till innehåll

Morrowind_Lord

Medlem
  • Antal innehåll

    49
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Kane-Snitsky

Morrowind_Lord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 94k för det... Lycka till allt det är knappt värt över 50k..
  2. Aldrig testat tribal wars så jag tar runescape... <.<
  3. Är bara för att visa kanske kunde vara kul jag letar direkt inte efter folk som ska med på high scoren... Jag har inte gjort den så det är inte min uppgift. Tänkte kanske folk tyckte det skulle varit kul och kolla på vem som ligger i top på vissa skills, om vi har några top 21 spelare i någon skill. Och btw där finns massor med tjejer med maxade stats... Irl tjejer snackar jag om nu.
  4. Som sagt latios/latias rör sig omkring till olika ställen, det här funkar men inte på alla gräs mattor utan latios/latias måste vara på den gräsmattan och då är det 100% att det funkar, precis som om du har sett någon av dem så kan du kolla pokedex var dem är, men är dem inte på samma ställe som du funkar det inte. Därför funkar det endast om latios/latias är på samma ställe. Och om du inte har sett någon av dem innan och misslyckats att fånga dem är det ren tur...
  5. Tänkte det kunde vara kul och ge länken till den svenska hi-score listan så folk kan se vilka svenskar som ligger på top ^.^ Svensk hi-score Och för att vara med på den så måste ni ha över 1650 total och om ni väl har det så kontakta Klonki eller Nintendo Swe på runescape. Om ni inte har 1650+ total eller inte känner någon med 1650+ total på runescape så är det onödigt och adda dem... Och spelaren måste vara svensk för att han/hon ska få vara med på listan om ni inte räknat ut det redan B) Ha det så roligt!
  6. Det mesta som inte dör på under 4 vanliga slag är roligt och döda ^.^
  7. Precis du vet inte ett dug om vad som finns och göra och du antar det suger? Du kanske borde spela lite till innan du säger något... Är precis som att jag skulle säga world of warcraft suger även om jag bara spelat det 3 gånger.
  8. "Bara" 98 str nu ja ^.^ Tro inte den ska stanna där länge B)
  9. Dock skulle jag vilja ställa dig två frågor. Har du testat runescape under en lång period så du kan avgöra vad DU tycker om det? På grund av att jag ahr spelat i över 3 år nu och har knappt gjort hälften av vad som finns och göra. Varför starta en tråd som slutar upp i onödig spamm om varför runescape suger och varför runescape inte suger? Finns ju bättre grejer och spendera sitt liv på än att reta upp folk (om man nu har ett liv så klart). Själv tycker jag runescape inte är det bästa spelet men den har sin charm och sitt speciela sätt att byggas upp på. Flertal updateringar i månaden (inte många mmorpg spel har det) och man behöver inte bara vara en speciel typ av spelare utan man kan vara allt om man vill eller bara vanlig ranger. Men skaparna till runescape är dock enda nackdelen just nu som har drastiska lösningar till stora problem... Annars är det helt okey spel ;)
  10. Här är mina stats + max hit på köper (max hit är med dragon haleberd spec). :lol: Mina_stats___max_hit..bmp
  11. Säljer du dem för 10 ea så kan jag nog tänka mig och köpa rubbet.
  12. Ge mig ett pris så får vi se, jag ger inte offers.
  13. Ohh ja, men hur "snart"? Om det kommer mer idiot updates så kommer den bara sjunka mer, jag skulle behållt pengarna tills jag såg säkert att purple går upp i pris. Kolla själv på santa hat, för en månad sen var dem 24-26m nu är dem 16,5-17,5m, vet ej hur det ligger till med p hats dess värre.
  14. Tror knappast det... Dem skulle sagt det på runescape sidan då.
×
  • Skapa ny...