Hoppa till innehåll

SoulOfDeath

Medlem
  • Antal innehåll

    222
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ett ställe

SoulOfDeath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, och jag vet nämligen inte vilka som är ojämna. Det går inte att känna med fingrarna eller att se vilka som är ojämna.
  2. Bra sida! Skickade in två slang-ord. Lsmic och Roflsmic
  3. Mario, you are hurt. You need to eat a mushroom to get back your health. Dude, you want shrooms? I now where you can get some. Haha, bara för roligt.
  4. Skaffade twitter just nu, men tycker inte det är speciellt kul
  5. Vet inte. Hon och pappa är nämligen skilda.
  6. Asså alla skivor är inte ojämna, men jag vet inte heller hur många så många som är det. Det är därför jag testar mig fram.
  7. Bränningen funkar fint. 11080kbit/s. Sen startar kompileringen. I slutet står det att den inte kan läsa. Våran brännare är typ hyper-känslig, och vi har såna här skit-skivor som kanske är en hundradels millimeter för tjock nånstans. Då guppar skivan när den snurrar i brännaren, och blir läsningen av skivan ojämn så kan den inte kompilera/verifiera. Jag måste ibland testa sju olika j*vla skivor innan bränningen och kompileringen blir okej. Ibland är det så att när bränningen börjat så stannar den när typ 7-11% har gått, förr att den känner av ojämnheter i skivan. Då får man också avbryta och slänga skivan. Förstår du?
  8. Jag använder ett program som heter Nero Start Smart. När jag bränner en film så funkar bränningen oftast felfritt, men sen när den kommer till kompileringen så strular det alltid. Vad ska man göra åt det? Är det nån som har ett liknande problem?
  9. Ja vet, för det finns säkert folk som bryr sig när dem ser en sådan varning. För om sådant skulle inprintas på en energidrycksburk så skulle ju inte det vara för skojs skull. Folk får börja bry sig om det som står där, tycker jag.
  10. SoulOfDeath

    Mobil!

    Jag tycker du borde välja Xperia X1, för Iphone är inte så bra som den verkar och 5800 är bara skryt.
  11. Har du satt upp min studsmatta?
  12. Var lägger man in den så den syns då?
  13. SoulOfDeath

    Avatar

    Var fixar man en avatar till sin användare?
  14. Jag menar: hur gör man spel till mobilen. Förstår du? Hur skapar man ett mobilspel? Kan man göra det på datan?
  15. Gör dem du inte gjort så har du dem gjorda iaf. Palla nöta runescape, imo.
×
  • Skapa ny...