Hoppa till innehåll

Michaelabc

Medlem
  • Antal innehåll

    30
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Uppsala

Michaelabc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nej, man måste inte vara dålig på spelet. Man är bara allmänt usel. Haha du måste vara bra trög du.Jag säger som jag sa innan,Efter Cheaten har bleve "detected" så fungerar dom inte och då kan man inte starta cs med cheatet så då kan man inte bli vac bannad. Var det svårt att förstå? Varför måste man vara allmänt usel om man cheatar? Man kanske bara har tråkigt, Men du verkar ju inte fatta det, Så jag undrar vad är det du inte förstår? Den där ryssen snubben är riktigt trög och egoistisk. Ni som cheatar får hålla er till era skitservrar där ni får leka gudar. Vi andra "normala" får spela spelet som det ska spelas. Länge sedan jag skrev här förut så om inlägget är lite konstigt så är det därför.
  2. KOLLA IN DENNA FETA TRAILER PÅ NYA STREET FIGHTER F! http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227889.html
  3. Gott folk... Jag ger er... http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227911.html Njut av denna fantastiska oblivion film och länka den till era bästa vänner.
  4. Michaelabc

    Oblivion Glitch

    Min älskade glitch är äntligen på gametrailers! http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227911.html Del 2 kommer snart!
  5. Spendera med att kolla på alla swegamers cool filmer som tex http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227911.html
  6. Remaken är roligare. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227889.html
  7. Jo bättre än så blir det inte
  8. Michaelabc

    Skitkul Film

    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227491.html Hahahahahah har sett den minst 50 gånger nu så jäkla rolig :D
  9. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/227491.html BÄST!
  10. Jo du gör 5 levlar sen säljer du accountet käre vän.
  11. ''Detta är såklart inte gratis'' Du skrev nyss att det var gratis
  12. Undrar om dom fick tag i han. Han har varit väldigt tyst. :P . Ah just det måste också ge ett råd. Dom där i nian måste ha otroligt dåligt rykte bland lärarna och eleverna så om du pratar med någon vettig person på din skola så lär dom ta ditt parti. Du vet, lärarna har tystnads plikt så om det läcker ut att du pratat med den läraren/lärarinnan så kan du prata med rektorn och dom som sitter högre upp så lär den läraren/lärarinnan få sparken! Lycka till. :)
  13. Du behöver inte göra massa quests för att bli av med vampyr smittan utan du kan gå till ett ställe (som man låser upp om du köper knights of the nine expansionen) då behöver du bara gå fram till en påle ta lite salt från väggen bredvid och trycka på pålen så e det borta!
  14. Jag kräver inte mycket av mina föräldrar så dom gav ''lite'' extra i år. Jag fick: Xbox 360 Ghost recon advanced warfighter 2 Halo 3 Assasins Creed Viva Pinata Forza (?) ett bil spel Hellgate london Orange box Crysis Ni må kalla mig bortskämd men jag kräver ingenting av mina föräldrar har inte fått ett nytt spel under hela 2007 (förutom på födelsedagen)
×
  • Skapa ny...