Hoppa till innehåll

Eric_H

Medlem
  • Antal innehåll

    1872
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Jorden

Eric_H's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har inte spelat så väldigt många, men av de jag har spelat så kan jag i alla fall säga de tre bästa (i ingen speciell ordning): Metal Gear Solid 3 Metal Gear Solid 2 Final Fantasy X GTA: San Andreas har jag köpt till min brorsa i julklapp och ser verkligen framemot att få spela det jag också :)
  2. NES: Super Mario Bros. 3 SNES: The Legend of Zelda: A Link to the Past, det bästa spel som någonsin gjorts enligt min mening.
  3. Du är ett år för sen. Spelutbudet till PS3 har blivit riktigt stort nu. Jo, det är sant, det har förbättrats en hel del jämfört med hur det låg till för ett år sedan, men jämfört med en hel del andra konsoller är spelutbudet mediokert. Det finns en hel del bra spel till PS3, utan tvekan, och det ligger till likadant med Wii. Anledningen till att Wii är bättre för mig är pga VC. OnT: Bästa 2D-konsol: Super Nintendo (min favorit) Bästa 3D-konsol: Nintendo 64 Bästa bärbara konsol: GameBoy Advance
  4. PS3 är inte särskilt bra, pga att spelutbudet är hyfsat dåligt. Vem bryr sig om grafik när spelkänslan inte är hög? SNES är min favorit, och inte bara pga nostalgi, utan för att den har många av världens bästa spel.
  5. Förlåt så väldigt mycket om jag dumpar nu, men om Torayami har rätt är jag i himmelriket. ALTTP är mitt favorit-Zelda-spel genom tiderna, och om det kommer till 3D så är en av mina önskningar uppfyllda.
  6. Zelda 1 Adventure of Link A Link To The Past Ocarina of Time Majora's Mask Wind Waker Twilight Princess Phantom Hourglass Minish Cap ALTTP/Four Swords Har säkert missat nåt. Räknar inte med CD-I spelen, btw.
  7. En sång jag tycker folk har glömt är Ganon's Theme, eller Ganondorf's Theme, spelas i ALTTP, OoT, TP, och även WW, även fast det inte finns en "full" version där.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=XPTpjK88apc...&feature=iv Ta en titt på den. Ser grym ut för att vara "amatörfilm". Vad tycker ni? Hoppas de lägger upp den i olika "parts" på YouTube.
  9. Nu ska vi se här. TP är väldigt bra, men det har sina svagheter. Dåligt: Fy f*n vad enkelt spelet är. Den enda boss jag inte klarade på första försöket var striden mot Ganondorf på hästryggen (hade ett halvt hjärta kvar när striden började). Alla dungeons känns något enformiga. Ta tillbaka dungeons i stil av de i ALTTP och LA. Att leta efter alla Tears of Essence eller vad de heter, när man ska rädda delarna av landet från Twilight, är bara drygt och långtråkigt. Att Zant blir en kyckling nära slutet av spelet. Man trodde han var så cool, men sen... Bra: Grym grafik, för att vara till GC. Bra musik, även fast det hade varit bättre med orkester ist för MIDI. Tar jävligt lång tid att klara. Som någon sa, det tar i princip halva OoT innan första templet. Älskar Zora-dräkten. Och en del till saker.
  10. Jag har säkert svarat tidigare, men ALTTP är det absolut bästa. OoT kommer tätt efter.
  11. Här var det då dumpningar. Kul att ämnet kommit upp igen. OnT: Hade ingen aning om tricket med Volvagia med att man kan hänga vid kanten. Kul, ska testa det nästa gång jag slåss mot honom/henne. Den svåraste (jobbigaste, kanske) är Morpha i Water Temple. Ingen är dock särskilt svår.
  12. Blev också rädd som in i h*lvete i det där "NOT TAKE MIRROR!!!-ögonblicket" i TP, men det är inte det bästa ögonblicket. Jag gillar många episka ögonblick i serien, särskilt cutscenen med Ganondorf för första gången i TP (när han är nära att bli avrättad) så det får nog bli den.
  13. tja vill ha pokemon purple eller white plz

  14. Hur tänker du nu? Alltså, att det finns många Linkar, och de flesta är med i än ett Zelda spel. Samma Link som räddade Impa undan Ganons monster i Zelda I är ju inte samma Link som bor på en ö "ovanför" Hyrule i Wind Waker. Det jag menar med listan är att Link 4 (exempel) finns med i Four Swords, Four Swords Adventure och Minish Cap.
  15. Jag är inte 100% säker på alla. Legend of Zelda: 0 gånger Adventure of Link: Har inte spelet A Link to the Past: Skulle tro runt 5 gånger Link's Awakening: 0 gånger Ocarina of Time: En gång Majora's Mask: En gång Wind Waker: 2 eller 3 gånger. Minish Cap: En gång Four Swords/Four Swords Adventure: Har inte spelet. Twilight Princess: 0 gånger Oracle of Ages/Seasons: 0 gånger Phantom Hourglass: 0 gånger
×
  • Skapa ny...