Hoppa till innehåll

Desu

Medlem
  • Antal innehåll

    785
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Desu

Desu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag tyckte ingenting, eftersom televisionen hjärntvättar barn till att tro att nalle puh finns på riktigt. Som tur är vart jag aldrig särskilt hjärntvättad av dessa förbannade j*vla disney filmer. F*n ta media.
  2. Jag tycker inte dom verkar särskilt slappa, dom har ju nyligen gett mig en varning. Så vad är problemet din j*vla gnällspik? ;|
  3. Hej, för det första. *Det är jävligt korkat att fråga om kärlekshjälp på internet då minst 90% av männen på internet sitter och runkar för sig själva och inte har klivit ur sitt skåp ännu. Det menas att dom har absolut noll-koll på hur man skaffar dejter osv. *Sen att gnälla på nätet om det kan man klassifera som oförmögen att skaffa sig tjej och resultatet är att den som frågade är inte värdig att få ett ligg. Kort sagt, vill du få ett knull får du jobba för det, sluta mesa dig. Protip: Drick några glas med henne och sup ner henne och dig själv, då j*vlar fixar sig resten, fast det är klart. Du får väl troligen nån sex-sjukdom för att du glömde din kondom ;)
  4. Min skola heter: Fuck you Reinfeldt ^_^
  5. Dagens värld... Du, du är ett extremt bra exempel, du är en person för framtiden, du är en ledare, världen behöver såna som dig! Om det nu vore sant.. Nej, men se positivt, du briljerar inom att vara ett gott exempel för alla fjollor och Runescape nördar som sitter och spelar ett skitspel som är utvecklat med en av dom sämsta programmeringspråken i datorvärlden. Tänka sig vad bra va? ;)
  6. Du vet att jag skrattar så otroligt mycket åt dina svar? Jag laberar dig härmed en "Lulzcow" och tänker därför fortsätta klämma ur så mycket lulz jag kan ur dig. En person som kan internet tar inte åt sig så j*vla hårt utan frågar dom personer på sidan som administrerar kan blocka/banna/muta/varna you name it, såna personer som mig. Jag tänker njuta av ditt epic fail och fortsätta skratta tills du inser att vanligt gnäll inte fungerar på mig. ;) Det gäller dig också Overkill. :)
  7. Men va i h*lvete. :huh: Varför exsisterar såna här skittrådar ens? Varför kan det inte finnas lite mer allvarligare disskusioner på fuska.se?
  8. Grejen är att en liten snorunge som knappt vet vad hennes plats är klagar så fett mycket över att mannen finns i media alltför mycket (outbildade snorunge). Men jag ska ta och berätta en grej. Kvinnor dyker upp minst lika ofta som männen gör i saker. Det finns fanimig spel som är dedikerade till tjejer och huvurollen har tjejer i dom spelena. Det finns actionspel med tjejer som huvudroller aka resident evil som exempel. Grejen är, att till och med i Holywood anser jag att man hör mer om tjejer som skådespelare än killar. Så innan du öppnar munnen lilla flicka, så ta och utbilda en större uppfattning vad det gäller vem som dyker upp mest eller inte. ;)
  9. Paris Hilton måste vara den snobbaste äckligaste j*vla kärringen som finns. Hon förtjänar fanimig att dö, det j*vla äcklet. Helt ärligt, hur f*n kan man vara ett "f*n" till en uppblåst mallig kvinna som henne? "buuhUUHhU jag sitter i fängelse för jag körde för fort BÄÄÄÄÄ, jag vill hem till lyxen igen för jag är så j*vla klen, snälla sluka min snyft-historia." Jo visst, sätt äcklet i fängelset igen så vi slipper denna korrupterade människa.
  10. Nej men oj jag blev anmäld vad skojigt. Jag tror jag ska ta och gråta nu buuhuu. Ren och skär j*vla sanning. Btw jag ångrar inte mitt förra meddelande, det är helt i min åsikt.
  11. Here we go :) Nej, jag är inte "27" år, det är inte ens nära. Men grejen är, bryr jag mig? Nej jag svarar på denna lilla snorunges topic för jag tycker det är kul, jag njuter av tanken att hon förhoppningsvis kommer läsa detta och logga av från denna sida tills hon är mer mogen och har någorlunda vett att frambringa nått som faktiskt är värt att läsa.
  12. Det är klart att du inte är dum. Det är bara att brassa på så ini h*lvete och kn*lla supa etc tills du dör. Då är det garanterat att du inte är dum. Kort version: Använd det som är din ursäkt till hjärna.
  13. Ja ja. Försöker bara skrämma i väg snorungarna, för vem i h*lvete vill ha en 10 åring här? Tänk om Fuska.ses moderater kunde ta och städa upp i denna röra med snorungar som inte vet vad höger eller vänster är.
  14. Nej men hej emo barn :lol: (Måste bara få svara på denna urskitigt gamla tråd :P ) Ja, du är inte värt ett skit. Gå och ta livet av dig för ingen kommer bry sig om du tar livet av dig. Men du, innan du tar livet av dig så gå och ragga upp nån kille som kan kn*lla skiten ur dig, då är du värt nått i alla fall. TL;DR Sluta vara så j*vla EMO! Inse att du visst är värt nått.. Vad som betyder är att du vet att du lever och finns även om inte en tallkotte ens bryr sig, jag menar va f*n i h*lvete ryck upp dig j*vla looser. Kan du inte inse detta, ja då förtjänar du att dö.
  15. TL;DR Helt j*vla ärligt, varför kommer alla 10 åriga snorungar hit och whinar så extremt mycket om allting. Tjejer är här för att bli påsatta, live with it. Fy f*n vad det var bra i gamla tider. ;) Jag tror nån har lite seriös avundsjuka också, stick hem till morsan och gråt då. Life is life.
×
  • Skapa ny...