Hoppa till innehåll

Karrys

Medlem
  • Antal innehåll

    42
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Sverige-Skåne

Karrys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej några rader i din gb :)

    <---------------------->

    <---------------------->

    <---------------------->

    <---------------------->

  2. /\

    \/

    Ett fotavtryck i din Gästbok :)

  3. Ja, men inte bara Naruto.Vad menar du med men?

  4. Jag har många bästisar, dom är värkligen snälla. :D
  5. Info om djurliv: Det är inte så mycket saker till djuren, jag blev besviken men det är mycket bättre än julutgåvan. På julutgåvan får man julgran, luva, klappar, kackor m.m MEN DJURLIV KLASSAR JULUTGÅVAN! :visslar:
  6. Om du har andvänt dig av boolprop och inte stängt av fusket efter du har andvänt det eller innan du stänger av spelet kan spelet krascha! Det är en varning som många borde lyssna till. :visslar:
  7. Du kanske instalerade den på engelska eller så tog du ett sims spel på Engelska
  8. Vet inte. Kanske att man kan hmmm fira julen bättre lixom det fans ingen snö på Julpaketet! och Fira nyår.
  9. Man kommer att göra ett spel däre man kan ha husdjur. Du kan göra egna raser och anat gå in på www.sims2.se Där kan du se filmer om the sims 2 djurliv! :visslar:
  10. Eller istället för att bli vän med en vampyr. Så kan du alltid ta fusket boolprop testingcheatsEnabled true (Jag vet inte hur det stavas men du kan hitta det på denna sidan) Du måste skriva fusket I KVARTERET! Sen klickar du på en sim och håller inne shift när du klickar. Sen kommer en massa saker upp leta tills du hittar Make vempier. Det går snabbare än att bli vän med en vampyr :P Shhhhhhhhh :visslar:
  11. Man kan få tvillingar utan kåder men det är ganska svårt. Jag föreslår boolprop fusket som du kan hitta på denna sidan och andra. :visslar:
  12. Mina första spel var: Mario 64, Zelda, Golden eye. Jag var lycklig när jag fick mitt nintendo 64. Och jag spelar det fortfarande :visslar:
  13. Är det lönt att köpa ett gamecube? Hur mycket kåstar det? Är det bra spel till det? Svara gjärna innom kårt. :visslar:
  14. Jo jag undrar en sak som jag inte förstår. När jag har ett jobb på free play så kommer det ingen jobb bil! Kan någon förklara Hur jag ska göra för att få jobb bilen att plocka upp mina simmar? Tack på för hand :rolleyes:
  15. Det händer samma sak för mig. Men jag tror att MVG inte fins på the sims2 studentliv. Utan att man bara kan få VG+. :visslar:
×
  • Skapa ny...