Hoppa till innehåll

JGamer

Medlem
  • Antal innehåll

    557
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

JGamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har köpt spelet Bomberman DS och det är ganska kul. Och flerspelsläget är så jäkla kul! Upp till 8 st. kan spela mot varandra på båda skärmarna! Är det någon annan som har det lr? På normal har jag bara kommit till 5:e banan 3:e världen. Har någon klarat det? Vad händer då?
  2. Jag är inte klar med mitt team än, men just nu är det: Gengar lv 56 mewtwo lv 72 Rayquaza lv 100 Blaziken lv 100 Groudon lv 100 Pupitar lv 31
  3. Är det nån som har pokémon emerald här? Det verkar sk*thäftigt tycker jag! :)
  4. Jag är på dragon ball z på namek, och är inne i "templet". Jag har kommit till den biga namekianen, men vad ska man göra då? Är tacksam för hjälp!
  5. Tja. Jag har inte vart inne på jättelänge eller så, pga att mina föräldrar har gjort så jag inte kunnat gå in, (jag är på ett bibliotek nu) men jag har kollat på jättemånga av bilderna, och har fått intresse för matrixbilderna som funnits. Men jag har ju som sagt inte vart inne så mycket, så då har jag försökt göra så många fakeér som möjligt (jag är upp i lite mer än 10 st) men kan inte visa nån nu. Men nästa vecka på fredag eller lördag ska jag nog kunna visa dom. Tjarå! Ps! Jag starta tråden på gamecube-forumet för fakeérna jag gör är gamecube-bilder! Ds!
  6. Jag tycker inte det finns nån gubbe som är direkt "ful"...
  7. Förlåt att jag inte har vart inne här inne typ nånting, men jag har inte kunnat för jag får inte gå in här pga mina föräldrar. Men imorrn eller på lördag kommer jag ha några fakebilder att lägga in. PS! Snygga allihopa! Jag har kollat igenom nästan alla sidor.
  8. Jag menar ju såklart alla spel när jag säger "Att vi ska skapa ett spelteam", men jag glömde skriva det.
  9. Tror du jag menade allvar eller? Hahahahahahaha!!! :lol:
  10. Skulle jag och 31 personer till kunna skapa ett spelteam typ att vi jämt kör i team och samarbetar och så? Det skulle ju kunna bli skitkul! Typ "Forum.Fuska-teamet" eller nåt! Tänk att köra counter-strike tillsammans och så! Vilka skulle vilja vara med?
  11. Min lista på aktiveteter om jag fick bestämma: Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Äta & Läsa en guide till nått spel Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Äta & Läsa en guide till nått spel Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Sova
  12. JGamer

    Vad Har

    Spela, chatta, läsa, sova & äta. :D
  13. JGamer

    Är Du Känd

    Jag är (ganska) känd, tror jag. Jag har gjort ett ämne i gamecube-forumet som (just nu) är hela 117 sidor!!! Jag är stolt jag, även om jag inte ska va det. Det ämnet heter Min fakefigur.
  14. JGamer

    Ha Ha!

    :angry: Jag är ett pokémonfan och jag tog skit-illa upp... :D inte. Den va hur kul som helst (tycker jag). :lol:
×
  • Skapa ny...