Hoppa till innehåll

maka

Medlem
  • Antal innehåll

    120
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    du vill inte veta

maka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. maka

    Tips

    Med vadå, sin veckopeng? Du det finns såna som tjänar egna pengar och inte får j*vla veckopeng hela tiden.Jag har typ 1000kr och jag har varken fått månandspeng eller veckopeng.Så onödig kommentar.Tänk efter innan du skickar nästa gång. hur har du fått dom pengarna då? födelsedagspresent? hjälpt mamma städa? du kan ju sluta gnälla, vi (eller rättare sagt, dom) försöker ge honom tips om vad han ska göra, annars kan du ju komma på något bättre själv... 1. Nepp inte Födelsedagspresent. 2. Ja 3. Rage :o 4. Jag bara svarade på den korkade kommentaren -.-'
  2. Förstör inte p12:ornas rykte ännu mer. Yes indeed
  3. han sa just "Area 69 är 51 i spelet"
  4. Asså om din kompis nu frågar chans och hon säger ja så betyder ju det tyvärr att hon gillade honom bättre.Om hon säger nej så kan du ju chansa.Eller så kan du fråga före din kompis.Jag blev kär i en tjej i förskoleklass när vi båda gick där.Jag var blyg då så jag träffade knappt henne.Sedan i 3:an frågade en tjej chans på mig men jag sa nej.Jag frågade chans på tjejen i fyran och sedan har jag haft en flickvän.Om du verkligen vill att hon ska tacka ja till när du frågar så fråga då öga mot öga eller skicka lapp så fort du kan så du kanske hinner före din kompis.Det kan vara risk att han blir s*it arg på dig för att vara ihop med tjejen han gillar men whatever.Han vågade ju d¨å inte så rätt åt honom.Men iallafall så blev jag ihop med att jag skickade en lapp.Sedan har jag frågat om hennes msn och mobilnummer och vi skriver till varann(Ringer inte henne så ofta).Hoppas du får den tjejen du gillar till slut :).
  5. Haha Epic nytta wow var!
  6. maka

    Tips

    Med vadå, sin veckopeng? Du det finns såna som tjänar egna pengar och inte får j*vla veckopeng hela tiden.Jag har typ 1000kr och jag har varken fått månandspeng eller veckopeng.Så onödig kommentar.Tänk efter innan du skickar nästa gång.
  7. bästa runescape filmen EVER! XD
  8. maka

    Terminator Paradi

    "Hasta la vista,baby Jesus!" XD "O look it's twelve o' clock! BAM!!" Kissa nästan på mig lol
  9. Tack :lol: OMG Raeven vad gör du, småungarna fattar ju inte ironi! Du "Tolin" om du nu heter det.Om han kanske inte gjorde den bra so what?Om du nu är så bra så skriv den bättre då eller tyst!Han är ingen Småunge om han kan skriva en berättelser,jag har inte precis sett"Kolla Tolins berättelse den äger" han kanske inte stavar rätt eller nåt men det är inget att skriva om!Vi fattade första gången du skrev"Den sög"!
  10. "Oranges!" "Bananas!" "Guthix!" XDDDDD F*an va bra den andra var!
  11. Hejsan,allihopa! Jo jag undrar:Den där event efter man har besegrat Mystic Man(Bearegard i nån dräkt)och kommer vidare när man har de 2 blå dräkts killarna.Hur många gånger ska man möta dom egentligen (Har mött en 9g och den andra 5g men det händer inget) (9g=3 vinster 7 förluster,5g=1 vinster 4 förluster)
  12. maka

    Murloc Rpg

    Murloc rpg äger
  13. maka

    Adventure Quest

    hejsan jag heter yugioh12345 på Adventure quest och letar efter en spel kompis(jag är lvl 2 och lvl3 skillad i warrior class.
  14. Jag tycker Samurai Warriors är Grymt!
  15. När kommer Samurai Warriors 2 ut?Om den redan är ute,vart köper man den?
×
  • Skapa ny...