Hoppa till innehåll

MursCruento

Medlem
  • Antal innehåll

    265
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Atrum Porta

MursCruento's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Alla är ju inte bra i matte men man ska väl fortfarande ha betyg i matte för det? Att få högre betyg i bild handlar inte om att rita bäst det handlar mer om att göra flera olika övningar och upptäcka att bild innehåller mycket mer än att bara rita på ett papper med blyerts. Jag har ritat i många år och kommit 1:a i skolans tävlingar 3 gånger och 2:a en gång sen tyckte jag att det blev lite tråkigare med att teckna så jag ritade säkert inte på 4 år något sånt där (någon gång kanske, men inte som innan dess då jag säkert ritade flera teckningar varje dag) sen i 9:an började jag rita på bildlektionerna och upptäckte fast jag ritade så sällan så hade jag blivit bättre än från då när jag ritade jämt, hur som helst så gjorde jag sällan det man skulle göra på bildtimmarna. Istället satt jag och ritade på papper med blyerts som jag tyckte var roligast och fick VG i slutbetyget, förmodligen för att min lärare såg att jag ändå hade en viss talang medan min vän som suger på att rita fick MVG i bild.
  2. Haha, jag kan verkligen föreställa mig hur det är. Jag hatar såna :D
  3. 1. Mig själv, för 'jag var före förebilderna' ;) 2. Lite osäker på vilken det är.
  4. aa twilight låter ju iaf tuff när man lägger in det i en svensk mening Enligt det här testet ska jag då vara blod. Men vart kommer testet ifrån? Alltså metal osv är nästan bara asiaterna som räknar som ett element tror jag. (Olika religioner kan räkna in olika element, vanligaste är nog bara 5. eld, luft, jord, vatten och 5:e är kanske 'anden', är inte riktigt säker.
  5. Seriöst, sjukt snyggt ritat, 9,5/10 :D Tackar :P
  6. Då är han väl en helt vanlig skinskalle då. Aja pratar ni om sånna där bögar som har gummisnoddar och hårband runt fötterna? :huh: lol sånna är för fula alltså, har tom snorungar i min klass som inte 'vuxit ifrån' fjortisdelen, iofs så har inte fjortis något med åldern att göra helt och hållet numera, det är många som är det upp till 18 osv, det är jävligt töntigt. Jag tror att det här är vad ni nu kallar "Johnnys", fjortishomofiler enligt mig men... http://www.youtube.com/watch?v=KQNI3vmAIKs
  7. Sorry, men jag tror hon drev rätt mycket med dig. Hon har alltid gillat mig lite i smyg. Jag kan skilja när en människa driver med mig eller inte. Hon skämdes lite en vecka senare när jag såg henne.
  8. Det är ju vad hon tycker. Var 'killen' en sån där fjortisbög med spikskalle och 96 brallor eller? Fattar inte hur människor kan tycka det är snyggt. Men som sagt det är ju olika. En gång kom en fjortis fram till mig på fyllan och sa att jag var snygg och sånt, bad om en kram och grejer, medans hennes polare skrek "omg en kille med långt hår" lol jag trodde själv inte att fjortisar gillade sånt men... Året innan hade jag gått på samma skola som dom och jag var väl den enda killen som gillade hårdrock och klädde mig efter den också.
  9. Hehe ja. Tack. Jo men jag tycker nog ändå att jag blivit bättre på 3 år utan att rita något alls, det är ju bara det att jag oftast inte gör det. Men det handlar om att vara på rätt humör när man gör dom så går det bra. Gjorde en målning i skolan förresten. Målade på väggar så jag beslutade mig för att måla Dave Lepard från svenska rockbandet Crashdïet eftersom han gick i den skolan fast han gick i en musikklass då och tog livet av sig 2006. (La in ett porträtt av honom på datorn när han står på scen och så ändrade jag bilden till tröskelvärde och målade den därefter så.)
  10. Jo, Jimmie gick ju in i partiet för att förändra det.
  11. Slå honom hårt i magen och så säger du att han är fet sen tar du tag i hans hår drar upp huvudet så han ser dig och så spottar du han i ögat.
  12. Skaffa dig en ny hobby, eller en till åtminstone. Är det så att du känner "f*n vad jag längtar tills jag kan spela/måste spela" eller något så är det ju ett problem, då uppfattar man en sån människa som nörd. Prata inte om spel i skolan? Något av det värsta jag vet är när vänner sncakar wow...
  13. Det finns ju en frusen sjö på Mars så jag antar att det finns levande livsformer där under eller en process.
×
  • Skapa ny...