Hoppa till innehåll

Arcanum

Medlem
  • Antal innehåll

    275
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Lund

Arcanum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Arcanum

    Mac På Pc?

    Aha.. då menar jag OS (eller vad det heter) alltså själva operativsystemet.. Kan man installera det?
  2. Arcanum

    Mac På Pc?

    Har funderat lite på en sak, går det att installera Mac på en PC-dator? Jag har en dator som jag vill använda för att spela in musik, mixa och redigera. Allt sånt arbete är mycket lättare i en Mac så jag undrar ifall man kan köpa/låna en skiva och installera det istället för Windows?
  3. det är nog ingen låt utan bara en kille som visar själva stilen som Angus Young spelar i. Och det är inte you shook me all night long, sök efter den på sidan så hör ni skillnaden :)
  4. Här har du en äkta hårdrockare! Spelar väldigt mycket power metal på guran själv ju ;)
  5. Först kalle anka, sedan mat och sist på kvällen julklapparna :)
  6. Arcanum

    Rökmaskin

    Jag har en liten rökmaskin (sån man har på disco och scener) och när man använt den ett tag kleggar munstycket igen. Finns det någon som vet hur man rengör den på enklaste sätt? Jag vet att det finns rengöringsvätska, men den är ganska dyr och då blir det mycket pengar i slutändan om man ska hålla på att rengöra hela tiden. Finns det något knep?
  7. Den 16:e och den 21:e december släpptes nya färger på PSP, nämligen silver och metallic blå. Någon som vet när dom kommer till Sverige?
  8. Kan man inte spela online på internet mot andra på detta spel? När jag går in i menyn 'multiplayer' och den ska hitta banor man kan joina på hittar den inget alls. Nån som vet varför?
  9. Är det någon som vet hur stora minneskort version 1.50 klarar? Den klarar iallafall 1 Gb men fungerar det med 2 och kanske 4 ?
  10. det står att det inte är någon säkerhet på anslutningen och styrkan ligger på ca 50% är det för lite?
  11. Jag får inte igång mitt internet, mitt PSP hittar det trådlösa men kan inte ansluta.. nån som vet felet? :(
  12. funkar en K750 bra som mp3-spelare då? psp:t är ju ganska klumpigt att ha med sig.. tänkte att ifall jag köper en telefon så kan jag ju använda mitt 1-gigs kort som jag fick till psp:t :D
  13. En fråga till er som äger både en Sony PSP och en SonyEricsson K750i: Vilken av enheterna har bäst mp3-spelare? (Ljud, inställningar, info osv) :)
  14. jag vill ha en ställbar equalizer i musikspelaren, inget bra ljud i dom för-inställda genrerna... :gitarr: stöd för andra video-format hade inte heller varit fel :rolleyes:
  15. jag är mest ute efter mediaplayer's och såna små program, är dom olagliga?
×
  • Skapa ny...