Hoppa till innehåll

Moviemaker

Medlem
  • Antal innehåll

    300
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Moviemaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Lite beroende om denne verkligen har köpt spelet eller inte, men det är som sagt förbjudet att prata om här.
  2. Det går tyvärr inte att fuska sig till en större familj. Du behöver isåfall modda spelet. Gå in på modthesims.info så kan du få hjälp om hur man moddar och vilka moddar man ska använda för detta. Det finns en core mode till Sims 3 med flera alternativ som tonårsgraviditeter. Och där kan man öka familjerna till 18 Simmar tror jag. :D
  3. Okej, jag har lite dålig koll på virus, men det virus som skulle ta över ditt YouTube-konto när det har din dator verkar lite... weird..? Jag misstänker inget virus, mer en bugg eller att ditt konto blivit hackat!
  4. Jag modifierar PES 2011 till Euro 2004 och skulle vilja veta hur man redigerar videointrot. Alltså vilket format filmen ska vara i, vilken .bin-fil den ligger i m.m Jag har sett El Grande Patch från 2010 som hade ett eget intro och då borde det ju kunna gå till 2011.. eller? Jag använder såklart Kitserver. Oerhört tacksam för svar och den som lyckas förklara tillräckligt bra kan även få OF:en om man är intresserad. :)
  5. Ja du Cyper, dig har man faktiskt inte sett mycket av på GTA-forumet på senaste tiden. Jag hoppas du inser nu att Leatherface ÄR en mod om han finns i spelet, Fredde. Btw, vad heter låten du använder i videon, Cyper?
  6. Klart det blir bra så länge man använder hög ljudkvalité!
  7. Youtube + YoutubeDownloader = Musik i Mp3
  8. Vanilla Coke eller Mountain Dew. Där har vi klass på drycker!!
  9. Okej, bra om du har fått det löst då Forgiving! Edit: Haha okej nu läste jag hans post igen! Jag trodde han menade att man hoppade in i bilen eller något sånt skit. Typ som vid Los Sepulcros... eller vafan det uppdraget heter. Jag uppfattade fel :P Jag har själv varit fast på den en gång i tiden. Fan vad frustrerad jag blev. Tror nog det finns en tråd om just det som jag uploadat.
  10. Vänta på svar i din tråd istället! Använd inte andras trådar!
  11. Vänta lite. Jag kan inte helt veta vilket uppdrag det är om du inte beskriver mer tydligt. Enklast är ju om du kan skriva ner uppdragets namn. DÅ kan jag hjälpa dig fullt ut! :) //Moviemaker
  12. Men, om man skulle sätta ihop alla städer i GTA till en enorm spelyta, där även London skulle vara med från Gta 1969! Det hade varit hyfsat coolt ändå :P Annars skulle jag säga London eller Sverige, någonstans i Sverige.
  13. Okej, först och främst tvivlar jag starkt på att Fuska.se inte har med helikopterfusk. 1. Polishelikopter går inte att fuska sig till! 2. Använd denna länk!
×
  • Skapa ny...