Hoppa till innehåll

ville525

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

ville525's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. aja värkar inte som att det finns nåt att göra åt detta
  2. När jag ska starta CoD 5 multiplayer så kommer det bara till retrieving account information och sen stängs det ner. jag vet inte vad jag ska gjöra! Men nu upptäckte jag en sak: I profil mappen så kommer det massa nya profiler varje gång jag har försökt starta spelet, hur många gånger jag än tar bort dem. ( och dem profilerna visas inte i singelplayer) Snälla hjälp!!! :o
  3. Hej. Jag har problem när jag ska spela BF2 online jag blir bara bannad så fort jag joinar en server. Jag har en mod (AIX) men jag blir bannad när jag spelar på deras servrar också. Det blir bara likadant hela tiden, att PunkBuster kickar mig. Jag har inga hack eller något. Jag kan kanske spela på servrar utan PunkBuster men de är ju inte rankade eller nåt Snälla hjälp om ni vet något.
  4. Nej, men är den låten verkligen med i Hockey VM reklamen??? :blink: Aldrig hört den.
  5. Hejsan allihopa! Kanske en lite dum fråga men e det nån som vet vilken låt det är i reklamen för hockey VM på 6:an. Den reklamen för matcherna, inte den när massa personer sjunger "Take my breath away".
  6. Förlåt om jag fick det att låta konstigt, men det finns inget på sidan, kolla själv denna sidan kommer upp.
  7. Hej, när jag ska spela TDU online så står det bara att det finns en ny patch fast jag har v1.66A.Och om jag trycker att jag vill ladda ner den så kommer jag bara in på nån konstig sida. Och v1.66A är den senaste patchen!! Men om jag trycker å att jag inte vil ladda ner den så kan jag ändå inte spela online. SNÄLLA HJÄLP MIG!!!
  8. har testat med lägsta okej, ska test att vänta en stund.
  9. testa med cdon.com eller ginza.se , vet inte om de säljer nya eller begagnade.(tror det e nya)
  10. Hej, det är så att mitt Battlefield 2 hackar åt i ******* i singelplayer, :angry: det gjorde inte det innan jag skaffade bättre dator. Jag kan spela t.ex Call of Duty 4 och Crysis utan att det hackar så det kan inte vara att jag har för dålig dator. Någon som vet varför och kan hjälpa mig? Skulle järna vilja spela. Tack på förhand. :D
  11. Hej jag undrar hur man lägger in cso och iso spel på psp:n har samma spel i båda så svara på något(hälst båda :P ) En del säger att på iso ska man lägga in de två mapparna i typ game och resten på memorystick men hur lägger man in på memorystickstick då? Snälla hjälp!!!
  12. ville525

    Konvertera

    Är det någon som vet något konvergeringsprogram eller vad det nu heter. För filerna är ju inte alltid i det format man vill, så är det någon som vet något program så man kan byta format på dem?
×
  • Skapa ny...