Hoppa till innehåll

migmax

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Orka säga det

migmax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag fattar ingenting vad ni pratar om med olagligt jag är en hacker jag kan hacka mig in på team program så jag får spela Team Fotress GRATIS det är olagligt jag har massa program jag har över 43 konton med massa spel på steam om mitt namn är axel1996 på steam... Jag kan till och med hacka mig in VIA, Fuska.se men det ska jag inte öra för att vara snäll... Jag har gått i datakurs i 3 år! Så jag vet väldigt mycket!...3#"1!!!
  2. Jag vet ej men om du bor nära Torp och kollar på Elgiganten så finns det en sak somheter "Website maker". Men det kostar väldigt mycket men jätte bra. Men om du vill testa ock söka på Internet så kolla på www.BlueVoda.com dem kan funka ibland.
  3. Jag har: Halo Halo 2 Call of duty 2 big red one Need for speed underground2 Shrek 2 Robbots Splinter cell chaos teorrcy (eller nåt sånt) Splinter cell Bournate Reveng
  4. [/color][/size]Black the game... Kome igen och börja chatta om allt!!! :iluvff: lol :D
  5. Det finns fusk till det men dem har aldrig funkatoch jag har klarat 4 banor men nu hittar jag inte väggen och där har jag inga skott men jag tar dem bakifrån ändå :P
  6. :meddum:Här kan vi snacka om CS och Counter-Strike Anthology och Half-Life2 inte 1:an samt så kan vi också prata om Halo 1.2.3 mest om Halo 3 välkomna till våran klubb som kallad UGO-Club Några frågor skriv till oss: [email protected] Hemsida: ugo.webblogg.se Och om ni vill ha en hemsida (Blogg) Så kan ni gå in på: www.freewebs.com (Bäst) www.webblogg.se (Näst bäst) www.blogg.se (Sämst) Ha en bra dag... Från Steve som kallas också Admin1.
  7. Coolt jag har alltid önksat en hemsida!!!
  8. Du jag spelar Counter-strike varje dag jag vet allt jag vill gärna hjälpa dig på din server på spelet. Jag hetter Raond11 på Counter-strike condition zero ;)
  9. Snäll kan jag bli din Admin steam jagäger en fusk och spel hemsida och vet mycket så snälla! :student:
×
  • Skapa ny...