Hoppa till innehåll

xnx

Medlem
  • Antal innehåll

    220
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

xnx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. xnx

    Patcher

    Kan man till exempel överföra en patch från en USB sticka till Xboxet på något sätt för att få patchen på de spelet man vill? Ex: Engelska ligan på PES 2012 heter (engelska ligan), vill låsa upp den till Premier League men vet inte om det går.
  2. xnx

    Sladdan Lyser Rött

    Min xbox strömkabel lyser rött och det går inte att starta xboxen, det har inte lyst någon ''Red ring of Death'' så vad är problemet? har försökt att dra ut och sätta in kabeln igen, men inget funkar, help !!! :/
  3. Vet någon om det kommer komma ett nytt Mirror's Edge? Isåfall när?
  4. xnx

    Gamescore

    Jag har 49225G och 2458 achievements 21000 G här.
  5. xnx

    Kinekt

    Den satt du o klura på länge va ^^ ? Det måste han ha gjort. xD Faktiskt så kom den till mig i ett ögonblick av extremt koncentrerad konstnärlig inspiration c: Kommer man kunna spela vanliga spel som tex. CoD: Black Ops?
  6. Bannat är det inte 100%, men Microsoft kan "reseta" ens Gamerscore så man får 0 igen. Men om jag ej gjort är Achievementsen vad är det då?:o
  7. Tack, men Xboxen frös förmodar att det var därför.
  8. Jag satt och körde Fifa 10 på Xboxen, Manager Mode hade precis kört färdigt en Tuneringsmatch, aja iallafall så när Xboxen laddade till menyn för ''Manager Mode'' så frös Xboxen, jag startade om Xboxen så till min förvåning hade jag fått Achievements som jag inte ens gjort! Det var Online achievements också, undrar varför detta hände. Är det en bugg eller nåt? Fick två online-achievements, Jätte konstigt.
  9. Det går kanske att ändra på xbox officiella sida?
  10. xnx

    Köp Inte Xbox360!

    Det finns en rad massa fel på Xbox-konsollen, men det betyder inte att man inte ska köpa den,1. Den kan få ''Ring Of Death'' men det är mycket mindre risk nu än för 3 år sen, då man gjort ett programfel med maskinen det var också för lite utrymme så den blev lätt varm snabbt, men sedan 2007 så har Microsoft åtgärdat detta med att bygga om konsollen lite inuti, (konstruerat om den). Plus om man skulle få ''Ring Of Death'' så är det bara att lämna in den till Microsoft support i två veckor, så skickar dom den till Tyskland för reparation :) 2. Den kanske låter mycket men man vänjer sig. 3.Grafiken är ju inte allt, man spela ju för att det är kul det är inte så himla mycket sämre grafik en PS3, det blir bra grafik om man har en schysst tv. Det är en bra konsoll, kan hålla med om att det är dåligt att man ska behöva betala för att få spela online, men PS3 online laggar mycket mer än Xbox Live.
  11. Vad gillar du för spel?Aja listar några spel: *Left4dead 2 *Modern Warfare 2 *Fifa 10 *Tekken 6 *Forza Motorsport 3 *Rockband 2 Några olika slags spel.
  12. xnx

    Xbox360 Repar

    MAN FÅR INTE BÄRA XBOXET MED EN SKIVA I!!!!!!Det har hänt mig flera gånger...
  13. naturligtvis inte :)

  14. Gör det nåt om jag lägger till dig som vän då?:D

×
  • Skapa ny...