Hoppa till innehåll

fusktillspel

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

fusktillspel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. En snögubbe har tagit Marios mössa! :evil: Hur ska jag göra för att få tillbaka den? Tack på förhand :thanks:
  2. Vet du ens vad en hacker är? och det vet du? OnT:Kul tips! jag vet <3 Tack för tipset! Det funkade!
  3. på banan "Escape the mines" när jag åker i gruvvagnen så kan jag inte ta skattkistorna till vänster(när jag svänger spaden när jag är bredvid skattkistan kan jag inte ta den) :evil: Vad ska jag göra för att ta den? Tack på förhand
  4. Det är nog Super Mario Galaxy eller Lego Star Wars II.
  5. fusktillspel

    Super Mario Galaxy

    Har 117 stjärnor.
  6. Om du menar att du måste komma genom det där glaset för att vinna har du fel. Och det går inte ens att göra på Story.
  7. Det är sista banan i första filmen (tror jag).
  8. Har glömt... Det var månader sen jag tog dem. Men här är en guide av IGN. Hoppas du kan Engelska. http://guides.ign.com/guides/804455/index.html Lycka till på spelet!
  9. Jag har inte spelat Nintendo DS-versionen, men jag tror såna saker är samma på alla konsoler. (Om) en eller flera pilar pekar på bomben, tryck en knapp (jag vet inte vilken, prova alla. Om det inte funkar så vänta på ett annat svar.
  10. Om du behöver hjälp med att döda de stora maskinerna så ska du först snurra en lina runt dem. Sen ska du dra en bomb till dem. OBS! De ligger inte på marken hur länge som helst!
  11. Hej! Vet någon ett enklare sätt att döda spindelbosssen än att skjuta på fläckarna på honom? :o Tack på förhand! :)
  12. Hm... När du har kommit till "Boxen" ska du ändra gravitationen ända tills du kommer till höger vägg och snurrar sönder en sak. Då kommer ljus. Döda spöket och du får stjärnan! :D
×
  • Skapa ny...