Hoppa till innehåll

Melie

Medlem
  • Antal innehåll

    39
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Melie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. DS Lite Pink.. :rolleyes: http://gizmodo.com/assets/resources/2006/08/ds-lite-pink5.jpg
  2. Till snes: Zelda a link to the past, super mario world, och sen är jag en grym fantast av serien med Soul Blazer Illusion of time och terranigma.
  3. du ska ha en bowlingboll som du får av blue och sen ger du den till amiralbjörnen vad han nu heter, kommer i håg så kommer han skjuta upp dig i hans kanon!
  4. Det var ju ett tag sen du skrev men om du fortfarande är fast kan jag nog hjälpa dig, spelade också Time när jag var liten fast fastnade på bossen där det var två vampyrer och satt fast i åratal! du hörde rätt kan varit för att jag inte spelade så mycet då ;) men men har i alla fall kört igenom spelet för inte så länge sedan så säg till om du behöver hjälp så ska vi se om det går att ordna!
  5. Om du har arbetsliv så kan man göra en cheescake efter ett tag ät den så ska man få tvillingar men det är som sagt ckså ett fusk men inget man skriver.
  6. Man skriver en punkt först i rutan för Petition och sen skriver man det svaret man vill peter ska säga och det som är tricket är att oavsett vilka bokstäver du skriver efter punkten kommer det stå "Peter, please answer the following question:" Om det blir ett svar med färre bokstäver avsluta med punkt och fortsätt sen skriva klart med rätt bokstäver "Peter, please answer the following question" Sen är det bara att skriva en fråga till svaret du gett ovanför ;).. rätt roligt trick som skrämmer livet ur folk..
  7. har du inte Super mario 64 ds är ett bra val speciellt om du inte spelat det på N64, Zelda spel är alltid roliga, New super mario bros är roligt men kort. Så har du inte spelat super mario 64 på N64 köp det har du gjort det men gillar Zelda spel köp zelda spelet gillar du inte zelda spel och har spelat SM64 på N64 köp New super mario bros! ;)
  8. tycker spelet är roligt lite nostalgi känsla med det är allt för lätt 8/10
  9. Melie

    Louis Vuitton

    tänker så här, alla Louis Vuitton saker är svindyra de flesta svindyra sakerna finns inte att hitta i sverige om det mot all förmodan skulle göra det kolla NK eller beställ det på internet men jag tvivlar på att det går, annars åk till Frankrike eller Italien där finns det nog.. tyvärr är det nog ganska svårt att få tag på dock kopior kan du nog hitta på nätet för en inte alt för dyr peng.=)
  10. Sverige har inte åkt ut, Charlotte tävlar imorgon. Det är två semifinler nu för tiden.. lite snurrigt..
  11. sprite eller grape tonic
  12. Av de tre, Luigi Även Toadette,Toad, Yoshi, Peach och sedan MKW baby Peach... många där...
  13. Hahah det lugnar nog dig själv med .... men det låter riktigt bra! Fortsätt bara att prata med henne, det är det viktigaste. Försök på något sätt att träffa henne ensam om du vill komma någon vart och fråga om hon vill hitta på något, jag kan säga att jag höll på så här med en kille i nästan ett år, vi pratade massor om typ allt och ärligt så gillade vi varandra massor till och med mina kompisar märkte det, men det rann ut i sanden eftersom ingen av oss vågade göra något.. Detta är något jag egentligen idag är ganska glad över eftersom vi är helt skilda personligheter, men det har ingenting men saken att göra i ditt fall!
  14. Mina har aldrig varit gifta och aldrig bott ihop.. men de har en väldigt bra relation så jag ahr träffat min pappa ca 1 gång per månad under hela mitt liv..
  15. Det låter som tröstsex och det ska nog du ta som en bra sak för om de hade velat bli ihop hade de varit det nu! :) Bara fortsätt prata med henne så kommer hon säkert börja gilla dig mer och mer för som jag ser det, visst det kan vara önsketänkande för dig, så vill inte Värden och tjejen vara tillsammans då hade det varit det redan!
×
  • Skapa ny...