Hoppa till innehåll

EfEs

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Halmstad

EfEs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har ett acc som blir hackat av en snubbe lite då och då och han lägger in lite grejer och raderar lite och sånt, skit samma. Jag bara undrar ifall det går att flytta spelen till ett annat acc och sen stänga ner det accet så att han inte kan hacka det mer, jag har redan hört med steam men inte fått ett svar än.
  2. Jag har nått AvEx skit, asbra. ingen reklam eller nåt men du kan bara "converta" 5 min i trial version. men jag har inte en aning och jag kan inte heller kolla för min hårdisk e utbränd. Det klarar alla (nästan) filformat.
  3. Slår din killstrike med 5 kills ! :D

  4. NFS:U 1 & 2 NFS:MW Jak 3 & X :gitarr: Guitar Hero III easy. (jag är väl aningen "n00bish") Gta: san andreas Gta: liberty city stories Gta: vice city. ...erhm... James Bond: Nightfire ( ERHM) Wipeout: Fusion Ratchet and Clank 1. Och det var bara Ps2 spelen. Hehe :P Hicka
  5. Förmoligen när min syrra skrapade upp min morsas öga med foten (hon var ganska liten så shit happends) Ögat var kattliknande och det hängde vitt slam. (hon är OK nu men ändå (normal utseende nu också(märks inte(skit samma))) Det var jävligt äkligt när det sprutade ut gul vätska också. Tänk hur det är för en 9:åring ( det var väl 4 år sen) att se sin morsas öga se ut så. Kunde inte sova på en vecka (seriöst) och jag hade nog mardrömmar till jag var 10. YACK!!!! Det var typ den 17 December eller så, 8 dagar före min födelse dag och 7 dagar före julen. Det var som att ha Kapten krok med ett vitt banadge utan krok jämte sig.
  6. EfEs

    Nationaldagen

    Det verkar som om de flesta av er har haft det ganska bra.
  7. EfEs

    Nationaldagen

    Många här i sverige tar nationaldagen på högsta alvar, däribland mina föräldrar. De släpade med mig till stockholm bara för att gå till slottet och kolla på nån högvakts utlösning. men nu frågar jag: VAD GJORDE NI?
  8. När mina vänner försöker skicka PM:s till mig så står det hela tiden att jag är onåbar och kan inte ta emot medelandet. och jag får inget medelande. Hur blirjag av med "onårbarheten"?
  9. Jag som många andra säger nog linkin park, men Limp Bizkit bärjar nog gå om lite. "Back off, Fuck off, tell me what you gonna do now KEEP ROLLING ROLLING ROLLING ROLLING AH KEEP ROLLING ROLLING ROLLING ROLLING AH" 94, vad hände med inflames? Om man tar sig tid att lyssna på Linkin Parks låtar så blir de så långt ifrån enformiga som möjligt.
  10. Jak helt klart. har första Ratchet spelet. Förklaring här. men jag gillar inte handlingen alls, det är samma handling i hela serien. man är en hamster med fula öron och en cola-burk på ryggen. Jak 3 har bara så go handling och fet grafik. Jak X har ju också så bra handling... allting hänger ihop och det är inte alls lika simpelt som ratchet. det ger lite GTA kännsla i det hela, inte bara en stor bana att följa som i ratc. Vilket är snyggast. och vilket har bäst story?
  11. jag kör med mcaffe och jag tycker att Mcaffe är bra. det är väl säker bättre än norton och annat. har dock inte testat NOD 32 Gissa vad... jag har desutom fått ett virus och den här guiden hjälper nog inte vidare långt för en Vundo
  12. Jag tycker ju att det är synd att det inte fungerar. man har ju hört mycket om Oblivion GOTY version, det verkar ju bara så fett kul.
  13. Jag harngjort en bild nu den ligger i mitt galleri.

  14. Vad har du för msn?

×
  • Skapa ny...