Hoppa till innehåll

Emppu202

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Emppu202's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Emppu202

    Rökning

    Tycker du verkligen att det stör dig SÅ mycket att folk röker utomhus?! Soad_token Tyvärr tenderar många som röker strunta i att majoriteten av befolkningen faktiskt INTE röker och att rökarna, genom att de röker på t.ex. busshållplatser, inte bara förgiftar sig själva, utan även de andra som väntar på bussen. Jag ogillar rökning på allmän plats å det kraftigaste (se bara på nedskräpningen med fimpar), men jag kan inte säga att jag är särskilt väl förskonad från tobaksrök, utan har blivit exponerad för rök sedan jag var barn. Jag har ju gjort ett val att inte röka och då skall jag kunna leva utan att mina näsborrar skall behöva skicka signaler till min hjärna med syfte att göra mig uppmärksam på den vämjeliga stanken. öhm...är du nu seriös...du kan inte ställa dig på andra sidan av vindriktningen istället då? så att du sliper få röken rakt i ansiktet? Soad_token Varför skall jag, som gjort det rätta valet, flytta på mig för någon som gjort fel val? Det är för mig snarare en principiell fråga, än en om besvär. Du kan ju inte påstå att det är fel att röka, bara för att någon inte gillar kaviar så är ju inte det fel att äta, eller för att någon in gillar alkohol och är nykterist så måste ju inte jag vara det bara för det. Mitt liv mitt val, vill du stå där jag röker? helt okej för min del så länge käften är stängd B) Och sen svara på denna retoriska fråga. Ska vi hugga ner alla träd bara för att det finns en liten risk att du dör? till skillnad från tobak är kaviar inte ett gift som skadar folk i närheten. Men om man inte vill ha tobaksrök på sig skall man flytta på sig. Rökarna samlas oftast på ett ställe. Man behöver inte stå i mitten. Sen så är det lagligt att röka. alltså samma som att tex. köra bil. Om man vill röka, låt dem göra det. Stå inte där och gnäll. Flytta på er. Rökning är ett val man själv gör i livet. Man kan inte heller sluta bara för att personer inte tycker det är bra att stå och röka på almänna platser. Jag säger screw dem. Om man vill röka så gör man det. Ingen som kan hindra dig. Förutom om du står i på ett no-smoking ställe. Då ska man gå. Men annars, rök på! Man behöver heller inte stå med dem som röker. Oftast finns också röknings zoner. Dit går man ock röker, och de som går in dit för skylla sig själva.
  2. Emppu202

    Silikon

    Några åsikter om silikon bröst. Seriösa svar tack. Själv tycker jag att om man har silikon bröst, har man skaffat dem för att sina egna ör för små. Man gillar dem inte. eller så kan det också var för uppmärksamhet. Man tror att man har för små bröst för att pojkar skall gilla en. Så lägger man i silikon för att man tror att det skall hjälpa. Tänder mer på personalitet. Och lite utséende också. Men jag bedömmer på personalighet. På vissa flickor är det rätt fint med silikon. Men andra så ser det bara fult ut. Själv tycker jqg formen betyder mer än storleken.
  3. Aha, verkar som Guitar Hero 4 också kommer ut. Då är det defenitivt ett spel jag skall försöka köpa. Eftersom jag gillar GH spelen så. Och efter succén med 3:an så förväntar jag mig ett väldigt bra spel.
  4. Behöver hjälp med en IRC kanal. Hur fixar man en bot till en kanal. Alltså som jag startat, och vill ha en bot till den. Hur gör jag?
  5. Har inte hört om så många spel som släpps. Endel har jag fått information om men största delen har jag missat. Jag ser framemot släppet av Call Of Duty: World At War eller Call Of Duty 5 hur man nu vill säga det. Men eftersom spelet tillverkas av Treyarch så vet jag inte hur bra det kommer vara. Efter Call Of Duty 3 floppen har jag inte så stora förhoppningar för spelet. Och vad jag sett så är grafiken inte alls i klass med Call Of Duty 4. Utan spelet ser ut som vilket andra världskrig spel som helt. Lägger in några screenshots ur spelet också: http://www.recenzeher.eu/screenshot/call-o...world-at-war/0/ http://it.tinypic.com/useralbum.php?ua=Egy...kAM5%2BmQ%3D%3D http://analoghype.com/blog/358/call-of-dut...enshots-leaked/
  6. Emppu202

    Emppusspel

    Hejsan! Jag har kodat sidan emppusspel.se.nu. Skulle gärna ha lite feedback av er medlemmar. Har redan fått bra och konstruktiv kritik över på fuska.nu. Men undrar vad ni här på fuska.se tänker. Så vad sägs om sidan?
×
  • Skapa ny...