Hoppa till innehåll

fjarten

Medlem
  • Antal innehåll

    54
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    ...

fjarten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Min kompis (säger inget namn) vill byta familj, efter att hennes riktiga familj har varit rikigt taskiga ett tag. de jämför henne med sina andra kompisar, hennes föräldrar bråkar jätteofta och för det så får hon ingen sömn, då blir hon surare och de blir arga på henne, och hon klarar det bara nt längre, så hon vill byta familj... Så.. Det här kanske är en lite noobig fråga med tanke på att jag själv aldrig haft några såna här problem, men vem/vilka kan hon kontakta om hon då vill byta familj till en fosterfamilj? Snälla, kom med svar FORT! hon behöver all hjälp hon kan få!!
  2. klarade mej till rond 9 solo på kino der toten, online hann jag till rond 15 men kunde ha tagit mej längre om nt min kompis hade bestämt sej för att starta igång nåt på skype så att black ops krashade och slutade att funka så att jag fick starta om datorn... >:C
  3. de kan det väl nt ha varit? då skulle väl han ha sagt att det var pre-release? iaf, jag har nt en aning om vad det kunde ha varit, om du hade pre-release så hade det iaf funnits en förklaring varför det fanns rails där.. kan du skicka bild på hur det ser ut?
  4. ok! ska prova =) YES de funkade, tack så jättemke!!
  5. mest standard, men ibland använder jag också painterly pack!
  6. Notch skulle ju lägga till sånt i 1.8? har det uppdaterats? vet nt för mitt mc funkar nt D:
  7. hej! igår så såg jag att man kunde skaffa minecraft 1.8 pre-release, och ivrig som jag var, så laddade jag ner det.. och jag e ju nt heller världens bästa på att fixa sånt, så jag tänkte "de e väl enkelt? ar bara bort min gamla .jar fil och byter ut den mot 1.8-.jar-filen!" men de visade sej att det nt va så lätt, så jag tog bort 1.8-.jar-filen och klickade på force update, så att mitt minecraft skulle få tillbaka 1.7.3-jar-filen, och de gick ju bra, iaf i början.. när jag sen skulle spela så kom det upp det vanliga att man installerar filer. till slut stod det done loading, men laddningsmätaren var nt full! väntade ett tag, och efter en 10 minuter så kollade jag och det var fortfarande samma sak! har även provat att ta bort alla mod-filer, och laddat ner igen några gånger, men det funkar ändå nt! vad har hänt?? skulle uppskatta om jag fick några svar!
  8. 32 eller 33, minns inte för jag har nt spelat på ett tag :P
  9. Funderar på att sätta mej framför fallout 3 ett tag :D
  10. fjarten

    Spöken

    rugbymöss FTW! kom o tänka på en sak som hände på min skola för några år sen... jag va sist i omklädningsrummet (och de gillar nt jag) och höll på att ta på mig fort o gjorde allt sånt. sen när jag reste mig o skulle gå så hörde ja nåt i duschen, så jag gick snabbare. sen PRECIS innan jag stängde dörrn så svär jag på att de lät som någon som gick jätte snabbt ut ur duschen och mot mej, men jag såg inget. jag va ju typ 8 så jag blev livrädd och sprang. och jag lovar att det nt va nån annan där, för jag va sist ut ur duschen och alla andra hade redan börjat ta på sej då! vad kunde de va???
  11. fjarten

    Company Of Heroes

    han menade att när han startar CoH, så kmr han fram till en inloggning, och kan nt finna nån knapp där de står singleplayer... det gör nt jag heller, så det e två som behöver hjälp!!
  12. fjarten

    Pc-spel

    ok lyssna här nu: jag har faktiskt gjort världens största fail gällande minecraft. ok jag köpte det typ i början av året, kommer inte ihåg när men precis precis PRECIS innan de behövde byta server elr nåt, så jag trodde inte att jag hade det. det gick en månad och till slut frågade jag min kompis om det var möjligt att jag hade minecraft ändå. han sa att jag skulle testa och trycka på spela. guess what? DÅ HADE JAG HAFT DET ASLÄNGE UTAN ATT TÄNKA PÅ DET! det gör mig lite sur :angry: och jag kommer nog att skaffa black ops. provade det hos en kompis igår och det visade sig att det var det bästa COD jag spelat någonsin!
  13. fjarten

    Pc-spel

    kom på ett till spel nu: company of heroes. borde jag skaffa det?
  14. jag skaffade det igår, men jag e i lvl 3, snart i 4 (jag råkade skriva 4 på ett tips) e en gunner i national army.
×
  • Skapa ny...