Hoppa till innehåll

Nacke3000

Medlem
  • Antal innehåll

    892
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige

Nacke3000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tack för tips, får vell ta och börja springa och dra ner på sockret en hel del :P Men i vinter blir det sjukt tufft att springa :o Men får se hur det blir med det. Tack ännu en gång för alla tips! :)
  2. Tjena! Jag har en fråga som jag aldrig hittar bra svar på. Min mage har blivit mullig och jag vill verkligen bli av med det. Situps är inte så fett förbrännande så jag väntar med det tills vidare. Så hur blir jag av med fett på magen på snabbaste sätt? http://www.tvins.com/products/orbitrek/orbitrek.php Länken visar en tränings apparat. Vi har en sån hemma. Skulle den kunna göra mig fettfri om jag då tränar regelbundet och drar ner på skräpmaten? Tack i förhand :)
  3. Om du ska ha fifa så köper du ett gammalt som tex 05. Mycket billigare samma gameplay. Men crysis 2 är bäst av dom du räknade upp :)
  4. Lost planet 2 har splitscreen och det är ett sci fi adventure action spel :) Det står 2 players bakom iaf. Men har bara spelat det i 20 min men har inte upptäckt någon multiplayer funktion. Men det finns säkert :)
  5. Kommer få ett PS3 med 360 GB :D Men det krävs äckligt mycket pengar att köpa spel som fyller minnet. Eller vad är det som tar all plats?
  6. Tja! Jag har skaffat ett PS3 men jag undrar hur man kopplar in headset. Ibland har folk i min posse (red dead redemption) headset. Hur kopplar man in dom?
  7. Tja! Jag har precis redigerat min första Youtube video! Vill bara visa! :D Här kan ni posta era Youtube videos ni har gjort. Alltid kul med lite views :) Om ni inte gillar videoklippen som man lägger upp här så behöver ni inte kommentera illa. Jag är kass på detta och många av er är bättre än mig antar jag :) Men här är den ;) http://www.youtube.com/watch?v=Mr3yyVeMvLs Tack! :D EDIT:
  8. Jag har 79 GB ledigt fär jag vill spara filmen. Filmen tog 9 MB Dom är där dom var när jag laddade hem dom. Dom är inte skadade. Har testat
  9. Tack det funkar bra! Men jag har bara 30 dagar trial och vill få windows movie maker att funka igen. Några lösningar på problemet?
  10. Tja! Mitt windows movie maker funkar inte! Varje gång jag ska spara en fil avbryts sparningen och så kommer detta upp Windows movie maker kan inte spara filmen på platsen du angav. Kontrollera att orginalkällfilerna som används i filmen fortfarande är tillgängliga, att platsen där du vill spara filmen är tillgänglig och det finns tillräckligt med hårdiskutrymme. Försök sedan igen! Jag har startat om datan jag har gått in på hjälp och jag har kollat att allt som står är som det ska! Allt är som det ska men det funkar ändå inte. Jag älskar att redigera filmer så snälla kom med en guide eller lösning på problemet! Skulle betyda jätte mycket! Annars skulle jag vilja ha en länk där man kan ladda ner ett gratis film redigerings program som helst ska vara lätt att använda. Tack så mycket i förhand!
  11. Sony ericsson lanserar inte Android 2.2 för Xperia x10 x8 x10 mini och x 10 mini pro
  12. Sony ericsson vill inte upgradera oss till högre än android 2.1
  13. Tjena! Jag har en Xperia X8 men 8 GB minne. Mitt telefon minne är fullt för att jag laddar ner appar :) Jag fattar inte hur jag ska spara apparna på SD-Kortet. Jag vill även överföra alla appar till SD-kortet. Någon som vet hur man gör? Hur sparar man appar direkt på SD-kortet när man har laddat ner en ny app?
×
  • Skapa ny...