Hoppa till innehåll

Pokemart

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Pokemart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. För mig står det likadant. Men då står det det hela tiden. Och han fattar inte hur man fixar det i sin xbox IP.
  2. Jag kan gärna också gå med. ;) Gamertag(GT):InsideClone
  3. Jag är gärna intresserad. Även om jag kommer få min xbox live profil den 21 februari(när jag fyller år) så är jag väldigt bra på halo 3. Spelar det nästan jämt. Så kontakta mig här i forumet, skriv ett PM eller skriv till mig påmin hotmail: [email protected] Gamertag snart: InsideClone
  4. Pokemart

    Halo 4

    Man ska ju köpa handelsvapnena till Halo 3 som kommer ut. Jag ska lungt köpa en spartan laser och ett energy sword. Det kan man ju få se om man går in på http://sv.wikipedia.org/wiki/Halo_(spelserie) Äg vapen asså. B)
  5. Kör både som spartan och elite. Mest elite. (När jag kör som elite) Head:Commander Body:Flight Left Shoulder:Astesic eller vad den nu heter. Right Shoulder:Commander. Färger när jag kör som elite. Body: Lite gul och grön. Blänker nästan om man kör på sandtrap. Shoulders: Röda Emblen när jag kör som elite. Backround:Blam 1/Vit Emblen:Crossed Swords/Blåa (När jag kör som spartan) Head:ODST Body:Mark VI Left Shoulder:Mark VI Right Shoulder:Mark VI Färger när jag kör som spartan. Body:Svart Shoulders Svart. Emblen när jag kör som spartan. Backround: Ingen Emblen:Ingen Spelar som en riktig ODST soldat nästan.
  6. Jag har hittat 8 guld och 4 silver. Det är 9 guld skallar och 4 silver om jag räknar helt rätt. Jag saknar bara catch skullen på the storm. Får aldrig tag i den. :angry:
  7. Den är i Fortress City(STAVNING) Men man måste gå ut ur staden och över en bro på andra sidan. Steven står där och du får något av honom(kommer inte ihåg vad) Men sen när du fått den där saken så ska du gå till staden igen. När du går till gymmet så kommer det fram en pokémon, men den kommer fly direkt och sen kan du möta gym ledaren. :D Hoppas det hjälpte. Men jag har också en fråga: Hur fångar man Mew??????
×
  • Skapa ny...