Hoppa till innehåll

solbrillan

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

solbrillan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har ingen av er smak eller? Battlefield2:ModernCombat(ps2) är spelet som ska spelas! :cool:
  2. <_< ingen som har smak? Battlefield2:Modern Combat är det ultimata spelet. Offline kör man uppdrag som till exempel "skydda hamnen och spräng radiosändaren" och online är det typ som på Pc....Online är roligast. :P
  3. Du måste ha en "ip changer" som han får tag på lite här och var! :cool:
  4. Mina e Monster Hunter (Hr14 just nu med Undertaker(heter Super_nova på internet)) och Star Wars: Battle Front 2 som jag klarat sen långt tillbaka (heter Zathar på internet) :kung: :gitarr:
  5. Hej alla Glada Monster Hunter spelare. Ni som inte har monster hunter säger jag bara att det äger och att det är grymt svårt att få tag i, beställ det från nätet. Ni som har monster Hunter utan Nätverks adapter säger jag bara en sak: Köp nätverksadapter!!. Och ni som har MH med Nätverks adapter så heter jag Super_nova och just nu Hr11(snart 12) och har Legendary Lance(just nu). Aja, ses sen alla MH spelare!!! :cool:
  6. jo jag har fattat det med saibamen och cell jr nu men dragon rush ska jag testa :gitarr: tack för tipset, men om någon vet ganska mycket om broly, så berätta allt ni vet :)
  7. men han säger att han är en gud, jajja men på alla andra fusk sidor står det t.ex. beat nappa/piccolo when his broken in too get saibamen/cell jr , men fick du dom på dragon universe eller dragon arena?? :huh: :blink: och vet du hur man gör dragon rush?? jo jag vet att det finns training om det när man e cell men jag hajar inte ändå, jag har klarat det en gång men jag fattas inte längre, hjälp!
  8. så om jag dödar cell i dragon arena eller dragon universe(med vem isåfall) ska jag få cell jr?? eller om det e dragon arena så undrar jag hur det blir att någon broken in i det?? broly fick jag när jag kolla runt lite och så det e lungt med han, men har du någon aning om vem han är?? en saiyajin gud eller?? :huh:
  9. :blink: jag fattar inte vad alla säger tex när man ska få broly, cell jr och saibamen, jag har klarat spelet flera gånger med goku men möter iallafall kid buu när jag ska möta broly, och det står att man ska vinna över piccolo eller nappa när dom har "broken in", när brokar dom in? jag hajar ingenting längre :blink:
  10. jag tror jag vet, om din farsa inte e så teknisk kan du dra ut någon sladd, d kan funka :cool:
×
  • Skapa ny...