Hoppa till innehåll

StaffMod

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Borås/Almere

StaffMod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. StaffMod

    Super Mario 63

    Någon här som spelar mario 63 på internet? :) För er som inte vet. Mario 63 är en rip off, från Mario N64 & Super Mario SunShine I 2D perspektiv. Där man bl.a ska springa omkring i slottet från Mario N64 fast man har hjälp av F.L.U.D.D. (vattenpumpen från SunShine). Man kan dels bygga sina egna banor, hitta hemliga banor & hemliga ställen. Med tanke på att detta är ett fuska forum, så ska jag ge er en kod till spelet också. Skriv in detta i titel menyn: cheat. Då kommer ett pop-up fönster i spelet, som ger dig alternativ att låsa upp allt i spelet & göra alla hemliga gångar synliga. :D Ha det så kul med spelet nu! Kan bl.a hittas på http://www.newgrounds.com
  2. Senaste spelet jag klarade ut var Super Smash bros brawl. Förra året. Nu spelar jag bara spel som jag redan har klarat ut. =)
  3. Det brukar man ju inte ta just där. Laser använder man på ställen så som ryggen och det. Tror fan inte att man använder sig av det bara för att ta bort sin mustasch... Jodå. Kvinnor gör det är jag ganska säker på. Jojo. Men som man kanske man vill ha kvar sin hårväxt där... Som sagt... Det var bara en möjlighet..
  4. Laser behandling fungerar ju. Dock lite extremt för någon vid 13 års åldern. :P
  5. Du har som sagt försökt 2 gånger. Du kan ta det förgivet att burkarna tillhör dig nu. Även fast du inte betalat för dem.
  6. Det du gör.. Är olagligt. Jag har faktist anmält personer som du förr. Så lägg ner.
  7. You are a Member on this forum.

  8. Det har väl inget med volymen att göra utan med kvalitén? 44.1kHz är standard vet jag. Ja och nej. Hz omvandlar kvalitén på ljudet så att det minskar på brus (samt samples). Det leder till att ljudet blir högre. Har du ca: 30k Sampler, så fångar den alla ljud i låtarna, då Hz också höjs och minskar på bruset. Så det är med hjälp av både Hz och samples som ljudet höjs.. Eller ja, det låter högre pga. att den fångar upp mer ljud. 100% pure boost. :)
  9. Här har du en detaljerad guide. Jag har översatt den på svenska.. :P kopiera denna länk till webläsaren: http://translate.google.se/translate?js=y&...sl=en&tl=sv
  10. Dels kan du skaffa dig Razer ljudkort, då har du en hel Equlizer att boosta upp ljudet med. Fast det var dock inte det du frågade efter.. Men ASIO4ALL v2.9 är ett program som förbättrar Hz och samples. Då om du har Razer hörlurar, så kan du höra skillnad på ljudet :) en vanlig mp3 fil har 44.1k Hz, men ASIO4ALL omvandlar Hz mellan 1k - 10k Hz extra. :) Annars så finns det nog inget som kan boosta upp ljudet. Iofs. Ett software program kallat "Fruity Loops Studio". Kan höja ljud. Men det är väldigt avancerat och jag orkar inte förklara detaljerat. Men du kan möjligen hitta en guide på youtube eller nått liknande. :) Du kan få en grati demo version från FL's hemsida. "www.image-line.com" =)
  11. Man hackar inte webkameror via software (mjukvaro) program. Man gör det manuellt via Datorns Databas. Mer detaljerat får man inte skriva upp på offentliga forum. Tyvärr boyz! ;(
  12. Finns det något skönare än att kombinera bomber och pilbåge B) det är "Over Power"!! <3 spinner är också rätt okej :)
  13. Jag har hela serien (förutom det senaste spelet). Dock har jag klarat av alla förutom det allra fösta.. Jag har ingen aning om hur man ska få tag på master sword :P (har hittat den, men kan inte ta den).
  14. Det som piraten pratar om är "silver gauntlets" (silver handskar). Du måste klara av "hela" templet som lilla link, för att få tag på dem. Sedan blir piraten bortförd av två häxor (som sedan blir bossen i templet). Så du kommer behålla handskarna ;) Behöver du en mer detaljerad guide? :P
×
  • Skapa ny...