Hoppa till innehåll

coolguy56

Medlem
  • Antal innehåll

    35
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

coolguy56's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community anseende

  1. jag vet, men när jag skippar routern och kör direkt från modemet så funkar det fort farande inte. Och nej, jag kör ej trådlöst.
  2. prova att köra ping test utan min rauter, då fick jag Men det funkar fortfarande inte :( Har läst att det kan vara något med nätverkskortet i datorn. Men vet ej hur man fixar det
  3. Jag har köpt det, så det är legalt. Jag har provat på flera andra servar och det funkar ej. jag tar emot filer med 15 mbit/sek och skickar med 2 mbit/sek mina kompisar kan spela på den, så det borde inte vara fel på serven. och datorn klarar bf:bc2 och cod:mw
  4. Kan ej spela multiplayer i minecraft. När jag joinar så får jag ibland starta i luften och bara faller. och när jag väl får starta på mark så kan jag gå runt och så, men dem andra ser mig stå still. men efter ett tag blir jag disconektad och får felmeddelandet "internal exception java.net.socketexception connection reset" eller "End of stream". För övrigt använder jag W-xp. Vad är felet, och vad är lösningen?
  5. "sniper johan" Eller "jag är en p11 som gillar sniper"
  6. asså jag fattar inte hur man ska göra, jag går in på caod black ops hemsida och trycker på theater (beta) sedan ska man länka, då så kommer jag till hotmail, men jag har gmail. och vad är det ma ska länka till?????
  7. kan ni länka dit man kan ladda ner dem??
  8. eftersom att jag främst ska göra black ops gameplays så behöver jag inget captur card, utan det kommer att finnas en "theater mode"
  9. Hej, skulle vilja ha tips på ett bra och enkelt redigeringsprogram för att redigera mina gameplays (xbox) med och sedan lägga upp på youtube. Jag skulle vilja ha imovie, fast vad jag förstår så finns det inte till windows xp, som jag har. Jag har ingen möjlighet att köpa något program, så det måste vara gratis. Har provat att göra en film med winows movie maker och home vidio maker, fast kvalitén blev inge vidare kolla här: vad gör jag för fel?
  10. Hej. Jag letar efter en pryl som jag kan använda för att spela in från mitt xbox 360 och sedan kunna lägga upp på youtube med hjälp av min dator. Jag har kollat runt lite och har sett att det finns ett par lösningar(capturcard, hd pvr), men jag har inte hittat någon bra butik som säljer ett. Det får kosta runt 700 kr eller något sådant. Så jag undrar om ni vet någon bra lösning till ett rimligt pris. Jag kommer främst att spela in från call of duty black ops, men jag har hört att man kommer kunna spela in direkt från spelat, som på halo 3 och halo reach. Men på halo måste man vara medlem eller något sådant för att kunna ta del av filmerna till sin dator. Hur kommer det vara på black ops, kommer man kunna ladda över filmerna kostnadsfritt eller kommer det att vara som på halo?
  11. coolguy56

    Gamescore

    jag har 1337 gamescore
  12. najs, hoppas dem lägger till en webbläsare, jag tror att om dem gör det så kommer fler att köpa det här tangentbordet
  13. uppdaterinar till xbox live (som borde göras) : -webbläsare -spotify -Spela in program(så att man kan spela av skärmen och sedan lägga upp på ett usb) kom med fler förslag som vi ska skicka till xbox suport
  14. köpte mitt halo reach på elgiganten i sundsvall för 181 kr idag
×
  • Skapa ny...