Hoppa till innehåll

c3m0t

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

c3m0t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Visste inte vilket forum jag skulle lägga de i men nu till grejen. Jo för typ 2 veckor sen blev det typ en spricka i min Football Manager 2010 cd och de funkade att spela ändå osv. Men igår så fick jag inte igång spelet igen det står bara uppdaterar när jag startar FM. Vad ska jag göra? Tack på förhand! EdIt: Har testat att tvätta av skivan med nån spray jag fick från elgiganten men funkade inte ändå.
  2. c3m0t

    Dunkar I Låret!

    Tjenare. Idag dunkar det i mitt lår , ovanför knäskålen lixom. Är det växevärk eller något farligt? Kan säga att igår så cyklade jag 1,5 mil på motionscykel, cyklade 1 mil i 5ans växel och sen tog jag det lugnt på 3ans växel resten. Tack på förhand.
  3. den hade inget med engelsk fotboll att göra ? :s
  4. Hej. Jag söker filmer som Green street hooligans , Goal! , The damned United och The football factory , ja alltså om engelsk fotboll. Tack på förhand.
  5. Som sagt så ska jag inte använda datorn mer än i 2-5 dagar så jag vill inte köpa något.
  6. Jo i fredags så slutade min dator fungera så den är på lagning så nu sitter jag på morsans bärbara. Nej tack ska bara använda denna i 2-5 dagar.
  7. Tjenare alla fuskare. Jo i fredags så slutade min dator fungera så den är på lagning så nu sitter jag på morsans bärbara. Och jag köpte ett spel på cdon on demand (Stavning) men när jag hade installerat sk*ten så skulle jag starta spelet och då kommer de upp en ruta "FIFA MANAGER 10 requires at least 640MB of free swap file space. Please free the required spaxe and re-run the game." Vad ska jag göra åt de? De går att trycka "Försök igen" och då går spelet igång men då kan man bara spela i 2 minuter sen kommer de upp en annan ruta där de står typ "Runtime expired" (Stavning) och då stängs spelet ner. Kan säga att de är en laptop jag sitter på och tror den är ca 3-5 år gammal. Har två hårddiskar också och de finns 3GB lediga på båda, om de skulle hjälpa. Tack på förhand.
  8. Ett skit spel , man går runt bland massa 12 åringar och mobbar varandra för man har köpt fler möbler än någon annan på spelet :)
  9. Tack så mkt nu kan jag börja träna again :))
  10. Yo tjenar shue osv. Jo nu äre såhär att jag lixom spelar gurra och ... har lixom en låt jag ska framföra och då är saken den att jag glömt bort hur f*n man spelar bastoner o.o Såhär står de jag ska spela /a /a /b /c# Hur gör jag då? :) Tack i förh*d! Peace.
  11. Då är jag en av dom som inte förstod :) Men de är lite , överdrivet , att driva sådär isf :) Eftersom du driver i varenda tråd du klagar i då?
  12. O T = Rolig tråd man hitta här då :)))
  13. BLir gärna admin är 14 år osv. Heter Sebastian och nickar c3m0t. EdIt: Hade varit kul om du fick upp fler servrar och att de inte är en d2 only , kanske lägg till inferno , nuke , mill , tuscan osv.
×
  • Skapa ny...