Hoppa till innehåll

Sawny

Medlem
  • Antal innehåll

    263
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Sawny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. shit vad ni gör snygga saker på fuska.se. Det är sjukt snygga saker ni gör.
  2. www.dot.reklam är en gratis topp domän.
  3. Otroligt hur denna tråd fortfarande är så högt upp, dött forum? :P Hela text stycken stylas med <p></p>. Delar i texten kan stylas med <span></span>. Synvilla.
  4. Dra-och-släpp är inte att programmera. Btw håller på med en ny version till sidan, ska få guiden mer lätt läslig då. :)
  5. Kör med CS2 då CS4 laggade för mig. CS2 har "warp" effekten som är väldigt bra att ha :)
  6. http://pics.kuvaton.com/kuvei/facebook_rage.jpg :)
  7. Sawny

    Layout

    Har gjort en layout i photoshop. Skulle väldigt gärna vilja ha kritik på den. :) http://data.fuskbugg.se/dipdip/brun_portfolio%20copy.png http://data.fuskbugg.se/dipdip/brun_portfolio%20copy.png Tycks? 1-10?
  8. Sawny

    Foz Mixradio

    Är det svårt att göra sådana dära program?
  9. Sawny

    Wikileaks

    Om dokumenten får banker att stängas så har ju bankerna uppenbarligen gjort grova fel? Och banker har insättnings garanti osv, så dem lär betala ut folks pengar. "Jag har ett företag som framställer massa kvicksilver som vi tänker släppa ut i avloppsvattnet. Men vi har massor av anställda. Och ingen vet vad vi gör egentligen, fast nu är vi rädda för wikileaks kommer avslöja detta och då åker vi fast". Övertydligt exempel. Detta företag vill skada människor men det vet ingen, förutom dem och wikileaks. Är det fel då av wikileaks att avslöja detta? Då förlorar ju massa människor sitt jobb.
  10. Tack för tipsen! Numera kör jag #fotter p osv. Vet inte om jag ska uppdatera det. Vet att jag skriver mycket mer särskrivning, svenskan är dum som skahaallaordiettendaord. :( Fixade å och drf samt endel radbrytningar. Tack för att du gillade guiden annars!
  11. Kan du skicka omegle programmet? :D :D Dels programmet men gärna koden också.
×
  • Skapa ny...