Hoppa till innehåll

Peace

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Peace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Var det ska hållas är inte bestämt men som någon skrev så lutar det åt Friends arena. Dock spekuleras det om det kan hållas i Kiruna. (Hur det nu ska funka om staden ska flytta?) Vad tror ni andra om det?
  2. Peace

    Occupy Wall Street

    Allt började väll med börskrashen 2008 och den följande lågkonjekturen, där många förlorade sina jobb. Eller har jag helt fel? Men det är väll klart att om det jag skriver är saningsenligt så har vi en grupp (utråkade) arbetslösa och en grupp stormrika knösar. Så klart ska väll dom som slitit sig till en himla massa pengar få äta upp allt dem gjort! Dom har ju bara slitit hela sitt liv för att få leva i lyx och välfärd...
  3. Skulle förgylla livet lite enkelt och sätta resterande pengar i Obligationer. Sen efter XX år så köper jag ett riktigt modernt arkitektur hus och en Dodge Ram 1500! :D
  4. Jag tror på den kristna guden och är döpt men jag tycker också att Buddha hade mycket bra idéer om världen, samt att jag tror att man lever för alltid (att man föds om) så jag är något emellan Kristen och Buddhist.
  5. Jag är lite känslig för blod men om det inte är mycket så är det nog okej.
  6. Som rubriken lyder kan man stänga av blodet i maffia 2??? /Peace
  7. 1, Lungt Sweet child O mine (hela introt) 2, Slash secret solo (hela låten är ett solo förutom lite trummor)
  8. Hej Det finns ett Simpsons avsnitt där krustyburger tillverkar en burgare som gör alla i staden till zombies, och den ända lösningen är att Bart badar i stadens mat/soppa. Vad heter detta avsnitt????
  9. Peace

    Drömbilen

    En bump sorry! En Aston Martin DB9 coupe och på Vintern en GMC Yukon Hybrid
  10. Hej okej detta är nog fel forum så MOD får gärna flytta! Nu till min fråga! Jag spelat COD 4 ett rejält tag nu och börjar tröttna och undrar om det finns några fusk till mac som t.ex. Godmode och hur skriver man in dom? Glad för ett snabbt svar!
  11. gtfo med ditt Mac fanboyande.

  12. Är det inte häftigt att ha en dator som redan är perfekt och ihopsatt så man slipper leka byggsats? Oh, juste du använder PC, Noob.
  13. Var fick du det modet ifrån?
×
  • Skapa ny...