Bomberman

Tips för detta spel

Till:
Nintendo DS *Saker (Items):
Det är möjligt att spara vissa viktiga saker från en bana till en anna, såsom Glasses eller Firesuit.

*Mycket Farlig Bomb:
Sparka in en Rubber Bomb (Gummi Bomb) på en Dangerous Bomb (Farlig Bomb). Detta funkar även med andra Bomber.

*Gå in på stället i Multiplayer:
Håll inne R, gå sakta och stanna sedan. Om du fortfarande håller inne R så ska din karaktär gå på stället. Klara alla bossar.

Boss 1: Parabolen.
Inte svårt. Man kan skada den fritt hela tiden. Det är smart att ha bomber som man spränger själv och vara odödlig. Då dör han nästan direkt.

Boss 2: Statyn.
Man ska lägga bomber vid en kula som lyser, då skadas bossen ett liv. Sedan ska man göra så ungefär sex gånger till så dör han. Det är också smart att akta sig för händerna som går omkring.

Boss 3: Krabban.
Som på första bossen kan man skada den fritt, fast den här bossen har starkare och bättre atacker. Sen blir den till järn och så får den bättre ännu bättre atcker än förut!

Boss 4: Kaktusarna.
Det är två kaktusar som går omkring och försöker döda dig. Inte svårt. Skada dom fritt och akta dig bara för deras atacker. Dom har ungeräf tre liv var.

Boss 5: Dracula.
Han teleporterar sig till två arenor hela tiden. Varje gång han kommer till en ny ska man teleportera sig dit och skada honom. Han är rätt så svår och det krävs många bra saker för att besegra honom.

Boss 6: Blomman.
Man besegrar den likadant som parabolen och den har ungefär likadana atacker. Man klarar den lika lätt som första bossen.

Boss 7: Is statyn.
Man besegrar den likadant som statyn på andra världen. Den har exakt likadana atacker också, så det blir ingen svår match.

Boss 8: Lava krabban.
... man besegrar den som krabban på värld 3. Samma atacker men anorlunda utseende.

Boss 9: Kvinnliga Dracula.
Samma atacker som Dracula ungefär. Ser nästan ut som Dracula också! Det är likadan svårighetsgrad och man ska besegra henne när hon teleporterat sig till nästa plats.

Boss 10: "Kolossen"
Kallar jag den för iallafall. Man ska döda den på samma sett som Draculorna fast den här bossen har starkare och bättre atacker. När man skadat den till hälften flyger hans underdel av och han får ännu starkare atacker. När man klarat den delen...
har man klarat spelet!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2007

Tack till:
Salzalada, Zwhatsh.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.