James Cameron's Avatar: The Game

Tips för dig

Till:
PlayStation 3 Här är ett litet tips till er som inte vill bli dödade av Viperwolfs.

Allt du behöver är ett bra vapen och en båt.
Hoppa ur båten och ställ dig på den då kan Viperwolfs inte döda dig!
Smart grej. XD När du har kommit till den delen du ska välja sida och har valt RDA så ska du köra uppdrag tills du får vapnet Flame-throer. När du har fått vapnet är det det bästa vapnet du kan använda mot växter (sådana som sprutar giftig gas eller piskar en eller sådant). Man ska helst springa nära den och skuta men det är oftast svårt att göra det utan att bli skadad. Så om man inte vill göra det så ska man skuta på marken en bit ifrån växten. Sedan ska man se till så att elden sprider sig enda fram till växten. Elden behöver bara nudda växten och sedan dör den direkt!!!!!

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
augusti 2010

Tack till:
Avatargeeken, Nanotech.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.