Minecraft: Tips
för Pc.

Det finns många sätt att spela Minecraft på, man kan sätta ett bo, bygga en farm och bo där, eller så kan man gå omkring och leta efter nya saker. Man kan vara en ''minare'' och leta efter olika mineraler hela dagarna. Jag har olika tips för olika spelsätt. Beroende på vilket sätt som du vill ha hjälp med, så har jag gjort en lista här under;

För dig som ska vara en Bonde:

Att vara en bonde på Minecraft, betyder mer eller mindre att man ska ha ett fält och/eller en gård med djur. Om man kör på Multiplayer, är det bra att vara en Bonde, eftersom att man kan mer eller mindre styra över om vilka som får rikligt med mat, och de som sår svälta. Hursomhelst, så bör du som vill vara en Bonde vara nära en/ett Sjö/Hav/Flod, så att du kan få vatten, och eventuellt fisk. Vatten behövs senare till att så.
Ta trä, gör ett hus och en lie. Lien använder du för att göra ''Farmland'' som du sedan kan så på. Använd lien på jord nära vattnet, för att då blir det rikligt med vatten i ''Farmlandet'', och då går det snabbare för dina växter att växa. Runt omkring dig bör finnas ''Tall Grass''. Ta sönder den och plantera fröna du får utav den. Plantera sedan fröna på ''Farmlandet''. Medan dina växter växer, så tar du och gör en liten gruva där du får Sten och Kol. Använd Kolen till att göra facklor, eftersom det borde bli natt närsomhelst. Ta din sten, och bygg en ram utanför ditt hus. Sedan gräver du ned inuti ramen så att man inte kan hoppa upp. Gör en tillfällig Stenpelare och gå upp. Det sista du borde göra innan det verkligen blir natt är att sätta facklor runt din ram och ditt fält. Arbeta i gruvan hela natten, tills det blir gryning(Se tips om hur man kan ''mina'' enkelt nedanför). Medan du var i gruvan så borde du ha fått lite mineraler bland annat järn. Smält järnet och gör en sax ''O''na är järnet:
x x x
x x o
x o x

Kolla nu ditt fält. Om växterna är fullt uppgraderade, så kan du ta sönder dom. Ta sönder dom som är full vuxna, plantera med fröna och håll kvar Höet. Din ram ska bli en gård med djur. Allt du behöver i den är Hyfsat stort utrymme, Ljus.

För dig som vill vara Gruvarbetare:

En gruvarbetare är en person som fokuserar sig på att mina upp mineraler, antingen kan du byta/sälja till andra spelare i SMP (Multiplayer) eller så kan du göra olika redskap och block med dom.

TräPickaxe: Sten, Kol
StenPickaxe: Sten, Kol, Järn
JärnPickaxe: Sten, Kol, Järn, Guld, Diamant, Lapus Lazuli, Redstone
Diamond: Som Järn
GuldPickaxe: Sten

Notera: Högst upp på listan=Långsammast, Längst ned=Snabbast.
Lägger upp mitt nya savegame. Inkluderar en Netherportal, torn med järnvägar till olika grottor (vissa är outforskade). Har resurser till pickaxes och annat nödvändigt.

Hur du får in den i din save mapp:
Börja med att ladda ner den från http://www.megaupload.com/?d=OQADLGDO
Extrahera innehållet med win rar.
Klicka på start och sedan på kör (run om ditt windows är på engelska).
Skriv "%appdata%" (utan ") i rutan.
Nu kommer du komma till en mapp, hitta den som heter .minecraft.
Inuti den mappen borde du ha en annan mapp som heter saves. Lägg den extraherade mappen i "Saves".
Starta spelet.

Om du redan har en mapp som heter World 2 så kan du försöka att döpa om den till 3 eller 4, har inte testat det här än men det kan funka.

Enjoy! Klonings maskinen!

Så här gör du för att bygga en egen klonings maskin.

1. Leta efter en kaktus.

2 När du hittat en kaktus, så går du till någon strand.

3 Sedan så tar du ett sand block och lägger det i grunt vatten, så att man kan sätta en kaktus ovanpå.

4 Sedan lägger du kaktusen på sandblocket och lägger en dörr brevid, och det kommer fram två dörrar! Du kan göra detta så mycket som du vill. Men kom ihåg att du inte kan leva på dörrar! Obs. det funkar endast på dörrar. Detta är bara ett litet tips om man vill ha en zombie eller skelett eller någon ond varelse(version 1.3).

Gör så här:
1. Gör en säng
2. Sätt den i ett ställe som är 1 block högt.
3. Lägg dig i den om allt funkar borde du vakna upp mitt i natten med en ond varelse bredvid dig Det här funkar iallafall på alla verasioner. Om du ser ett får och du har färger så kan du sikta på fåret och höger klicka på det så får fåret den färgen den färgen som du har användit på fåret.

Hur man gör färger. Du tar up en blomma, sen craftar du den då blir det till färg !OBS! Funkar bara på får. Ville bara tipsa om ett par asbra program till Minecraft:

1. Loleditor, gör att du kan t ex. bli näst intill odödlig (det går men det tar en ***** tid). Och så kan du lägga in block som du inte kan få i din inventory.

2. MCedit, gör att du kan lägga in och ta bort block från spelet, (även bedrock) t ex. om du vill göra en portal till The Nether men inte har varken diamanter eller obsidian.

3. Minecraft X-ray, visar var mineraler, mob spawner, pumpor och lera finns. Visar även grottor (MCedit med men X-ray visar även mineraler utanför grottorna, det är också ganska svårt att se naturliga mineraler med MCedit).

4.(du måste veta hur man installerar mods för att få den här) TooManyItems, mer eller mindre som LolEditor, men du kan bara göra itemgrejen, dock så är den mer praktisk för man använder den i spelet (det gör man inte i LolEditor, du måste avsluta din värld för att använda den). Det här är ett fusk så att du kan starta i en Dungeon.

Gör så här:
Klicka på ny värld på singleplayer. Skriv in namn på världen och klicka sedan på "seed for the world generator". Där skriver du denna kod:3666440496532277820. Klicka på generate level och vänta. När du startar kommer du att se en kista och rinnande lava. Gå och gräv ut en dirt och sätt för lavan. Sedan går du till kistan och tar ut sakerna som ska vara, en sadel(till en gris), 4 iron ingots, 4 vete, ett bröd och något mer. Sen tar du bort en sandstone i taket och då kommer det sand. Ta sanden och hoppa upp genom att hoppa och sätta en sand under dig. Gå upp på en höjd så kommer du se träd. Hugg lite och bygg ett hus och sen var det klart!!! Minecraft är ett spel som är gjort av ett svenskt företag som heter Mojang AB, ägaren över företaget heter Marcus Persson och bor nu i Stockholm men kommer från början från en by som heter Edsbyn i Hälsingland!
Minecraft är ett så kallat "sandbox" spel som man kan göra så gott som man vill....
I en värld som slupmässigt genereras av en motor som är inbyggd i spelet!
Man ska bygga i minecraft, och göra gruvor och leta efter resurser!
De saker man kan hitta på marknivå osv är:
Jord, Sten, Grus, Lera, Sand, Kol, Stål och Träd, Det finns även naturligt spawnad kullersten, eller cobblestone som man säger i spelet. Men det är endast i Dungons som oftast finns under marken men kan även påträffas på marknivå eller strax under! Annars får man cobblestone genom att hugga sönder vanlig sten!
Under ytan finns det:
Sten, Jord, Grus Kol, Stål, Guld, Diamant, Rödsten (som fungerar som elsladdar osv.) Och Även som sagt kullersten som finn i dungeons!
Det finns både Lava och Vatten under och över mark!

Man kan spela minecraft i Singleplayer mode och Multiplayer mode!
I singleplayer är man ensam och kan välja om det ska finnas monster..
I multiplayer kan man spela nästan så många som helst och det som håller i spelservern bestämmer om monster ska finna och kan även bestämma om vilka som får vara med eller inte osv.

Där det är mörkt kommer det födas monster, och de monster som finns är:
Spindel, dom föds där det är mörkt och kommer vara kvar på dagen men kommer att vara snäll under dagen!
Zombie, dom föds på natten och brinner upp på dagen!
Creeper, är gröna Tja du som vill spara i \"sandbox\" och inte har råd/eller inte vill köpa. Ok när du kommit in i \"sandbox\" tryck Esc=Ecsape gå in på spara och strunta i att det står premium och kilcka på spara fil. Du måste skapa en fil då för att sen spara spelet i. Efter du sparat gå till load file och du kommer komma in i dina filer dom finns i dinna dokument klicka på filen och öppna den och du kommer där du sparat sist (; ps du kan inte använda special tecken som.,-_!\" osv. Jag har ett litet tips som fungerar på olika världar på spelet "minecraft".
Om ni vill chatta så ska ni trycka på tangenten:

"T" det står för "Talk" som betyder prata på engelska språket. När du har tryckt på "T" så ska du skriva:

/lava för att få dina block till lava. Om du vill få bort lavan så gör du samma sak igen. Det finns en till variant då gör du samma sak igen men du skriver:
/Water och då får du vatten block som du kan sätta ut.
Och när du trättnat på vatten block så skriver du helt enkelt: /water för att få bort det.


Tyckr du att det är jobbigt att hoppa på block för att göra ett lite snyggare hus uppe i luften?
Då ska du följa detta tips. Gör så här att du trycker på "T" sen knappar du in:
/fly. För att få din flygning att funka så trycker du på den långa tangenten på ditt tangent-bord som kallas:
space. du kommer att flyga upp och du har alltid en lager luft under dig som följer efter dig men försvinner när du gått ifrån.
Om du vill komma ner igen så är det bara att ta bort det blocket som är under dig och då kommer du åka ner. om du vill ta bort flygningen så gör du det vanliga att du skriver:
/fly.Tack för att ni tittat på min tips om spelet "minecraft" kommentera och du kommer få ett svar inom 48 timmar. Ha det bra och testa gärna detta tips :) I graveler finns det chans att det finns flinta. Du ska förstöra graveler block och chansen finns att du kan få flinta då i vissa block. Av flinta kan du göra pilar till din pilbåge och så kan du göra tändare, vilket är bra. Här är ett tips om hur man kan göra farm. Först måste du göra en hoe du behöver två pinnar och två tex trä och då öppnar du din Crafting table och sätter du dom två pinnarna på varann först en nere i mitten sen ne ovanför och sen sätter du en trä ovanför pinnarna och en åt vänster. Sen Höger klickar du med hoven på dirten och sen använder du seed och planterrar sen blir det vete och du har en farm. Om du vill vara säker på att du får obsidian så kan du tömma en hink med lava i vattnet. Då blir den en obsidian, kanske lite långsamt, men det funkar.
Jag gjorde detta i version 1.8.1 TIPS OM FARM (ODLING)

1. Om du ska plantera seeds, så istället för att lägga vatten bredvid så kan du spara plats. Om du gräver 1 block under blocket som du ska farma och lägger vatten där. Så kommer det funka lika bra som när vattnet ligger bredvid. Och du sparar mer plats.

2. Om du vill att seeds, meloner och träd ska växa snabbare, så planterar du. Sedan så tar du bone meal (Bone meal får du genom att crafta ben från skellet) ... Så tar du bone meal och höger klicka på en seeds. Och då har det växt 100% och är redo för att skörda. !OBS! Vatten melonen når den bara upp till 99%. Det tar sedan ett tag innan den blir hel. Hur du blir kung:

För det första måste man vara i mp (multiplayer), och så ska man ha mycket pengar/guld och mycket sten/kullersten, sen ska man ta mycket til och bygga ett slott (spelar ingen roll storlek) och efter det ska du be såna utan penar/guld och mat att bygga ut ditt slott och du ger dom mat och lite items/blocks i belöning så kommer dom att vara dina slavar och du blir typ kung. Hoppas det hjälpte!! PS:funkar inte alltid att slavarna vill hjälpa dig utan större belöning:DS
:-) Minecraft hur du flyger i creative:
Du skall gå in på create new world och där kommer du se att det står survial på ett ställe tryck där så står det creative då gör du nya världen och nu dubbel klicka på (Space) nu kan du flyga runt där.
Obs! för att komma ner trycker du på shift. Om det är jobbigt och tar tid att lägga i eller ta ut saker från din kista kan du enkelt hålla inne shift och höger klicka på den saken du ska lägga i kistan/ ta ur från kistan och den kommer automatiskt in i kistan eller inventory. TJA jag tänker visa er en guide hur man dödar THE ENDER DRAGON.(och kommer till portalen.)

Först behöver du typ 64 eyes of ender och kasta den var du vill. Den kommer flyga iväg. Följ den tills den åker ner i marken.(När du kastat några gånger) Så ska du gräva dig ner tills gu kommr ner till ett stort rum.(OPS! risk att du hammnar i lava)Men när du ser ett par konstiga delar(Kommer inte ihåg hur dom såg ut)Lägg ender eyesen i dom. Sen kommer det en portal med rymden på. Sen hoppar du i den. Sen är du i THE END. (Varning ta med iron/diamant pickaxe) Gräv dig upp och då ser du en massa torn.

Del 2 "DRAKEN" För att döda draken behöver du:Pilbåge,Svärd,Pickaxe,Pilar och stege (2 stack) Klättra upp i ett av tornen så ser du något sorts glas klot men eld under. Förstör alla sånna och striden kan börja! när du dödat den TA ALLA EXP OCH AKTA! Akta dig för att inte ramla i portalen då kommer det vara eftertexter. Innan du hoppar ner i portalen ta typ ett dirt eller trä block och sätt så du kommer åt det runda egget. Hoppas det här hjälper er på action. /Rasmus Hej!

här är ett litet tips om du vill att får ska ha en annan färg!

1.hitta en blomma och slå sönder den.
2.lägg in den på crafter och ta det som kommer fram i den ensamma rutan.
3.och ta fram så du håller in den.
4.gå fram till ett får och HÖGER klicka på den

och så får den den färgen du hade på blomman. ;D Här kommer lite tips för er som vill ha mycket diamanter och som kan installera mods!
Jag skulle Rekommendera TooManyItems. För att hitta det går du simpelt in på Google.se och skriver in; Minecraft TooManyItems. Klicka på den översta länken så kommer du till TMI's (TooManyItems) Officiella sida där du kan hitta ner laddnings länken med mera. Det finns massor med guider på Youtube hur man installerar ett mod / TMI. Jag kan vara snäll och länka en liten video på svenska :D

http://www.youtube.com/watch?v=pz3_cowaUik - För PC
http://www.youtube.com/watch?v=Y5jUPg-AUJE - För Mac Hur man installerar ett Minecraft mod:

1. Ladda ner moddet (t.ex. Too Many Items)

2. öppna det (de flesta modden är packade som .rar eller .zip-filer.)

3. Tryck på windows-symbolen längst ner till vänster på skärmen.

4. Skriv "kör" i sökfältet (utan dessa prickarna "") och sen klicka på Kör.

5. I rutan skriver du %appdata%

6. Dubbelklicka på .minecraft och sen dubbelklickar du på Bin.

7. Högerklicka på minecraft eller minecraft.jar (den ska ha en java ikon i alla fall) och välj öppna med WinRar eller något annat program som kan öppna upp .jar-filer.

8. Dra allting från too many items-filen till minecraft.jar
eller minecraft.

9. För att INTE få det kända Blackscreen-problemet tar man bort META-INF -mappen från minecraft(.jar).

10. Starta Minecraft. Nu borde du ha Too Many Items

Om ni är lata så kan ni använda mcpatcher för att installera era mods. Hej jag ska lära er ett roligt litet tips jag kallar det färgad ull då sätter vi igång

1.Slå sönder vilken blomma som helst

2.Lägg in den på crafter (genom att trycka på E)

3.Ta det som kommer upp i den tomma rutan

4. Håll det i handen

5. Gå fram till ett får och högerklicka

6. Döda eller klipp fåret så får du röd grön gul eller färggen som det var på blomman på fåret tack för att ni läste När du letar efter diamanter!

1. Gräv ett hål till du ser Cobblestone

2. Gräv lite omkring dig

3. Liten lathund

För att få sten behöver du Wooden Pickaxe

För att få stål behöver du Stone Pickaxe

För att få guld behöver du Steel Pickaxe

För att få diamant behöver du Golden Pickaxe Jag ska lära er hur man kommer till helvetet!!

Steg 1: Gå in på Minecraft och gör en ny värld som du sätter på kreative mode
Steg 2: Ta ett block som heter OBSIDAN block, lägg 4 block på rad längst ner. Sen bygger du 4 st block uppåt på högra och vänstra sidan. Sen bygger du fyra block som ett tak.
Steg 3: Sätt eld i mitten på din portal som du just har byggt. Sen går du in i den och står stilla vid det lila i mitten som har kommit när du tände eld

Nu har du kommit till helvetet!!

OBS! det kan vara svårt att bygga portalen Saker du behöver: Portal till The End, diamond sword, bra kläder på dig, piston, lever och om du har enchantning-table

Nu så ska du gå igenom portalen till The End.
När du är där så skall du döda Enderdragon.
Den har 100 hjärtan så den är ganska svår att döda utan creative.
När du har dödat den så droppar den massa XP, en portal till vanliga världen och ett ägg.
Först så skall du ta all XP och enchanta dina saker om du har enchantning-table.
Sen så skall du sätta en piston bakom ägget och en lever bredvid pistonen.Slå på levern så att du får enderdragon ägget.Ta nu upp det och gå sen igenom portalen till vanliga världen.

Jag hoppas att det fortfarande funkar.
Sorry för felstavade ord.
Kommentera gärna. Här är ett litet fusk på servrar med en kreativ värld (funkar inte på alla servrar).
Det du behöver = en Nether portal och en kreativ värld.

Först gå till Nether och sen teleporterar du dig till den kreativa världen, och skriv /back då är du...

KREATIV I NETHER detta hjälpe mig att få 20.000.000 kr på en server. Hur du fördubblar Torch. Det är enkelt och snabbt bra om du är i grottor och har snart slut på torchs.
Om man lägger en torch i vatten så droppar man den men du droppar den utan att lägga ut den. Ex du har 2 torchs i ditt inventory sen lägger du 1 men du har fort farande 2. Så då får du ju 3 sen kan du göra det många gånger och fort sätta leta efter diamanter eller något sådant. :D Så här får man SKITMYCKET XP: Ta dig till The End och besegra Enderdragon. Sedan, när eftertexterna spelas upp, ska du gå ut ur Minecraft (utan att eftertexterna har spelats upp klart) och sedan in på samma värld. Du kommer att befinna dig i The Ebd och det kommer att vara massor av Enderdragons med ett liv. Alltså är de superlätta att döda och de ger fortfarande så många XP som den riktiga Enderdragon! Skitbra sätt! Jag kommer nämligen att skriva några
saker som jag vet om minecraft.

För att tämja en ozelot till katt: om du går för
nära en ozelot springer dem bara iväg, du ska hålla i rå fisk och stå stilla så att dem ser att
du har fisk i handen, då kommer den till dig och då ska du mata den.

Historia:en gång i minecraft så hade jag herobrine
skin, då var jag på survival och gick upp
till ett gammalt hus som jag haft för länge sen,
när jag då närmade mig huset så hörde jag ett skit
läskigt ljud bakom mig, det var självklart herobrine så ha inte herobrine skin.

För att få jätte svampar ska du ha bonemeal/benmjöl
och använda den benmjölet på en svamp.

Om du ser en ko eller ett får med vita ögon kan det vara herobrine.

TIPS när du inte har nåt att göra:
bygg en nöjespark
hitta ender portalen
bygg en skulptur

jag kan inte så mycket om minecraft
men jag hoppas att ni kan få lite
nytta av detta.

TIPS:spela inte minecraft på fredag den 13
för då kanske herobrine dyker upp. Om ni vill ha katter i minecraft i sånnafall fiska fånga 3 fiskar sedan går du till djungeln och ni kommer se vild katter om ni ger den fiskarna då kommer det vissa sig hjärtan runt den nu har du en tam katt! Tips om du möter enderdraken.
Yxor skadar mycket. Ha alltid med dig magiska brygder att
dricka. Saker du behöver: yxa, svärd, rustning (full) magiska brygder och en pilbåge. Det är väldigt bra om dom är förtrollade.
Eldförtrollningen gör ingen skillnad så den är onödig.
Jag har inte testat att kasta brygder på den men om jag hade varit Notch så skulle jag ha gjort så att förgiftningsbrygden, livbrygderna och nersaktningsbrygden inte skulle fungerat på enderdraken. Enderdraken kan inte ta bort följande block: berggrund (bedrock) slutsten (endstone) och vulkanglas (obsidian). Ifall enderdraken skulle komma och flyger mot dig testa då inte att hoppa rakt upp för enderdraken puttar då iväg dig ca block men du förlorar MYCKET liv även om du inte hoppat! 5 hjärtan om man inte har någon rustning! Ifall enderdraken blir upphelad av en enderkristall förstör kristallen då förlorar enderdraken liv. Tips om du vill ha en hög level.
Gör så här ladda ner mcpancher.
Sen ladda ner toomanyitems.
Sen tryck på mcpancher.
Och sen lägg in toomanyitems.
Och sen tryck på patch.
Och sen gå in på minecraft.
Och sen tryck på e.
Och sen kasta på dig bottle o enchanting.
Och kasta på jette mycket så blir du en högre level. Om, du vill att dina plantor t.ex träd ska växa snabbare, så ta benmjöl och lägg på trädet, så är det stort på någon sekund. När man möter enderdragon i Minecraft så behöver man: Ca 300 block av något slag, En förtrollad pilbåge med Infinity, Rustning och Yxa. När du är i enderworld så kan man bygga sig upp till en kristall och skjuta den när enderdragon försöker få upp i liv. Skjut enderdragon och kristallerna med pilbågen och slå den med yxan tills den dör Noob Tips.

Om du kör single player och börjar på en ny värld, hugg lite trä och gör en pickaxe och sen letar du upp cobblestone (inte i grotta) och hugger typ 3 block rakt in. Sen så hugger du ett block på vänster sida och ett på höger sida. Legg sedan din craftingbox i nåt av hörnen sen gör en ungn och gör träkål och gör sen facklor och woalla, du klarade första natten!! Hur man LÄTT dödar Enderdragon: använd snöbollar! Det skadar mellan 1,5 - 2,0 liv på den (Skadar mer en Diamond Sword på den!) Använd även yxa, det kanske inte märks men det skadar mer en svärd! Ha även helst något uppgraderat. Uppgraderade saker är oftast mycket effektiva mot Enderdragon t.ex då du ska skjuta från långt håll. Det var allt från mig, Hoppas tipset hjälpte! Här är ett tips dill dig som är nybörjare på Minecraft om hur du överlever de första natten:

tips 1: Hugg ner omkring 5 träd och tryck på knappen E och så lägger du alla trädbitar i en ruta då får du plankor. Lägg plankorna i alla fyra rutor då får du en arbetsbänk

tips 2: gör en hacka (det finns appar till smartphones om hur man gör saker på arbetsbänken)

tips 3: det kommer monster på natten så du tar din hacka och hackar dig in i ett berg och fixar facklor och en dörr (sätt dit dörren utifrån du håller den längre)

Tips 4: Nästa dag så gör du en yxa och hugger mer trä och hacka med di hacka sten (med sten håller dina verktyg längre

och sen är det upp till dig hur du vill göra!!!!!! När du kommer till världen hugg ner trä typ 4 trä räcker så länge sen gör du plankor bara sätter i trädet i crafting rutan sen när du fått plankor så gör du arbetsbord sen gör du pinnar och tryck på på arbetsbordet sen gör du trä hacka gräv ner och du hittar sten så du kan använda din hacka gör ett litet skyddsrum för det börjar ju bli mörkt då kommer mönsterna försök hitta kol hittar du inte kol så hugg ner ett träblock
och gör en ugn lägg träbiten överst sen en planka under så får du charcoal om du hittar kol så kanske du har tur att hitta iron som kan smältas till bättre verktyg och till annat Här är några kommandon du kan skriva i chatten :)

1. /gamemode 0/1/2 0 = Survival 1 = Creative 2 = Adventure
2. /time set 0 /16000 0 = Dag 16000 = Natt
3. /give (spelarnamn) (blockets id) (hur mycket)
4. /xp 999999999
5. /kill
7. /help

Det var kommandon på singleplayer, nu kommer vi till kommandon för multiplayer :D
(Pssst, singelplayer kommando funkar också på multiplayer)

1. /ban (spelare) Bannar spelaren från servern
2. /pardon (spelare) Un-bannar spelaren från servern
3. /kick (spelare) kickar en spelare från servern
4. /de-op (spelare) spelaren är inte op längre

Om man skriver detta i multiplayer måste man vara admin/op på servern För att klara sig första natten (om man inte kör på peaceful förstås) så måste man hitta trä, gå in i sin inventory, sätta dem i en av rutorna längst upp i högra hörnet av "inventoryn" och så får man "wodden planks".
Ta dessa och bygg ett hus omkring dig och "campa" under natten.
Sedan är det bara att fortsätta!

Se mer från detta spel:

Om detta fusk

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.


Rabattkoder för elsparkcyklar