The Sims 3

Bra tips för dig

Till:
Pc Nord väst om forskiningsanläggningen, finns det ett "fiskeställe" (metkrok på kartan), som man kan hitta melonranka,vinranka och potatisplanta. Om du planterar detta så får du dessa frukter. Bra om man inte vill köpa.

I Stadsparken finns det frön och fjärillar som man kan plocka/fånga. Du kan sälja fjärillen till Forskningsanläggningen. Så här får du många spöken i ditt hus!
Tryck Ctrl+C+Shift

Skriv in TestingCheatsEnabled True


När du har skrivit in fusket så pausar du spelet (Helst på dagen) och börjar leta efter simmar. När du hittar någon sim så håller du in SHIFT och klickar på simmen. Tryck sedan på "Lägg till i aktiv familj" och gör så de går (Eller teleporterar sig) till ditt hus. Nu håller du inne SHIFT och trycker på simmen. Då kommer det upp "Aktivera åldersövergång", tryck där. Sen håller du på så tills simmen dör. På natten (vid 23:30 ungefär) så kommer du att höra en läskig trudelutt. Kolla då runt i huset så går spökena omkring och gör olika saker som vanliga simmar gör! Det bästa är att simmen som du la till i familjen KOMMER TILLBAKA så du kan ha t.ex. 3 Günter Spökh spöken i huset! Lycka till:D Om du vill kunna få grönt på alla behoven så har man kunnat skriva in "maxmotives" i the sims 2. Men som du säkert märkt så går inte det i 3:an :( men istället så kan du skriva in "testingcheatsenabled true" i fuskrutan och så kan du "dra" upp behoven :) Alla har sagt att maxmotives inte funkar på the sims 3. Det gör den inte heller. Men det är ganska jobbigt att dra upp humöret hela tiden. Så jag kom på en bra sak så du slipper dra upp mätaren hela tiden. Skriv in TestingCheatsEnabled true i kvarteret. ( Du måste skriva exakt likadant! Annars funkar den ej!) Sen går du in på en sim. Sen så håller du in shift och klickar på brevlådan. Då får du upp olika menyer. Välj menyn: Gör behoven statiska( Eller vad det nu står) Då går hela din sims humör upp. Och den går aldrig ner igen! Men bara tills du går in på menyn i brevlådan igen och väljer: Gör behoven dynamiska. Det var allt från mig =) jag ska visa er hur man gör ett flygande hus i The sims 3. Först ska du köpa en tomt. Sen ska du köpa många pelare där du vill ha huset. Då kan du bygga golv på andra våningen sen går du ner en våning och säljer alla pelare då flyger huset. Då är det bara att bygga en trappa upp till det flygande huset.

Om du inte fattade kan du kolla på filmen här http://www.youtube.com/watch?v=nVL9sZI096Y Om du inte orkar med en sim i din familj så kan du göra såhär: Gör så att din sim åker någonstans, till exempel till en affär. När bilen/taxin har börjat åka så pausar du. Skriv in testingCheatsEnabled true, håll sedan in shift när du trycker på bilen/Taxin, så kommer det upp en ruta där det står "föremål..." tryck där, och sedan radera. och sedan så står det någonting, typ : Bilen har sålts för 1 660 simdaler på grund av simmens död. =) Hej jag har en bra tips om hur man kan hoppa över skolan! Man ska bara klicka på på Ändra stad eller något sånt. Man trycker på den runda saken i högra hörnet så ska det stå där. Eller skriva in testingCheatsEnabled True Och håller ner shift sen trycker man på skolan och sedan trycker man på föremål och radera. Eller så tar man bort den i ändra stad läge. Hoppas det var till någon hjälp!!! (= Om du har alla grejer i trädgården, (Bilar m.m.) och en tjuv kommer. Tjuven går inte in i ditt hus utan tar bara bilen i trädgården. Om du inte vill att det ska bli såhär, så sätter du staket runt hela tomten. Sedan gör du ett hål lite längre in. Inte i kanten precis lite längre in. Där sätter du en vägg eller flera. Sätt på lite enkel tapet. Du sätter en dörr i väggen och bredvid dörren sätter du ett tjuvlarm! Så om en tjuv bara kommer in i tomten så börjar tjuvlarmet att tjuta och polisen kommer! För att skaffa olika fullvuxna plantor till din trädgård:
(eldfrukt, livsfrukt, dödsblommebuske, m.m)

Skriv "testingcheatsenabled true" i fuskrutan

Skriv "buyDebug" i fuskrutan

Nu kan du gå in i köpläget och klicka på " ? " sen kan du välja mellan olika plantor, ädelstensframkallare, meteorframkallare och fiskframkallare. bara en kul sak.

1. köp en kamin.

2. öppna fusk konsollen (Ctrl+ Shift+ C)

3. skriv in [MoveObjects on] ta tag i delen av kaminen det kommer rök ur med handverktyget.

4. sätt den under t.ex en bil. det ser ut som det brinner ;) Tips:

Om du aldrig vill dö så ska du göra så här:

Du kan bara gå till "alternativ" och stänga av åldringen. Men om det finns bebisar, småbarn, barn eller tonåringar så åldras ju inte de heller! Om du vill att småttingarna ska bli äldre men att ungdomarna, de vuxna och åldringarna aldrig ska dö så ska du göra så här:
Öppna fuskrutan. Det gör du igenom att klicka på Ctrl+Shift+C. Har du vista måste du trycka in Windows knappen också tror jag.
I fuskrutan ska du nu skriva: Testingcheatsenabled true. Precis som det står, fast utan punkt!
Sedan skriver du in: Buydebug. Utan punkt det också.
Gå sedan till köpläget och klicka på "kategorier". Jag vet inte om det heter exakt så, men något i den stilen heter det. Klicka nu på frågetecknet i högra hörnet, klicka sen på "växtframkallare", jag tror i alla fall att det heter så. Sen klickar du på "jordhögen" som heter "Autojord: plantera dödsblomma" sprid ut massa sådana på din tomt. Sen ska du titta om någon går att skörda. Om det går att skörda någon, skörda den då! Då får du en dödsblomma i din sims katalog, och när simmen dör så ger han/hon blomman till lie mannen och så får simmen leva.
___________________________________

Hur du gör för att döda dina simmar:

1. Drunkning (blått spöke)
Bygg en pool, och gör så att den simmen som du vill döda går i poolen. Sedan ska du bygga väggar runt poolen, och då drunknar simmen inom några simtimmar. OBS: Det är lättare för en sim att drunkna om den är en Hydrofob.

2. Svält (lila spöke)
Detta kan göras både med eller utan fusk. Om du vill att den ska dö naturligt, utan fusk, så kan du bygga ett TOMT rum med dörr, gör sedan så att simmen som du vill döda går in i rummet. När simmen är inne så tar du bort dörren. OBS! Ha inget ätbart i simmens katalog, för då kan simmen äta det! Observera att det kan ta cirka tre simdagar för simmen att svälta på detta sätt.
Om du vill få simmen att svälta på ett betydligt snabbare sätt så ska du skriva in testingcheatsenabled true i fuskrutan, sedan går du till simpanelen (pilen till vänster om din sims humöreffekter) och klickar på behov, symbolen för behov är ett huvud i profil. Sedan drar du ner hungermätaren (ibland måste du hålla nere shift) och då dör simmen nästan direkt.

3. Elchock (gult spöke)
Du behöver tre saker:
1.Simmen som du vill ska dö.
2. En trasig dusch, ett trasigt badkar, eller något annat trasigt som det kommer vatten från.
3. En trasig (elektrisk) sak.

Nu ska du sätta den elektriska saken i pölen bredvid den trasiga duschen. Klicka sedan på den elektriska saken. Då kommer det upp två alternativ: Ring reparatör och Laga. Tryck på "Laga". Nu behöver du bara vänta och se!
OBS! Du får absolut inte använda en händig sim! Elchocken är en väldigt ovanlig död, och det blir om möjligt ännu mindre chans att simmen dör om den är händig!

4. Eld (Orange spöke)
Köp den billigaste spisen, ett kylskåp, och en bänk. Köp INTE ett brandlarm! Ställ dem brevid varandra. Bygg väggar runt, och bygg en dörr utanpå. Gör sedan så att simmen du vill döda går in i "huset". Nu ska du ta bort dörren, annars kan simmen springa ut! Gör så att simmen börjar laga mat. När simmen har satt kastrullen på spisen, gå därifrån. Se till så att simmen inte börjar laga mat igen! Sedan börjar det brinna, och då är det bara att vänta. Simmen kommer att fatta eld och sedan dör den.
OBS! Det här är ett beslut som du måste fatta ordentligt, för när det väl brinner kan du inte gå in i bygg/köpläget och lägga till en dörr igen!

5. Ålder (grått spöke)
Det här är en "vanlig" död för dina simmar. Åldringarna dör när de når slutet av åldringen, ibland lever de ungefär tio simdagar längre till och med! Om du vill döda dem med flit, så ska du knappa in fusket testingcheatsenabled true, sedan ska du hålla ner shift och klicka på simmen som du vill döda. Då kommer det upp lite olika alternativ, ett av dem är "aktivera åldersövergång". Tryck där. Då når simmen nästa steg i livet, håll bara på så ända tills simmen dör.

_______________________________________

Tycker du att spökena på sims är extremt coola? I så fall kan jag berätta hur man spelar som ett spöke!

Du måste ha minst två simmar för att göra detta!

1. Döda en sim (se ovan). Nu säger vi att han heter Rutger Pruttelutt.
2. När du har dödat Rutger så kommer den andra simmen att få ett samtal från forskningsanläggningen. Ibland kan det ta ett tag, men det kommer!
3. Ta med dig graven för Rutger.
4. Klicka på forskningsanläggningen.
5. Klicka på "återuppliva spöket av Rutger Pruttelutt".
6. Njut av ditt spöke som just kom tillbaka till ditt hushåll!
OBS: Det är lite slöseri att återuppliva en sim som har dött av ålder, för efter ungefär 20 simdagar så kommer simmen att automatiskt återvända till underjorden. Hej! Här är lite tips som kan va bra att ha när du ska spela in film i sims.

1. Innan du börjar så stäng av kantrullningen så du inte råkar röra musen och kameran åker iväg.

2. När simmarna pratar och tänker så kommer det ju upp prat/tänk bubblor ovanför deras huvuden. Det kan vara lite störande + att "diamanten" ovanför huvudet på den simmen man är kanske inte ser så bra ut på film. Om man vill ta bort dom sakerna så skriv in "hideheadlineeffects on" i fusk rutan(ctrl+shift+c). Om man vill stänga av fusket så skriv in samma sak fast istället för "on" så skriv "off".

Tips: gör inte en enda lång film där man vrider kameran hela tiden utan gör små korta scener och sätt ihop dom. Du kanske inte tror att man kan ''reproducera'' maten Ambrosia i en matreplikator.
Men man kan faktiskt det! :D

Om du har en sim som kan laga ambrosia ska du trycka på kylskåpet och sedan laga ambrosia. När simmen precis har lag i smeten i en ''skål'' ska du trycka på "sluta laga ambrosia". Sedan ska du trycka på ambrosian och trycka spara mat (eller vad det står) och vips har du 20 till :D

Detta är ett smidigt sätt om man har ont om livsfrukt och dödsfisk, och har många simmar man vill göra yngre.
Hoppas du får nytta av tipset :)

Bye Bye ;) Om ditt barn blir taget av socialen så gör så här:
1. Bjud in barnet.
2. Öppna fuskrutan* och skiv in Testingcheatsenabled true.
3. Håll inne Ctrl, Shift och tryck på barnet.
4. Det kommer en meny välj Lägg till i aktiv familj.
5.klart!

(* Ctrl, Shift och C) Här kommer några tips till alla noobs (nybörjare) :)

1. Omniplanta, livsfrukt eller dödsblomma
De flesta skriver att det enklaste sättet att få tag i dessa plantor är att skaffa samlingsassistent men det är fel. Det enklaste sättet kommer är att använda "buydebug" och det skriver jag mer om längre ned.

2. BoolProop
Det här fusket har typ alla skrivit och undrat om det funkar till 3:an men svaret är nej, men många skriver och har lagt ut att det är "testingcheatsenabled", men det är också fel! Om man ska aktivera det fusket så ska man skriva "testingcheatsenabled true" (notera ordet "true"). Och då man vill stänga av det så skriver man "testingcheatsenabled false". Det spelar ingen roll om det är stora eller små bokstäver, man behöver INGA expansionspaket och nej, fusket förstör INTE spelet som många skriver. Varför skulle EA lägga ut ett fusk om det förstörde spelet?! Men om ni kör på en dator från typ 1800-talet eller en laptop (som INTE är särskilt bra speldatorer även om det står det då de säljs) så kan spelet börja lagga, men kom ihåg att det är inte själva fusket som gör det utan det är att spelet blir mer avancerat att köra för datorn så den orkar kanske inte.

Likadant är det med "moveobjects", det är "moveobjects on" för att sätta på det och "moveobjects off" för att stänga av det. Så är det även med "buydebug", "buydebug on" för att starta och "buydebug off" för att stänga av.

3. Fuskrutan
Det här är ganska grundläggande men jag ser att många inte vet hur man gör. Tryck in Ctrl, Alt, C, för att ta upp den och tryck bara Enter för att ta ner den.

4. Censur
Endel undrar om det finns ett fusk för att ta bort censuren. Nej, det finns inget fusk men ett "mod", och vad är nu ett mod? Jo det är ett fusk fast som andra spelare har gjort och inte EA så själv rekommenderar jag inte att modda erat sims. Men om ni nu vill det ändå så kan man ladda ned modds på:
http://www.modthesims.info/browse.php?gs=2

5. Sims 2 bättre än Sims 3
Det här verkar många tycka är jobbigt så om ni tycker att sims 2 är bättre än Sims 3 så får ni tycka det men ni behöver inte skriva det på alla fusk och med stora bokstäver/utropstecken och säga att alla som inte tycker det är idioter.
Sen även det här då endel frågar om fusken funkar på The Sims 3, om det är utlaggt på fusken för The Sims 3 så ska de väl göra det.

Snälla ge inga dumma kommentarer för det här är bara för att hjälpa de som inte vet, inte för att berätta för de som redan visste! :) SLIPPA DISKA
Börja med att skriva in i fusk rutan testingcheatsenabled true, sen ge din sim mat och när han/hon ska diska så håller du in shift och högerklickar på talriken och trycker på radera!

För att komma till fusk rutan gör du så här:ctrl+shift+c
----------------------------------------------------------------------------------------------
Jag vet ett fusk som ger dig pengar.
1.Öppna fuskrutan och skriv motherlode.
Så får du 50000.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
juni 2015

Tack till:
admin, alle30, Bart1, biiiiiiiiiiii, Elise00, Fantaburken, FubbisAsisten, girlfusk, JacksonKee, kakktus, katara88, katti240, max95, NinjaGurl, Pepzi, rooonja, StarWars98.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.