The Sims 3

Tips, fusk och koder

Till:
Mac Pc Fuskläge
Tryck [Ctrl] + [Shift] + C för att visa konsollen. Skriv därefter in en av följande koder exakt som de står för att aktivera dess funktion. Har du Vista så kanske du måste trycka [Ctrl] + [Windows] + [Shift] + C för att visa konsollen.

Koder
Effekt Kod
+50,000 pengarmotherlode
Objekt kan placeras överallt i köp och bygg-läge moveObjects
Få tillbaka personen till ett säkert ställe i hemmet resetSim
Ändra terrängen oavsett om objekt eller personer är i vägen constrainFloorElevation
Objekt kommer inte att "klossas ihop" när du håller inne [Alt] disableSnappingToSlotsOnAlt
Objekt tonas när du kommer nära de fadeObjects
Visa prat/tankar ovanför personernas huvuden hideHeadlineEffects
Visa ett skämt jokePlease
Slowmotion; 0 är normal, 8 är slöast slowMotionViz <0-8>
Aktivera testläge för fusk testingCheatsenabled
Lås upp karriär-kläder och uniformer i Skapa en Sim unlockOutfits
Ignorera kostnaden när du köper en tomt freerealestate
Visa alla kommandon i konsollen help


Om du inte vill åldras i spelet och vill behålla din sims ålder, gå in på ¨Options¨, och sen "Game Options" och stäng av åldringen.

Om du inte vill dö med din sim så ska du åka till ¨Pleasant Rest Graveyard¨. Presis vid porten så finns det en buske (¨Death Flower Bush¨) ta en eller flera blommor ifrån den och behåll dem. Väl när din sim dör så kommer den att ge liemannen blomman och kommer till liv igen. Här kommer några fusk jag vet:
testingcheatsenabled true , sen kan man hålla in shift och trycka på sin egen brevlåda, och välja t.e.x vad man vill ha för jobb eller att göra alla glada. Eller så kan man hålla in shift och dra på hunger/blåsa/kul/hygien/energi/umgänge mätarna. Och du kan även hålla in shift och trycka på din aktiva sim, och välja ändra egenskaper eller aktivera ålders övergång.

Här är några andra koder:
Motherlode - 50.000 $
Kaching - 1.000 $
shazaam - 2.500 livslång lycka
unlockoutfits - låser typ upp fler kläder, är inte helt säker. Om du vill ha gratis pizza ska du göra så här:

Ring pizzapojken, skriv "moveobjects on" i fuskkonsolen och flytta pizzan handgripligen ur leverantörens hand och in i ditt hus. Pizzautkörare fungerar nämligen som alla andra lågavlönade ungdomsjobbare: när en osynlig kraft tar din produkt utan att betala, ställ inga frågor - lägg benen på ryggen!

Om du också vill ha tvillingar ska du göra så här:

Skriv in "Forcetwins" i fuskkonsolen och gör så här:

Så du har hittat en lämplig simpartner att starta familj med. Kanske har du också funderat på att använda "Forceboys"- eller "Forcegirls"- fusken för att styra din avkommas könstillhörighet? Strunta i det- ge dig själv ett par tvillingar i förlossningspresent istället? För vad är väl sötare än en jollrande kopia av dig själv? Just det, två stycken. Här är några tips som jag kan.hopas du gillar mina fusk/koder.:) Tips av atjejen :D

* Motherlode = Du får 50 000 kronor till din sim.

*UnlockOutfits = Du låser upp nya uniformer till dig

* Testingcheatsenabled true = om du håller inne shift och sen klickar på brevlådan så kommer det upp
* help = det kommer upp alla fusk fast på engelska * få mig att känna alla. * skaffa vänner åt mig. * gör alla glada * föremål om du klickar där kommer det upp radera föremål. då får du inga räkningar * framtvinga besökare då kommer det några till dig och knackar på. * gör behoven statiska då blir du glad * välj karriär då får du vilket jobb som du vill * framtvinga npc då kommer några som t ex pizza budet,hembiträdet eller nån annan.

* Här kommer ett tips till hur du kan bygga en källare utan att uppdatera spelet:

1. Hitta ett bra ställe där du vill bygga din källare. Placera därefter tre trappor nedanför varandra i marken.
2. Ta nu bort trapporna och använd dig utav "Utjämna terräng" -verktyget och utjämna den nedersta punkten (alltså där du satte den sista trappan) till så stor källare du vill ha.
3. Sätt ut väggar längs kanterna runt hela gropen som du format.
4. Det sista steget är att sätta ut grund runt väggarnas utsida.

Så var det klart, en källare!


* Hur du gör för att aldrig dö.

Börja med att köpa livsönskningen samlingsassistenten, sedan ska du ut och leta frön. Tipset är att leta efter UNIKA frön. Då får du antingen livsplantan, som du ska ha för det här, dödblomsbusken eller pengaträdet.

När du har livsplantan ska du gå ut och fiska, du ska fiska vid kyrkogården på natten. Där ska du fiska dödsfisken. Spelar du på Sunset Valley vet jag inte exakt var, men spelar du på Riverview är det i floden bakom kyrkogården. Det ska finns en brunaktig fläck i vattnet där.

När du har livsplantan och dödsfisken ska du träna upp matlagningen fullt, när du gjort det ska du till bokhandeln och köpa Ambrosia-receptet. Det kostar 12.000 simdaler ifall du inte har någon livsönskning som gör det billigare.

Sedan ska du lära dig receptet, gör Ambrosian, de som äter av Ambrosian blir så långt ifrån nästa steg som möjligt.
Tex. Är man en ungdom som blir vuxen om 2 dagar, och äter av ambrosian, blir det 26 dagar kvar tills man åldras.


* Hur du gör ett vattenfall på The Sims 3:

1) Använd terräng-verktyget och gör ett berg, destu högre berget är destu högre blir vattenfallet..

2) Gör en liten damm nedanför berget du gjort, slå där efter in koden "MoveObjects on" i fuskrutan.

3) Placera ut pelare i dammen du gjorde så nära berget som möjligt, ta sedan bort pelarna. Nu kan du gå till boendeläget. Då har du ett enkelt fint litet vattenfall på din tomt! Du kan också sätta ut lite näckrosor för att göra det ännu snyggare!


* Här kommer ett gäng tips som ni kan ha nytta av.

Ska ni börja med att fånga in fjärilar; så är det bästa stället att börja på vid simshenge (Stonehenge-kopia). Där finns flertalet fjärilar att hitta. Gällande skalbaggar och liknande; så bör ni börja vid "lagerlokalen för enastående medborgare" (kriminellas högkvarter), eller på stranden; för där finns det garanterat insekter.

Har er sim "superpopulär" som livsönskan? I så fall ska ni med livslång lycka köpa "den perfekta värden"; på så sätt kommer du alltid få en lyckad fest och får stor chans till att bli vän med flertalet simmar samtidigt.

Bästa sättet att träna logik, trädgårdsarbete och händighet (finns möjligtvis fler) är att köpa läroböckerna till de nämnda ämnena. Böckerna för varje ämne är uppdelad i tre Volymer.
Volym 1: tränar upp till nivå 3.
Volym 2: tränar från nivå 3 till nivå 6.
Volym 3: tränar från nivå 6 till nivå 10.

För er som vill ha livsfrukt, dödsblomma eller omniplanta men inte tycks hitta några frön bör ta ett jobb på forskningscentret. Där kan man få alla tre plantor då centret kan få ett överskott av plantorna eller helt enkelt ha lite överblivet från ett experiment.


* Hur man får alla plantor, fiskar, fjärilar, insekter och stenar.

Detta krävs: The Sims 3: Destination Världen

Öppna fuskrutan genom att trycka på Ctrl + Alt + C. Där ska följande koder skrivas in.
testingCheatsEnabled true
BuyDebug on

Gå till köpläget och sortera efter möbler (ex. lampor, stolar). Där kommer det finnas ett frågetecken. Trycker man på detta så får man alla fällor, lås med mera i första fliken (inkluderar den fördömda och kejserliga sarkofagen). Trycker man på övriga flikar hittar man alla plantor, frön, fiskplatser, fjärilsplatser, insektsplatser och stenplatser (med platser menas ställen där dessa saker kan sättas ut på kartan).


* Hur man gör Ambrosia lätt.

Detta krävs: Tio matlagning, kunna fånga en dödsfisk, en sjö på tomten.

Öppna fuskrutan och knappa in följande koder.
testingCheatsEnabled true
BuyDebug on

Gå till köpläget och sortera efter möbler (ex. lampor, stolar). Där kommer det finnas ett frågetecken. Tryck på det och gå sedan till plant- och frö-menyn. Odla livsfrukter, och sen till fisk-menyn och sätt ut fisk i dödsfiskeplatsen i sjön. Sedan är det bara skörda, fiska och tillaga. Hur du stoppar åldringen i sims 3.
Om du inte vill att dina simmar ska åldras eller att det ska ta lång tid innan de åldras ska du göra så här:
Gå in på ... nere i vänstra hörnet, tryck på alternativ sen letar du blad flikarna (jag tror det är under spelalternativ) sen är det en linje med en pil på, där kan du ändra hur lång tid det tar innan simmarna åldras och så kan du bocka i att dom inte åldras alls.

Hur då får så många ambitionspoäng du vill.
Skriv in testingcheatsenabled true i huvudmenyn(där du väljer familj o.s.v.).
Sen väljer du familj och går dit där det står hur mycket ambitionspoäng du har.
Då vänsterklickar du samtidigt som du håller inne ctrl bredvid siffrorna.
Klicka tills du har så mycket du vill ha.
Om det inte funkar så får du kommentera det. -Hur man skaffar en dödsplomma/livsfrukt snabbt!-
(Du måste ha ett expansionspaket)
Håll in ctrl+alt+c så fuskrutan kommer upp, skriv "testingCheatsenabled true". Skriv nu buydebug on. Klicka på köpläget och sen på "Sortera efter funktion", Till Vänster om möblerna i panélen.

Nu klicka på frågetecknet, sen på "Framkallare av trädgårdsplantor & frön". Under där finns massa växter, de första är ex. Livsblomma, eldsfrukt och dödsblomma. Det här är ett fusk så att du ska kunna få massor av metaller.

Gå på ändra stad, öppna fuskrutan, skriv BuyDebug on och gå till en tom tomt, den behöver inte vara stor, kan vara vilken storlek som helst.
Nåja, nu när du är där på tomten klickar du på frågetecknet nere i högra hörnet på köpläget. Sen går du på fliken längst till höger.
Där ska det finnas massor av metall framkallare, sätt ut så många metaller du vill, gå till din sim, vänta lite, gå till tomten, där ska det finnas massor av metaller.

Lycka till och hoppas det funkar! :) Skriv in, Testingcheatsenabled true i fuskrutan.
Då kan du göra alla möjliga skaker som:

Om du håller in shift och trycker på brevlådan får du upp en meny med många altenativ.
* Gör behoven statiska
* Framtvinga NPC
* Framtvinga besökare
* Gör alla glada
* Välj karriär
* Få mig att känna alla
* Raddera föremål

Om du håller in shift och trycker på din aktiva sim får du upp menyn.
* Ändra egenskaper
* Aktivera åldersövergång
* Favorit musik..
* Raddera Föremål (funkar inte om du bara har en sim)

Om du håller in shift och trycker på en sim som inte tillhör din familj får du upp menyn.
* Aktivera åldersövergång
* Lägg till i aktiv familj
* Raddera föremål
* Favorit musik..


Om du går in på relationer-menyn kan du hålla in shift och dra upp eller ner relationen med någon sim i listan.

Om du håller in shift och trycker på en av humörssymbolerna så försviner dom.

Du kan även hålla in shift och dra upp din blåsa, hunger, energi, umgänge, kul och hygien.

Om du vill raddera ett föremål som inte går att raddera i vanliga fall så shift-trycker du på föremålet och sedan på raddera föremål.

OPS. Det kan gå segt och hacka när du anväder fusket testingCheatsenabled true, därför rekomenderar jag er att avktivera fusket genom att skriva in testingCheatabled false. Nu tänkte jag berätta hur man tar bort simmar.
Alltså om du vill ta bort polisen som kommit?
Bli av med vampyren som jagar dig?
Eller hatar du helt enkelt en sim som du inte vill ha kvar?
Då så!

1. Var inne i en familj.
2. Tryck på ctrl+shift+C samtidigt (utan +)
3. Skriv in testingcheatsEnabled true
4. Håll in shift och tryck på den simmen du vill ta bort.
5. Klicka på 'Föremål' sedan 'Radera'
Nu är simmen borta :)
/Glöm inte att spara när du avslutar spelet! Här är lite fusk ;)
Testingcheatsenabled true/ false= Lite olika fusk, prova att shiftklicka på brevlådan, där kan det stå t.ex framkalla NPC... Inbrotttjuv. När du shiftklickar på marken står det: Köp på denna tomt, Bygg på denna tomt, Teleportera mig hit. Ja du får testa dig runt. Stäng av fusket innan du avslutar för spelet kan bli lite segt. För att stänga av: testingcheatsenabled false.

Buydebug on/ off= Du får udda saker i katalogen när du kollar på sorterade saker t.ex avlopp, då ska du klicka på frågetecknet. OBS! OBS! Du måste aktivera fusket ovan för att knappa in denna kod.

Unlockoutfits= Du låser upp jobbkostymer men du måste aktivera det innan du går in på SES (skapa en sim).

Moveobjects on/ off= Lite ologiska hus men roliga t.ex du kan lägga en säng mitt i väggen. För att stänga av: moveobjects off. Jag kan det vanliga Motherlode - För 50,000 Simdalar(ELR VAD DET HETER) Men för att få upp rutan CTRL+SHIFT+C Shift är den pilen som pekar upp under Caps Lock och under Enter. Man kan göra svävande hus börja med att göra en under våning(bara väggar). Sen över våning(Väggar och golv). Ta slägg verktyget och ta bort under våningen. Nu svävar det om man vill ha en träd gård under så rekomenderar jag att ta bort två våningar. Om man vill ha ett två våningars svävande hus så ta 3-5 våningar är inte säker på 5 våningar men iaf 3. Hej ville lägga ut ett fusk men också ett tips man kan göra med fusket på det senaste Sims 3 Spelet alltså The sims 3 Årstider.

Man skriver in testingcheatsenabled true/false och när du har gjort det så ska du klicka på marken i spelet och så står årstider klickar du där kommer du få välja årstid och om du går tillbaka så står det väder och där klickar du så kan du välja väder.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
oktober 2017

Tack till:
admin, Aniella, atjejen, benze97, cherrybabe, detarjag, FestisMugg, JessenPessen, Nanotech, Sims123, thesimsgirl.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.