Hoppa till innehåll

Maggi

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Maggi

  1. -Left 4 Dead 2 "The Passing" -Splatterhouse -Max Payne 3 De här spelen gillar jag. De skrämmer livet ur mig. Det är som att se på skräckfilm. Det är roligt. Fast å andra sidan gillar jag också Worms, s¨å jag vet inte vad pointen var med det där... haha. :D
  2. Maggi

    Farsdag!

    Vad gör ni på Farsdag? Skickar ni ett kort åt farsan eller köper ni något? Gör ni något tillsammans eller bjuder han på kaffe/middag? Jag kommer att vara långt borta hemifrån på farsdag och har inte haft kontakt med pappa på länge nu, så jag tänkte göra något corny och skicka ett barnsligt och gulligt nallepaket åt honom. Vad gör ni? :blink:
  3. Just nu gillar jag JJ och låten Still. Skönt sound. http://www.youtube.com/watch?v=620Kw94zmnE
  4. Senast såg jag Click! Jag trodde att det skulle vara en komedi som skulle få mig att skratta massor. Istället fick den mig att gråta krokodiltårar. Så dumt att han skulle dööö! Mina kompisar fattade ingenting. "Vad är det som är sorgligt, det är ju en komedi?" :P Vi prövade filmtjänsten lovefilm.se och tyckte det fungerade super bra.
  5. Ni kanske tycker att det är för tidigt, men vad önskar ni er i julklapp? Här kan man lätt bli inspirerad och hitta vad man själv vill ha.
  6. Ja, jag har också hört mycket bra om Windows Phone 7.5 Mango. Några andra erfarenheter.
  7. Jag fick en *§3.5* från en kille. Vad betyder det? Det var för en skönhetsbehandling... så är han intresserad eller "ville han bara ge den åt mig"? Jag vet inte om jag ska våga fråga honom rakt ut. Och det känns konstigt att använda rabattkoden nu.
  8. Nej, man behöver inte se sig som feminist för att man värnar om sina rättigheter som tjej. Nej, jämlikhet är inte att dela toa. Nej, feminister är inte manshatare. Ja, radikala feminister kan vara jobbiga och trångsynta. Ja, feministerna har gjort mycket för situationen för oss kvinnor idag, tack vare deras radikala attityder. Ja, det är klart att man även ska värna om mäns rättigheter, som din sons.
  9. Jag crashade med cykeln och min iPhone flög sönder. Nu har jag lust att pröva nåt annat. Jag har ingen annan Mac produkt heller så det känns lättare också därför... Har någon av er prövat den nya N9? Har ni kollat Nokias filmer till den nya fonen? Är inte säker på vad jag tycker om dem, men jag gillade N9an när jag testade den.
  10. Layton, alla kvinnor borde vara feminister i den mån att de borde värna om sina rättigheter i samhället, dvs aktivt se till att förhållanden för kvinnor förbättras. I Sverige lever kvinnor lyxliv jämfört med andra platser, och därför kan man också hjälpa till att värna om kvinnor globalt. Att vara feminist handlar inte om att hata män. Kvinnor kan avsky karlar av andra orsaker (och vise versa). Att vara feminist handlar inte heller om att gå med i Feministpartiet. Feminism handlar om jämställdhet och jämställdhet handlar inte om att hata. Du verkar dra likhetstecken mellan feminism och manshat, och mellan feminism och gnäll, eller? Feminism handlar också om att våga stå på sig, för även om filosofin kommit en lång väg är vi fortfarande det svagare könet. Det märks bland annat i arbetskontrakt och intervjuer. Jag ser det som att feminismens uppgift är att ha ett inflytande på kommande generationer så att synen på kvinnor som mindre värda (framför allt i u-länder) och svaga (också i Sverige) kan gå i graven. Diskutera mera. :rolleyes:
  11. Hej på er. Jag är ny på Fuska.se och gick med för jag fick höra att det är ett bra forum för andra ämnen också. Feminister: Jag har mött många trångsynta feminister, men också fyndigare sådana. Skillnaden mellan dem är väldigt stor. Och jag upplever det som om det sker ett generationsbyte hos feministerna nu - igen. De trångsynta feministerna är oftast äldre och verkar vara kvar i äldre tider då kvinnor inte hade några rättigheter och därför har de också radikalare syn på hur en kvinna borde få leva i samhället. De är oftast arga och lite bittra hela tiden (inte alla men de jag pratar om). Nuförtiden finns det en ny typ av feminister som istället fokuserar på att stå på sig själv. De lägger energi på att förverkliga sig själva och kräver plats på det sättet. De är 80-90-talister. De har dock säkert mycket att tacka den tidigare generationens arga feminister för! De kan också kombinera sexig kvinlighet med makt utan att tycka att de är objekt för män eller nedvärderar sig själva. Det uppskattar jag! De förhåller sig också kritiskt till dagens ideal av hemmafrukulturen. I den senare bemärkelsen räknar även jag mig som feminist. Alla kvinnor borde ju vara feminister i viss mån. Alla människor borde inse vad det egentligen innebär att respektera varandra. Därför är feminister EN av många grupper som behövs i samhället för att påminna folk om det. Diskutera vidare med mig, ja tack gärna! :D
×
  • Skapa ny...