Hoppa till innehåll

Fredrik89

Medlem
  • Antal innehåll

    81
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Fredrik89

  1. Fredrik89

    Dead Rising

    en liten snabb fråga: hur får man mega bustern o lasersvärdet?
  2. Fredrik89

    Oblivion

    En liten fråga bara, kan man göra något speciellt med black soul gems?
  3. Man kan ju gå gå på vad andra tycker, det är ju du som ska spela spelet. Det är ju inte nån annan som ska spela det åt dig, man ska skaffa en egen uppfattning av spel tycker jag.
  4. Fredrik89

    Spiderman 3

    Jag va och köpte spiderman 3 idag, tycker det inte är så jättestor skillnad på själva spelandet om man jämför med 2:an. Men visst bättre grafik o lite extra saker finns det allt. Och det bästa är nog att spelet är längre än 2:an som man klarade ut lite för fort. Så ni som har köpt spelet, va tycker ni?
  5. Fredrik89

    Mopeder!

    Klart man har haft ett antal moppar igenom sitt liv. Börja med en kinesare(baotian), tröttna på den för den gick så segt. Köpte mig då en minichopper, tröttna efter ett tag på den med(hade den i nån vecka). Efter det kom då min peugeot vivacity, som ja hade 70cc o lite annat smått o gott. Men man kan inte ha allt alldelles för länge, så ja sålde den o köpte min nuvarande moppe, Piaggio ciao(väldigt fin) som nu är till salu.
  6. Fredrik89

    Crackdown

    Jag har hört att live funktionen ska vara roliga på det här spelet. Kan nån berätta lite mer ingående om live på crackdown?
  7. carbon är det absolut tråkigaste av alla nfs spel, så för min del skulle det varit självklart o låtit förpackningen varit sluten. Drift stilen på det suger riktigt, ingen känsla i det alls.
  8. eftersom alla andra verkar vara så arga så kan ja förklara lite bättre. Du har alltså plockat på dig för mycket saker, din gubbe orkar inte bära så mycket. Så du får ta o slänga in grejjerna i en låda eller bara slänga dom rakt ut i världen.
  9. Hur gör man the true ending(slutet av spelet)? Vad är alltså true ending? Edit: hitta nu, man skulle klara overtime mode med... Kommer göra en edit om ja har mer frågor om dead rising här...
  10. Fredrik89

    Dead Rising

    Som det står i topicen, hur laddar man upp batterierna så man kan ta mer kort med kameran?
  11. Behöver man vara på nån speciell level, eller klarat nått speciellt updrag för o göra dom sakerna i arcane? Har letat igenom o hittar inte...
  12. Var enchantar man saker, har fått massor som sagt till mig att ja ska gå till folk men ja vet ju inte vart dom finns. Ja vet att man kan enchanta med stenarna man får från oblivion, men ska man inte kunna gå till andra ställen o göra det? Och vart går ja för o göra spells? Jag har blivit medlem i mages guild i arcain university men hitter inte nån där som kan göra spellsen. Och en sista fråga, går det ta bort spells som man redan har? det blir lite jobbigt när det ligger massor av spells så man inte hittar det man är ute efter...
  13. Joo, ja vet. förstod att du skrivit fel
  14. Kan du säga vad som har ändrat i spelet? har faktiskt också tänkt på o köpa det. Finns det nån sida där man kan läsa om allt som ändrats?
  15. Ja men ja har ju inte bara stulna grejjer o saker av ett slag i inventroryn...
  16. Jag har försökt med allt ja har i inventoryn. så det är nått som är fel nu alltså...
  17. Ok, jag har ju alltid gjort med pilbåge o det funkat. Men tack ska testa det senare eller imorrn. Har du testat själv så du vet att det funkar eller? Har nu testat det också, med flera olika svärd o pilar. Funkar fortfarande inte, så vad ska ja göra för att det ska funka igentligen? Kan det ha o göra med att ja är vampyr, eller vad ja har på mig?
  18. Alltid roligt med fusk ju:P Och vi är ju faktiskt på en fusk sajt... En gubbe man har o fuskar på hela tiden o en som man inte fuskar på. Men över till hur ja gör. Ja väljer mina pilar o pilbåge, sen tar ja fram allt. Börjar dra pilen bakåt, sen när den är dragen gå ja in på inventoryn. Sen går ja till mina pilar som är equipade o dubbelklickar på A. Sen kastar ja iväg föremålet(lockpicks den här gången) Efter det gör ja inget mer utan o gå ur inventoryn, och då brukade grejjerna komma fram... Och ja har inte uppdaterat det via xbox live efter förra gången ja gjorde fusket.
  19. Joo det är så att ja använder samma pilbåge o pilar o ska duplicera en sak ja redan gjort en gång, men det funkar inte. Gör exakt lika dant som ja gjorde förra gången. Vad gör ja för fel? Finns det nån speciell pilbåge man kan använda så det funka jämt?
  20. Fredrik89

    Oblivion

    Hur kan man bli odödlig på oblivion? Det är väll ändå på dator man ska skriva in sånna saker, det är ju 360 vi pratar om här...
  21. Fredrik89

    Halo 2?

    Hänt samma för mig, men ja försökta med splinter cell dubble agent till vanliga xbox:S
  22. Fredrik89

    Oblivion

    Kan man bli vampyr igen eller kan man inte? 2 st som sagt olika saker, vem ska mna lita på? Och som den första sa där, vad är TGM?
  23. Har fixat skiten nu, behövs inget svar...
  24. Jag har kört oblivion ganska så länge nu, och tycker fortfarande det är riktigt roligt. Finns väldigt mycket saker o göra, vissa saker tar lång tid o andra kort tid. Det är väldigt blandat vad man kan göra i spelet också. Ena dagen kanske du slåss mot några lejon för o rädda råttor, och andra dan slåss du mot deadras för o rädda männskligheten. Men visst man slåss ju inte bara hela tiden heller... Så ja tycker absolut at du ska ta ett oblivion.
  25. Var hittar man knappen rip musik, ja kan spela upp låtarna när ja har skivan i. Men ja vill ju lägga över...
×
  • Skapa ny...