Hoppa till innehåll

Serenty

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Serenty

  1. Serenty

    Tomb Raider

    Men i trean går det också att Ducka och krypa... men inte i 1-2.
  2. Serenty

    Tomb Rider

    Mmm. Det är ganska roligt, men asså, Säkerhetslägret (i guiden) står det att ska hoppa ner för den närmaste plattformen, öö, vilken? :unsure: (sry. Har skrivit Area 51 men SL!) :visslar:
  3. Serenty

    Tomb Rider

    Ja, här är den lilla guiden: http://hem.passagen.se/tomb.raider.3/ Det ska finnas fusk där också. Men på Tomb Raider 3. ÅÅÅÅÅ Jag Har fassnat på Area 51. Där har hon ju inga vapen eller nåt.. så man kan inte fuska. :angry:
  4. Serenty

    Tomb Rider

    Man kan visste fuska på Tomb Raider 4! Super enkelt! man ska bara stå åt norr så att kompassen är 'genomskinlig' sedan var det något mer. det var någonting med load. Återkommer! :P Men det går nog inte att fuska på Chronicles. Jag tycker att det spelet är lite .. öö.. knäppt faktist. först är Lara vuxen. Sedan på en nivå är hon barn igen. sedan vuxen! Har nästan klarat alla spel.. :kung: Men jag andvänder en speciell guide så..
  5. 2, tror jag iallafall. Vet inte fusket heller, och vill inte ha det <_<
  6. Det heter inte testingcheatsEnabled true !!!!! BoolProp testingcheatsEnabled true heter det! Och man kan använda detta på många sätt! om man går in i läget "skapa sim" eller vad det står, och skriver in efter- och förnamn. sen kan man gå till där man ändrar smink, eller form. Tryck Ctrl + shift + C, och skriver in fusket. Sedan Ctrl + N. då kommer det upp en skylt, det står något på engelska. Men nu ska du kunna skapa alien, "osynlaga", Och en massa andra simmar. Och om du har en familj och går dit du vill bygga hus och så, är det bara att skriva in fusket, sen Enter. Då kan man göra massor med saker med simmarna. Man kan t.ex. skicka ett brev och då blir man vän med alla i kvarteret, osv. :D (ooops! En del saker kan göra så att spelet krachar, eller att det inte går och spara/avsluta som man ska, men om man stänger spelet, och startar det igen, ska det inte vara fel) :angry:
  7. Inte Mina dokument/EA Games/downloads !! Det ska vara Mina dokument/EA Games/The sims 2/downloads
  8. Inte Mina dokument/EA Games/downloads !! Det ska vara Mina dokument/EA Games/The sims 2/downloads :P
  9. Serenty

    Tomb Raider

    Läs på: Tomb Raider Guide
  10. mm.. går inte ock hjälpa "en grej där man snurrar" Det finns ju hundra saker som man snurrar! (har bara 5/8 banor kvar tror jag! )
  11. När du sett scenen, duckar du snabbt som ögat, och kryper för och hämta alla sakerna. När du gjort det så ser du ju att det finns, ja fem (kom inte ihåg hur många) st statyer brevid denna kista. en av statyerna kommer att blinka rött. du ska ta denna sak som lyser, men gå inte för nära, det kommer nämligen att försvinna, och dyka upp på en annan staty. För att få saken, måste du stå ingefär en meter (i spelet alltså) från statyn och skuta demonen med hagelbössan. den kommer att "somna" men här gäller det att vara snabb! han sover bara i ungefär 5 sek. spring fram till statyn som lyser rött, ta saken, och duka igen, kryp ut genom porten.
×
  • Skapa ny...