Hoppa till innehåll

Tibia Gamer

Medlem
  • Antal innehåll

    70
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Tibia Gamer

  1. www.apache.org OBS: Det är en server man kör på sin dator. Gratis variant: http://din_globala_ip/ Betalar du: http://ditt_domän_namn.se/ .se kan bytas ut mot vad du vill. ^ = om du köper så pekar bara ditt_domän_namn på din_globala_ip. Du får hitta någon annan stans hur man gör.
  2. Jag är med. Börjar direkt med storien. (om det är okej) När du har svarat. (innan :P) I Början: Heron har ingen pkmn. Han kommer till börjar-staden med sin mammas pidgeon. (gymledare) (3dje gymet man ser men sista man möter en ledare i. När han väl kommer fram så kommer det Team (.........) och strider med sin mamma. Hon förlorar lätt. En av Teamets adminsar skickar sin (valfri pokemon) på dig så att du svimmar. -Skärmen tonas ner till svart- Man vaknar av att din Rival öser hänsynslöst vatten över ditt huvud. Man hoppar upp och hinner inte gå någonstans innan Rivalen släpar med dig till gräset lite utanför staden. Där säger han att du har varit legat svimmad i två timmar och ingen har vågat väcka dig. Du har också har missat när prof. (........) delar ut pokemon till vissa. Han frågar dig vilken av (1.......), (2..........) och (3................) du helst skulle vilja ha. Du säger att du helst vill ha (?............). Men rivalen säger att han vill hjälpa en och går in i gräset och möter en (?...........). Han fångar den och ger den till dig. Han säger också att han såg Teamet cykla iväg. Och att en hade någonting som såg ut som en säck med en människa i. Bra/dåligt?
  3. Använd inte Freewebs, begränsade möjligheter. Om du kan, kör Apache.
  4. Snooze, Snooze. Även om inte du ser detta rättar jag dig. Skriv källan. Källa.
  5. Man behöver inte byta en ditto ifrån XD / LG / FR. Swablu är R/S/E s Ditto. OffTopic: Jag hatar mig själv. Startade om på LG, R bara för att jag hade "tråkigt". TIPS: Starta int om om du inte är 100% säker!
  6. Orkar inte hjälpa till med nått stort. Pma mig vad jag ska göra.
  7. Sätt in din Arcanine på dagis tillsammans med en swablu. Vänta nån timme medans du lvlar dina pkmns. Gå runt med ägget tills det knäcks. Om det är en kille, upprepa allt. Om det är en tjej så gör det du vill. :)
  8. Börja med att lära dig html. Sedan JavaScript. Efter det kan man börja med c++ eller liknande. Myket bättre, svårare i c++. :) Testat c++. Skitsvårt!
  9. Vilket team ska jag satsa på? Har precis börjat om. Team-Just-Nu Charizard Starmie? ? = Kan bytas ut. Idéer tack!
  10. Det finns två versioner.En med gc-gba kabel och Pokemon Box. Och sen en med ett minneskort. Själv har jag den förstnämnda.
  11. Jag mötte honnom på Leaf Green. Hahahahah tänkte jag nu ska jag fånga Mewto med min MASTER BALL! Sen märkte jag att jag hade glömt den i pcn. :P
  12. Tack. Tror jag tar en blandning mellan era team.
  13. Ta en titt till.Ser ni parantesen? Sidan kan ni hitta här.
  14. Nej. :lol: Ska hellst vara lite roliga. Tror att jag inte vill ha nån "Eevie-pokemon" i mitt team. :P
  15. OT = OpenTibia OpenTibia (OT) Är "olagligt" eftersom att CipSoft äger spritsen, sådant. Men jag ska inte neka till att jag har en egen ot. :)
  16. Varför ger ingen en länk till killen? Eftersom inen gör det gör jag det. Klicka här.
  17. Nej, men om alla kör samma test så har ju alla den IQn enligt just det testet.Men det kan skilja mellan olika test. Jag tror också att det är första gången som är den "rätta". Min var hursomhelst första gången.
  18. Jag har Ruby, Leaf Green och vill ha ett så komplett team som möjligt. Har Nästan alla som går att få på dessa och min syster har Sapphire så jag kan nog byta lite därifrån. Nu har jag börjat om och skickat alla mina Pokemon till pokemon box på GameCube och ska försöka att få ett så bra team som möjligt. Började denna gång med Treecko och förra gången med Torchic. Har alltså Torchics högsta utveckling och även 2-3 torchics på lvl 5-6. Har även 2 Groundons och lite andra Pokemon runt 50-80. Säg nu vad ni tycker är det bästa teamet som går att ha helst utan legendariska. Om jag inte har de Pokemon ni föreslår kan jag alltid skaffa dem ifrån syrran/ fånga dem. Säg gärna något i denna stil: Pokemon Route ----------------------------------------------------- Pkmn1 23 Pkmn2 35 Pkmn3 2 Pkmn4 15 Pkmn5 18 Pkmn6 35 Slumpade bara dessa. Tack i förväg. EDIT: Aj f*n... :unsure: Fel Forum. Flytta den tack.
  19. Lapras är bra enligt mig. Fick den till 100 på Red Blue och då ägde den. Har dock börjat om ca 10 gånger efter det.
×
  • Skapa ny...