Hoppa till innehåll

GHo$T

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av GHo$T

  1. Tja! jag skulle ockso vilja spela maplestory... har laddat ner spelet.. installerat...uppdaterat spelet med patch... gjort testet med ALT H grejen... fast när jag försöker öppna spelet så står det "Failed in finding proper screen mode for Gr2D" det kan ju bero på att jag har dåligt grafikkort :(
  2. :meddum: hahahaa... skaffa en flickvän... då kommer 2 player ikonen utanför hennes dörr... eller så åker du till Big Smoke och sen går du rakt till höger hela tiden tills du kommer till ett stängsel.. du går in i huset... springer till andra stängslet.. klättrar över det... går till 2player ikonen.. och player 2 trycker start ! så lätt är det.... :bah:
  3. Hur lägger man trofeer i sitt hus? jag har 2 trofeer.. och har ett hus.... jag kan visa upp mina trofeer men vet inte hur man lägger in dom i huset... :( ~~~~~~~~~~~ snälla svara snabbast som möjligt :unsure:
  4. näh.. köp inte Fifa Street..... jag har köpt det själv.... och jag ångrar mig faktiskt.... inte så bra som man tror det är... :bah:
  5. Streets of LA ? va e det ? :D skicka en bild på det så ja får se... :bah:
×
  • Skapa ny...