Hoppa till innehåll

magnus_the_gamer

Medlem
  • Antal innehåll

    164
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av magnus_the_gamer

  1. VV betala Enehets frakt 22:-+199:-x2=398- +22=418:- Till PG: 11559xx-5 P.Efternamn Vad betyder detta? Ge gärna en utförlig förklaring på vad som skall göras . Tack på förhand
  2. magnus_the_gamer

    Crysis

    Inte en chans att du kan köra crysis med 8800 gt. jag har en alienware med två 8800 ultra och inte ens jag klarar att maxa spelet
  3. Nej den hittar inget. Fattas Kalkylatorn, WordPad eller flera windows default program? Nej inga sådana program fattas.
  4. Nej, det går inte. Den finns inte kvar i den menyn. Nej den hittar inget.
  5. ja det måste du. Alla drivrutiner till ljudkort, nätverkskort, grafikkort...osv måste installeras om. Dom borde ligga på någon skiva som du fick med när du köpte datorn
  6. The best there is :D Vill ha! Kanske lite customized då med 4 gig ram, 2 hd2900 xt kort, besta quad processorn..osv
  7. Det funkar bra till min :huh: det kanske inte går lika fort som om man skulle ha kabel men den ligger och drar på 14 mbit och vi har 24 mbit så jag tycker det duger.
  8. Här har du en sådan för 299:- här
  9. Man kan faktiskt köra med trådlöst internet till ps3n.
  10. 1: GTA IV 2: Assassins Creed. 3: Turok 4: Metal Gear Solid Guns of the Patriots. 5: Brothers of Arms Hells Highway
  11. Ta XP skivan (den som du fick med datorn när du köpte den) och stoppa i den. Starta sedan om datorn och följ anvisningarna. Om det inte skulle komma upp några anvisningar så ska du trycka F12 när bios (Första skärmen du ser när du startar datorn) startar upp och klicka på "Boot from cd"(eller något liknande ).
  12. Nix det går inte, men nu var det ju inte det som var problemet utan att CMD.EXE är borta. Går det inte att ta CMD.EXE från någon annan dator och kopiera över den till system32 på den här datorn?
  13. Inget tycker jag. jag gillar inte logitechs ergonomi på tangetbord. Ta denna istället. Den här Om du måste ta någon så ta den första.
  14. AVG kör jag själv med och det är jag inte besviken på.
  15. tyvärr fungerar det inte. man kan inte komma åt ipconfig genom command utan måste in i CMD för att det ska gå....iallafall på min dator är det så.
  16. Vi kan kanske starta en hjälpa fond :P "Rädda icke ps3 ägare" Det skulle va ngt :D Nej, men allvarligt talat så skulle jag nog försöka att stå ut. Det där är bara skrock. Det har med vad tv:n har för inställningar. Jag kan iallafall ställa om våran tv så att det ser ut som xbox 360 versionen.
  17. Det där är har ju med tv inställningarna och göra :P Det är ju bara att öka kontrasten lite på tv:n så ser du ju ut som på 360
  18. Annars så kan man själv byta hårddisk. Jag har satt i en 150 gig i mitt ps3.
  19. Man ska väl få med en? =o Min var för kort tror jag. Han är mkt allvarlig. det har hänt mig att uttaget på ps3:an gått sönder. Som tur va så fixade ONOFF en ny åt mig.
  20. Nej, det kan det inte va för jag kommer inte åt ipconfig i command, men gjorde det i CMD
  21. Ja SP2 finns. Command går att köra men dedt är inte de jag vill utan jag vill få tillbaka CMD.EXE. Går det att ta cmd.exe från någon annan dator och "lägga in" i system32 mappen?
  22. Jag kan inte starta cmd. Varken ifrån "kör" eller genom system32. Jag har kört alla möjliga virus/spyware/rootkit program men det finns inte ngt. Har även posta highjackthis log på techforum men dom säger att det inte finns ngt fel i den. Någon som kan hjälpa mig? Jag kan starta command fönsteret men inte command prompt. Tack på förhand.
  23. Hej jag har köpt SWG pga jag tröttnat på wow och jag har en fråga om betalningen. 1: Finns det inte gamecard att köpa längre? 2: Funkar det att betala med meastro card lr måste man ha visa, mastercard..osv 3: Går det att betala med kort ifrån sverige? Tack på förhand
  24. tack för all hjälp. ska pröva tipsen och se om det fungerar
×
  • Skapa ny...