Hoppa till innehåll

Hedman

Medlem
  • Antal innehåll

    977
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hedman

  1. Jag missade matte b-delen (vaknade halv 3 då vi redan slutat :lol: ) och jag ska göra exakt samma b-del som alla andra har gjort.
  2. Har sett den ganska bra men vadå varnas för personer under 15 visst är den läbbig men inte lika läbbig som The Grudge! OnT: Tycker att du bör se The Haunting In Connecticut, The Grudge, The Happening, Night On The Elm Street, Dawn Of The Dead och One Missed Call! För att den rekommenderas för personer över 15 år kanske? Sen är det inte mitt fel om nån kommer och gnäller på att jag skickade en "läskig" trailer utan att varna innan.The Grudge är för övrigt överskattad. Den har ingen story, bara skit weird.
  3. Hedman

    Nhl 10

    Jag är intresserad om det skulle bli av. Spelar helst som Vancouver då.
  4. Såg The Haunting in Connecticut förra veckan, riktigt bra film. Sägs att det hänt på riktigt, men det tvivlar jag extremt starkt på. Trailer. Varnas för personer under 15
  5. Lär bli God of War 3 när jag klarat ut God of War 2 på God of War Collection. Riktigt grym serie och trailern var ju underbar. Annars så ser ju Heavy Rain sjukt bra ut men vi får se.
  6. Kanske du kan koma ihåg några frågor för att jag har på onsdag prov men vad tror ni vilken bilden passar för rubriken??? Det är väl olika varje år? Tror han menar om man skulle ha innan onsdagen. Hade mitt på tisdagen.
  7. Hedman

    Antivirus Soft

    Uppskattar att folk var schyssta att hjälpa till, lyckades fixa det.
  8. Hedman

    Antivirus Soft

    Glömde säga att det även blockerar anti-spionprogram, varken CC cleaner eller Ad-aware fungerar. Och alla varningmeddelanden gör det omöjligt att använda aktivitetshanteraren.
  9. Hedman

    Antivirus Soft

    Måste finnas något annat. Formatera om är det sista jag vill.
  10. Hedman

    Antivirus Soft

    Så, jag var ute och surfa på nätet för att uträtta lite 'personliga behov' då jag lyckades få den här skiten i datorn. Den poppar upp porrsajter och felmeddelanden HELA tiden och och gör sedan en automatisk 'fake-scan' som visar att jag har massor av farligt skit på datorn. Sen när scanen är klar så står det ungefär: vill du ta bort trojanerna mm från datorn. Givetvis trycker man ja. Sedan står det att man måste köpa deras 'virusprogram' , då scanen bara var en demo. Då var det officiellt att dom bara ville scamma en. Programmet blockerar dessutom mina webbläsare och webb försedda program så som MSN, skype. Jag har försökt att hitta något sätt att bli av med det här men då jag försökt och varken hade webben till hjälp eller är särskilt bra på denna typen av program, så tänkte jag fråga om någon av er vet hur man får bort det här skit jobbiga programmet?
  11. Och det gör inte butiker som t ex ICA? Det var ett jävla snack om ICA:s märkning av köttvaror för några månader sedan men det tycks folk ha glömt bort. Men ända sedan Lidl kom till Sverige har dom jämt fått utstå massa påhittade saker. Mask i choklad är nog bland det konstigaste.
  12. Lidl skulle jag nog föreslå, bra kvalité på matvaror och till ett väldigt bra pris. Citygross för discoprylar. ;) 'host' Men Lidl angående godis skulle ja nog rekommendera :D Lidl har precis lika bra kvalité på sin matvaror som vilken butik som helst. Snacka om fördomar.
  13. Bioshock släpptes 2008. Assassin's Creed II eller Cod mw2 antar jag. 2010 tror jag det blir God of war 3. Spelet ser riktigt bra ut. Har dock inte världens bästa koll på 2010 releaser.
  14. Hedman

    Trååk

    förrutom Silva och Evans är det ju skit beiga fighters med :/ orkar inte sitta uppe till 6 för att se huvudmatchen ^^ Har du änns kollat upp fight cardet?Junior Dos Santos vs Gilbert Yvel och Dustin Hazelett vs Paul Daley är bra matcher, och det finns fler bra på cardet. btw, det är imorgon kväll inte ikväll. Klart , sitter ju inte här och mytar. För att vara UFC istället för UFN så är det inga höjdare.
  15. Hedman

    Trååk

    förrutom Silva och Evans är det ju skit beiga fighters med :/ orkar inte sitta uppe till 6 för att se huvudmatchen ^^
  16. Moget att tycka att han är idiot bara för att du inte gillar hans imitationer...
  17. 'Jordan Shepherd,vila i frid' på Resistance 2. Rekommenderar.
  18. Rockin' the boat på god of war :P
  19. Hedman

    The Saboteur

    Ser ut som ett riktigt b-spel om man kollar på trailern. Definitivt inget som lockar.
  20. Hedman

    Fifa 10

    Sant, däremot hinner det bli skillnad på 2år. Därför köper jag NHL och Fifa spelen vartannat år. Blir mycket roligare att spela då.
  21. Hedman

    Helgtråden

    Var i helgen på sportnik-cup med laget i Falun, gick väl sådär. Har 2 matcher denna helg, en med 94:orna och en med 93:orna.Annars ingenting bestämt.
  22. Måndag : 8.10-12.50 Tisdag : 8.10-15.20 Onsdag : 8.10-15.40 Torsdag : 8.10-15.20 Fredag : 9.05-15.10 Går i 9:an.
  23. Har inte gjort så mycket.Har boostat en polare i Sunken Temple och skillat upp min tailoring.
  24. Ja, svenska är ett ganska tråkigt språk, gillar andra språk mer som italienska, franska, spanska, engelska, japanska, kroatiska till exempel.Svenskan är ganska ful också ^^ Bra idé! Alla borde skriva på Italienska på ett svenskt forum!.....
×
  • Skapa ny...