Hoppa till innehåll

Emerald

Medlem
  • Antal innehåll

    53
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    The World Of Pokémon

Emerald's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Not! Man ska ha en Ice eller Dragon mot den. Jag använde en Altaria på 60 nånting och hade dragonbreath och sing. Använd dragonbreath till låg HP sen sing och maja den me ultraballs...
  2. aha... DE VA JU BA Å VETA...
  3. ja hade en deoxys arme 30 st.. men de va bara på 30 nått.... :( deoxys e dållig och stava de rätt !!!Rayquaza!!!
  4. ja har fuskat till mig masterballs på LG och fånga raikou me den.. för dom som inte vet: Börja me squrtle så möter du raikou börja me bulbasaur så möter du entei börja med charmander så möter du suicune.. den legendaraiska hunden som e super effektiv mot nybörjaren som el mot vatten raikou mot squirtle...
  5. håller vid mitt treecko e dålig och blaziken är nog bäst för ligan eld mot steel = skitbra och fight mot dark= skitbra...
  6. myten e att när dom har skickat upp 100 så ska man ta en star pice med sig och klicka på den vita stenen så blir den en deoxys prova de men ja e ente säler på om de går.. de kanske e sant som me mew fusket på röd böå gul??
  7. ja tar alla me master ball.... fusk... och min strategi vore köpa massor me ultra balls och använda golbat/crobat me mean look och ha typ vileplum eller nån me sleep powder/ hypnosis eller annan sövning attack och även nån med false swipe t.ex Sceptile så du kan få den till 1 hp.. sen e de bara å hiva på..
  8. vissa hittar man på andra ställen.. som larvitar som och yanma m.m
  9. hur använder man mystery giften då? e de me E-reader eller?? och patterned bush ligger på nån av de 7 öarna kommer inte ihåg vilken...
  10. E de nån som vet va det e me Altering Cave på FR/LG.. på serebii.net står det att man ska kunna hitta mareep + sneasel + nårra andra guld/silver pokémon där.. ja tror de har nån koppling till patterned bush, att patterned bush e ett hemligt braille meddelande skrivet i marken med gräset.. har inte kollat själv men tror de iaf..
  11. den e bara virusmaskin om man inte kan hantera den... och ja om man använder den för å skaffa skitstarka pokémon och mata dom me rarecandys så dom bler lvl100 och klara elite 4 me dom.. DÅ e man lat men ja gjorde inte så!!!!! så ja e ente lat!!!!
  12. beror på vilket.. på dom första spelen har jag gjort många gånger.. sapphire kanske 2-3 för att de ble skit av det... leaf green 1 gång tror jag fasst jag e ente säker kan ha vatt 0... silver ett par gånger också.. :) funderar på å börja om på sapphire har 202 pokemon (alla) och spelat snart 300 timmar .... va tror du Snorlax?
  13. ja men ja mena att han fått de om bakfoten för att han sa att de va för lata spelare.. ja e ente en lat spelare... ja kör workout när ja spelar ju *skratt*.. men man e ente lat om man fuskar för å få sånt man ente kan få annars :)
  14. man kan inte fånga celebi i colosseum och på bonusdisken som man bara får i hela Amerika :) finns det Jirachi, inte Celebi.. now that's setteled.. :D my work here is done..
×
  • Skapa ny...